- Олексій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Крісло легко зібрали
трохи часу пішло щоб підігнати його і сидиться норм
з часом з'явився скрип, не смертельно але комусь може критично буде- Переваги:
- Гарне крісло, голова спина руки регулюються, сітка зручна
- Недоліки:
- з'явився скрип з часом та трохи легкий підголовник
Представник постачальникаДобрий день, ! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Я вже його все залив ВДшкою, а воно скрипить і скрипить. Змастив все, що тільки можна. Залив вже і між поршнем і хрестовиною (контакт метал/пластик), навіть, поставки і кріплення, які ніяк не рухаються і ті залив. Скрипить так, шо всіх побудить, але лише в момент старту обпирання/зміни кута нахилу. А такі зміни положення тіла відбуваються що 10 хвилин. Допомагайте, шо робити!
Плюс, якщо підняв спинку -- то капець, щоб вона зафіксувалася і не падала в самий низ, то треба ще помучатися, подьоргати її вверх/вниз, понадавлювати, щоб вона чудом зафіксувалася. Краще, коли вже вийшло -- не займати взагалі- Переваги:
- Зручне, спина перестала боліти
- Недоліки:
- Скрипить, нічого не зроблю. Тяжко фіксується висота спинки
Представник постачальникаДоброго дня!
Рекомендуємо звернутися на офіційну сторінку OfficePro для консультації щодо цієї проблеми. Спеціалісти підкажуть, який саме вузол може скрипіти, що потрібно перевірити/зняти та яку деталь, за потреби, можна відправити на заміну по гарантії. Також допоможуть із механізмом фіксації спинки та пояснять, як правильно його налаштувати.
- Ярослав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Знайомство з кріслом вийшло доволі неоднозначним, але в підсумку я радий, що не відправив його назад.
Збірка проста і зайняла в мене близько 40 хвилин (не поспішав). Спочатку крісло мені категорично не сподобалося. Сісти і нормально працювати було неможливо — дуже незручно. Наступного дня я навіть розібрав його і оформив заявку на повернення. Але вирішив дати йому ще один шанс, зібрав назад і почав експериментувати з налаштуваннями.
І от тут головне — крісло розкривається тільки після правильного підгону під себе. Особливо важливі глибина сидіння та висота спинки. При моїх параметрах (зріст 188 см, вага 105 кг) максимальна висота спинки виявилася зайвою, оптимально — трохи вище середини. Після правильного налаштування сидіти стало дійсно комфортно.
Окрема історія з підголівником — спочатку він моментально просідав під голову. Допомогло елементарне затягування кріплення шестигранником. Після цього тримається нормально.
Через три тижні з’явився скрип при відхиленні на спинку. Причина була банальна — підтягнув болти і пройшовся ВД-40, після цього скрипу немає.
Найбільший плюс — сітка. Порівняно з попереднім тканинним кріслом це небо і земля. Зараз 30 на вулиці, я сиджу по 12 годин на день, 6 днів на тиждень (працюю віддалено), а спина і ноги залишаються сухими. Це просто неймовірне полегшення.
Щодо поперекової підтримки: перші дні біль у попереку був навіть сильнішим, ніж на старому кріслі. Але я перетерпів, і зараз відчуваю відчутне покращення. Поперек набагато менше втомлюється і болить.
Загалом, після місяця інтенсивного використання(з 15 квітня) можу сказати, що крісло варте своїх грошей, якщо ви готові витратити час на його правильне налаштування.- Переваги:
- Сітчаста тканина — відмінна вентиляція, майже не потієш навіть у спеку
Ефективна поперекова підтримка (після періоду адаптації)
Можливість дуже індивідуального налаштування під себе
Легка збірка - Недоліки:
- Довгий період «притирання» — перший тиждень може бути дуже незручно
Спочатку слабке кріплення підголівника
Через деякий час з’являється скрип (легко усувається)
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Замовив через день на пошті, розпакував за пів години зібрав, ще трішки часу потратив щоб відрегулювати під себе, сиджу за компютером дуже довго тому ціную комфорт, крісло дуже комфортне та зручне, матеріали крісла якісні.
- Переваги:
- Гарне, комфортне, можливість регулюваня спинки під себе
- Недоліки:
- поки не замітив
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий із білим
Служба доставки працює без узгодження: приїжджають у зручний для себе час. Вартість — 350 грн за доставку ліфтом на поверх оплачується додатково в замовленні, при цьому підйом уточнюють вже на місці.
Якщо викинути інструкцію є шанс зібрати крісло швидше.
Крісло зручне. Маю зріст 163 і хвилювалась чи в нижній позиції буде досягатись правильний кут колін. В даній моделі якраз все чудово.- Переваги:
- Все чудово регулюється і фіксується. Поки недоліків користування не помітила.
- Недоліки:
- Деякі деталі крісла мають заводські царапини, і саме внутрішнє лиття середньої якості, хоча на загальний вигляд це не впливає.
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Придбав крісло, так як не міг довго працювати за старим геймерським кріслом. Передивився декілька оглядів на різні ергономічні крісла, зупинився на цьому, так як не висока ціна непогана якість. Що мене здивувало зразу це вага крісла, хоча воно із сітки, це вже щось. Потім коли збирав, все крутилося легко, ніякого браку я не помітив. Після збірки і деякий підлаштувань під себе, дійсно стало краще. Підтримка поясниці і спини мені сподобалась. Мабудь чого ще не хватає це регулювання нахилу спинки, бо вона або фіксується вертикально або відхиляється коли спираєшся. Із мінусів мене трохи засмутили на початку, це підлокітники які дуже легко регулюються(саме якщо крутити або рухати вперед-назад), тому іноді коли хочеш взяться за них і посунутися на кріслі, вони рухаються і це бісить. мб привикнути треба)
- Переваги:
- гарна якість, багато регулювань(даже сильно багато, річ про підлокітники)
- Недоліки:
- немає регулювання нахилу спинки, тільки вільний режим або вертикальне положення
- Лариса Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Крісло доставили дуже швидко, збірка зайняла хвилин 20. Дуже зручне. Зі зростом 163 і проблемною спиною, хвилювалася, щоб все підійшло. Виставила під себе глибину сидіння, висоту, підголовник, підлікотники і поки кайфую, дуже зручно. Сподіваюся, що служитиме довго.
- Переваги:
- Достатня кількість регулювань, зовнішній вигляд, зручність
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Прочитав в відгуках, що починає скрипіти – змастив всі рухомі частини ще до зборки, поки не скрипить.
- Переваги:
- Зручне
- Недоліки:
- Край сідлушки жорсткий
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отломилось крепление спинки, теперь оно вовсе не фиксируется. Спинка всегда опущена вниз. Сидеть не возможно
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!
- Северин Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий із білим
Гарне, зручне крісло зі своїми плюсами і мінусами
- Переваги:
- Зручне, кількість регулюючих вузлів, ціна на свій функціонал
- Недоліки:
- Страшно скрипуче, колесика тугі, все люфтить(збірка на 1)
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні за ваше питання. Просимо змастити всі з'єдання, які турбують wd-40. Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні. З повагою, OfficePro!
- Лілія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Крісло досить зручне, особливо подобається сітка та те, як спинка тримає осанку. Коліщата нейлонові, не шумлять, налаштувань під себе вистачає. Проте за місяць активного використання вилізли мінуси: з'явився скрип (десь на другому тижні) і засмутив підголівник — він не тримає задану висоту і падає під вагою голови. Не знаю, чи це нормальна ціна для такої якості, бо це мій перший досвід у цьому сегменті, але загалом модель нормальна.
- Михайло У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
В принципі, непогане крісло. Але регулювання хоча й є, постійно збиваються, тому що нормально не фіксуються.
Також, хоча заявлені пророзинені ролики, надсилають звичайні з жорсткої пластмаси. Знав би, скоріш за все не купляв цю модель- Переваги:
- Ціна. Зручне крісло
- Недоліки:
- Налаштування підголовника та регулювання висоти спинки не тримаються
Представник постачальникаВітаємо! Раді, що загалом крісло виявилось зручним і відповідало очікуванням по ціні. Водночас прикро, що виникли зауваження щодо фіксації регулювань. Підголівник і механізм висоти спинки в цій моделі мають ступінчасту систему налаштування, але якщо положення справді не утримується та збивається під час користування — це може свідчити про особливість конкретного екземпляра.
Щодо роликів: якщо в характеристиках зазначені прорезинені, а фактично встановлені стандартні пластикові — рекомендуємо звернутися до продавця для уточнення комплектації або можливості заміни.. Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні. З повагою, OfficePro!
- роман к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
В цілому крісло зручне та комфортне. Одна проблема це в фіксації регулювання висоти спинки, тупо не тримається на тому чи іншому рівні.
- Переваги:
- Комфортне, зручне, легке.
- Недоліки:
- Регулювання висоти спинки.
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудове крісло за свої гроші
- Переваги:
- Легка збірка
- Вячеслав О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Весьма удобное я доволен
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все ок
- Данило Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Приймаю вітання нарешті знайшов ідеальне крісло для себе.... Ну майже ідеальне.Купив у сірому кольорі але більше подобається чорний, шо не зробиш заради КОТА
- Переваги:
- Дуже зручне, ортопедичне, класна підтримка спини і приємно по ціні вийшло
- Недоліки:
- Сіре..
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro.Чекаємо фотографії кота =). Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Володимир О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Я три роки! три роки! сидів на дефолтному кріслі ""крісло офісне"" за 2к і це взааагалі небо і земля. Тут регулюється ну майже ввсе - шия, поперек, висота підлокітників, висота спинкиа, самого крісла, глибина сидіння. І ще сітка тут не розтягується після першого робочого дня. Я ну дуже утішений. І жалію що не взяв собі раніше- спина дякує. Я теж дякую магазину Розетка, всіх обняв
- Переваги:
- Все регулюється
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Крісло сподобалось одразу: легке, зручне, просте в налаштуванні. Матеріали — сітка та пластик — дають відчуття легкості, спинка не душить, сидіти приємно. Регулювання висоти і положення дає змогу підлаштувати під себе. Якщо перед вами стоїть довга ніч за комп’ютером — це хороший варіант.
- Переваги:
- Легкість, зручне сидіння, простота в налаштуванні
- Недоліки:
- Не виявив
- Ніна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Стуло супер,рекомендую
- Недоліки:
- Поки немає
- Дар'я К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Дуже швидко крісло почало скрипіти в двох місцях! Звук жахливий і став навіть гірше. Спинка, яка в першій частині відео змастили і все ок, але друга частина змащували ВСЮДИ нічого не допомогло. В додатку в повідомленнях взяли пошту сервісного центру куди відправили e-mail з відео та текстом, адже нам сказали розбирати крісло та відправляти, але 100% гарантії стосовно повернення коштів немає! І крісло взагалі НЕ ВІДПОВІДАЄ своїй ціні! Чесно, за що такі кошти, якщо навіть місяця чи 2-х тижнів не пройшло після початку користування?
Відео тут, адже навіть не можемо прикріпити відео ніде
посилання- Переваги:
- Мінімалістичний дизайн, прикольний все.
- Недоліки:
- Вагомі, великі! все що написала вище
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні за Ваш відгук.Нам дуже прикро, що вам довелося зіткнутися зі скрипами у такому короткому терміні — це точно не той досвід, який має бути під час користування кріслом.
Щодо питання повернення коштів — за нормами сервісного обслуговування повернення або компенсація можуть бути здійснені лише після офіційної діагностики сервісного центру. Саме тому ми не можемо гарантувати 100% повернення до моменту перевірки, адже рішення приймається виключно на основі висновку спеціалістів.
Просимо вас дочекатися відповіді від сервісного центру — після огляду крісла вони зможуть запропонувати варіант вирішення: ремонт, заміну або повернення коштів, якщо буде підтверджено заводський дефект.
Ваше відео ми переглянули, і вже передали інформацію технічній команді, щоб пришвидшити розгляд звернення. Нам дуже важливо, щоб питання було вирішене максимально швидко та комфортно для вас. З повагою, OfficePro!
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-сірий
Однозначно не рекомендую це крісло. Воно було придбано мені як подарунок, у липні 2025 за 11000 грн(!!).
Почав користуватись тільки нещодавно. Після тижня користування воно вже скрипить так,що сусіди чують. Крім того всі компоненти крісла сильно розхитані, сидушка дуже ненадійна, після тижня сидіння вже почалась просадка.
За такі гроші очікуєш хоч якоїсь якості, а її нажаль не передбачили для цього крісла!- Недоліки:
- занадто дороге для такої якості
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні за ваше питання. Просимо Вас змастити механізми wd-40. Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні. З повагою, OfficePro!
- Дар'я М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все зібрали легко і швидко. Будьте готові до масивної коробки - краще заносити вдвох. Все фіксується під ваші параметри та зручність. Крісло зручне.
- Переваги:
- Зручне крісло, все справно працює. Легкий у зборці.
- Недоліки:
- Може скрипіти з часом
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Не рекомендую, качество не соответствует стоимости.
Неудобное, спинка ограничена в регулировке, прямо не становится, из-за чего невозможно сидеть с ровной спиной, сидушка пустотелая, просто натянут материал и эффект гаммака, из-за чего передавливает ноги и они затекают, лучше б паралое подложили в седушку. Спустя 5 месяцев пользования сломалось колёсико, просто лопнул пластик. Цена космос для такого качества- Переваги:
- Регулировка подлокотников и подголовника, газлифт
- Недоліки:
- Качество, удобство, не эргономичное, спина болит после использования кресла
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні за Ваш відгук. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом користування. Нам шкода, що крісло не повністю виправдало ваші очікування, адже відчуття комфорту можуть суттєво відрізнятися залежно від індивідуальної посадки та налаштувань робочого місця.
Приємно, що ви відзначили переваги регульованих підлокітників, підголовника та надійного газліфта — ці елементи дійсно допомагають підлаштувати крісло під себе та забезпечують гнучкість у використанні.
Щодо регулювання спинки та відчуттів від сидіння — ми передамо ваші зауваження виробнику, адже подібні відгуки є важливими для подальшого вдосконалення моделей.
Стосовно коліщатка, яке зламалося через кілька місяців, рекомендуємо звернутися до сервісної підтримки. Такі випадки поодинокі, і зазвичай подібні звернення вирішуються швидко за гарантією або заміною необхідної деталі.. Такі випадки трапляються рідко, і зазвичай це швидко вирішується через гарантію або заміну деталі.. З повагою, OfficePro!
- Ілля Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий із білим
ідеальне крісло
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Не рекомендую крісло якщо ви 190+ зростом. Сидіння знаходиться доволі низько при максимальній висоті. Спочатку здається зручним, але спинка і підголівник погано фіксуються коли опиратись об них, і падають на початковий рівень. З плюсів можу окреслити лише дизайн, функціонально намагався налаштувати по різному крісло але не отримав бажаного рівня зручності.
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Взяли ваші побажання до уваги! З повагою, OfficePro!
- ОлесьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Після двох тижнів користування в мене склалося доволі неоднозначне враження від крісла. Спочатку воно здавалося зручним, поперекова підтримка відчувалася добре, але через 1.5-2 години сидіння починає з’являтися втома в попереку, а якщо сидіти годин 5 та більше спина відверто починає боліти так сильно, що доводиться потім два-три дні від цього крісла відпочивати, перш ніж сідати на нього знову. Потім весь цей цикл (комфорт-втома-біль) повторюється знову. Можливо м’язам спини потрібно адаптуватися до поперекової підтримки, оскільки я все життя користувався офісними кріслами без цієї особливості. Маю надію, що з часом таки звикну до цього крісла.
Представник постачальникаДобрий день, Олесь! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Літо крісло пережило добре, було не жарко спині, за що плюс.
На цьому переваги закінчуються.
Судячи з об'єму пилу, який генерує це крісло, штани стираються в декілька разів швидше.
Та головна проблема не в цьому - через півроку рівно крісло просто зламалося в основі спинки, пробивши поперекову підтримку і спину власника гострим уламком пластику.
Вага власника 63 кг.
До цього було достатньо інших офісних і ігрових крісел - більшість з них помирала через 2-3 роки через знос подушки сидіння, але так щоб зламалася несуча частина крісла - ні разу.
Звернення по гарантії вже відправлено Розетці, доповню відгук по процесу.- Переваги:
- Добре вентилюється, тканина досить цупка
- Недоліки:
- Є ефект бритви, спинка не розрахована на людей
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!
- Олександр Б***
Пройшло майже 3 повні тижні - служба підтримки розетки досі не може вирішити питання з тим, куди їм привезти залишки крісла.
"Надіслали запит в наш сервісний відділ"
Схоже, що будуть чекати закінчення гарантії через півроку. Прекрасний сервіс
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Швидко й легко збирається, зручне і поперекова підтримка дуже добре працює і мені спочатку здавалось що буде давити чи якось заважати, але вийшло так що навпаки добре тримає
Зріст 197, вага 120 - наче тримає і все ок- Переваги:
- Ціна, зручність
- Недоліки:
- Поки що немає, цікаво як проживе місяць та більше
Представник постачальникаДобрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Назар
Привіт. І як прожило?)
- Оксана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий із білим
Купувала на подарунок! Батько у захваті. Зручність, комфорт і колір. Колір біло-сірий. Дуже стильно виглядає. Але це поки що перший день.
Подивимось, як буде далі.)))
Представник постачальникаДобрий день, Оксана! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Мені дуже подобається крісло. Легко зібрав син. Комфортний, основне завдання тримати спину і поперек, - справляється. Не парить за рахунок матеріалу крісла. Мобільна - їздить по всьому кабінету. Рекомендую для офісних працівників.
- Переваги:
- Комфорт, підтримка спини, мобільність, легкість самостійного збору.
- Недоліки:
- Не знайшла за 5 місяців користування
Представник постачальникаДобрий день, Світлана! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Алексей Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Неплохой вариант за свои деньги.
Однозначно не топ. Посмотрим, сколько прослужит обивка.
Примерно через неделю использования кресло начало скрипеть. Силиконовый спрей ситуацию не решил.- Переваги:
- Удобное, мягкий ход колесиков. Не парит летом.
- Недоліки:
- Ужасно скрипит. Регулировка неудобная
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!
- Якуц О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
У кріслі немає нормальних фіксаторів для висоти спинки, постійно випадє з пазів, при невеличкому підняті спинки вгору. Немає фіксоторів для підлокітників по довжині, ходить вперен назад. Є проблема з частиною спинки для голови, взагалі 0 фіксаторів. І крісло просто розвалилось через 4 місяці. Розвалась спочатку спинка а потім і сидіння. Я важу 100 кг, не така велика вага для такої реакції
- Переваги:
- Недоліки:
- Незручне, мало деталей фіксується нормально
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!
- Олександр
Поділіться, як вирішилось питання по гарантії?
- ЮляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
за свої гроші-відстій, є кращі варіанти
не нуль, тільки бо дизайн симпатичний, але це всі перевги
верхня голівка занадто вперед видвинута, назад більше не дає, через це, голова більш видвинута вперед, порівняно з корпусом. перший раз надіслали з браком, без отворів. скрипить, як старий дідусевий стілець (хоча той був би надійніше).
не рекомендую обирати цей товар, краще пошукайте ще.- Переваги:
- симпатичний
- Недоліки:
- незручний, спинка не чітко фіксується, рохитується, також скрипить, причому відразу
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!
- Богдан М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-сірий
Після твох тижнів користування можу дати такий відгук:
- Переваги:
- Багато регулювань, дуже подобається можливіть регулювання глибини сидіння та зміни механізму з гойдання на фіксацію. Регулювання висоти спинки також супер
- Недоліки:
- Значні: після тижня використання помітив скрипи при гойданні та сидинні, власноруч виправити не зміг перекрутивши та змастивши крісло, тому звернувся до фахівців які сказали що був зламаний болт, через що були скрипи. Після заміни все працює чудово. Були інші мілкі скрипи які я виправив вручну змастивши деталі (наприклад відділ поперекової підтримки також мав незначний скрип). Не дуже очікуєш стикнутися з такими проблемами купуючи нове крісло в такому ціновому діапазоні. Незначні: хотілося б мати більшу висоту сидіння, для людей 185+ котрі мають довгі ноги це може бути проблемою. Дуже слабка фіксація підголівника по висоті. Як тільки виставляю бажану висоту, під тиском голови сповзає вниз. Для мене це окей бо це ідеальне положення, але все одно неприємно. (Якщо порівнювати з шкіряними або тканинними кріслами, то дійсно коли хочеш покласти ногу на сидіння, те що по побах де кріпиться сітка тверда поверхня це дає дискомфорт)
- Владислав
Тоже з'явились скрипи коли опираєшся на ліву сторону(
- Богдан М***
Краще звернутися до спеціаліста тоді, він швидко зможе виправити і має все бути окей. Бо мені сказали що був зламаний шуруп, але можливо вони просто добренько змазали все і скрип зник
Представник постачальникаДобрий день, Богдан! Дякуємо за корисний відгук, компанія OfficePro постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Владислав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Доволі зручне, а головне що добре пропускає повітря. В літку це топ. Матеріали відчуваються не дешевими. Але почало швидко скрипіти
- Переваги:
- Якісні матеріали. Не жарко влітку. Зручне
- Недоліки:
- Почало швидко скрипіти
Представник постачальникаДобрий день, Владислав! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Для того щоб прибрати скрип можете скористатись змазкою WD-40, змастити проблемні місця там де відчувається скрип, якщо ж не допомогло рекомендуємо в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!