Картка Rozetka

Відгуки покупців про Туристичний складаний стілець Quadra Stilets | Крісло для кемпінгу, рибалки, полювання, пікніка, дачі | Міцна квадратна сталева база, портативна комплектація (700167)

Оцінка користувачів 4.3/5
  • Вячеслав Ш***

Чудовий зручний стільчик

Переваги:
    Зручність, легко збирається, міцний
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  DimTime

Вітаю! Дякуємо за ваш відгук.

Раді, що стільчик виявився зручним і повністю виправдав ваші очікування щодо якості та збірки. Нехай служить довго та надійно!

Будемо раді бачити вас серед наших клієнтів знову.

• Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: DimTime

Замінили основу яка вийшла з ладу

Переваги:
    Сервіс
    • Продавець  DimTime

Щиро дякуємо за високу оцінку та довіру!

Нам дуже приємно, що Ви відзначили наш сервіс, адже це найкраща винагорода для нас

Ваша задоволеність є нашим головним пріоритетом і ми завжди гарантуємо повну підтримку та вирішення будь-яких питань

• Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: DimTime

На позицію не підійде, доволі швидко зламається, погнеться.

Переваги:
    Компактність, зручність.
    Недоліки:
    Хрупкість
    • Андрій С***

Виробник по гарантії оперативно замінив каркас. Задоволений

• Продавець  DimTime

Андрій, щиро дякуємо, що поділилися досвідом та підтвердили вирішення ситуації.

Дійсно, після Вашого звернення про проблему з товаром, ми оперативно спрацювали в рамках гарантії.

Як Ви зазначили у своєму коментарі, ми безоплатно та швидко замінили каркас стільця. Ми завжди на зв'язку і гарантуємо повне виконання наших зобов'язань - це стандарт нашого сервісу.

Ми дуже цінуємо Вашу оцінку та задоволені, що змогли повністю виправити ситуацію

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: DimTime

Продавець повернув гроші за товар навіть з погнутими трубками

Переваги:
    Сервіс від магазину
    Недоліки:
    Нажаль товар не відповідає характеристикам
    • Продавець  DimTime

Максиме, шкода, що у вас виникла така ситуація.
      Подібні випадки трапляються дуже рідко, адже кожен стілець проходить контроль якості.
      Особисто перевірено: при вазі 91 кг стілець витримує вже другий сезон активного користування без жодних проблем.

Ми повернули кошти, бо піклуємось про те, щоб клієнти мали чесний і приємний досвід покупок.
      До того ж на всі стільці діє 6-місячна гарантія, що підтверджує впевненість у їхній надійності. Будемо раді бачити вас знову.

• РОМАН П***

Чудовий стілець, поки працює...кайфую

Переваги:
    Компактність та легкість в складані
    Недоліки:
    ціна
    • Продавець  DimTime

Пане Романе, вдячні за ваш відгук. Приємно знати, що ви кайфуєте від зручності та компактності Quadra Stilets.
      Щодо ціни розуміємо - але вартість тут іде разом із надійністю конструкції.
      Бажаємо, щоб стілець служив вам довго і робив кожен відпочинок комфортним

• Богдан Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: DimTime

Зручний стілець. Користуюсь декілька днів.

Переваги:
    Досить просто складається/ розкладається, компактний
    Недоліки:
    Поки не виявив
    • Продавець  DimTime

Щиро вдячні за відгук, пане Богдане.
      Радий, що стілець виправдав ваші очікування та зручний у щоденному користуванні.

• Максим

Також погнулась трубка на 100кг нажаль

Переваги:
    Комфортний
    Недоліки:
    Не витримує більше 80кг
    • Продавець  DimTime

Пане Максиме, дякуємо за ваш відгук і що поділилися досвідом.
      Нам важливо, щоб стілець служив комфортно і надійно, адже всі моделі проходять тестування на вагу до 160 кг.
      Ми вже написали вам у месенджері для проведення заміни на новий стілець.
      Хочемо, щоб ви залишилися задоволені покупкою і мали тільки позитивний досвід із нашими товарами.

• Овчаренко А***
    Відгук від покупця. Продавець: DimTime

Отправили быстро. Удобный, устойчивый, прочный стул. Но для пеших походов на рыбалку или пикник будет тяжеловат, за такую цену можно взять алюминивые в два раза легше.

Переваги:
    Компактный, устойчивый, удобный
    Недоліки:
    Немного тяжеловат
    • Продавець  DimTime

Пане Олександре, дякуємо за ваш відгук.
      Цінуємо, що ви підкреслили його зручність, стабільність і міцність.
      Вага повного комплекту 1.67 кг - майже як пляшка води 1.5 л, і саме ця конструкція забезпечує оптимальний баланс між легкістю перенесення та підвищеною надійністю. Завдяки цьому стілець витримує навантаження, впевнено стоїть навіть на нерівних поверхнях і дарує комфорт.

Аналоги з алюмінію справді легші приблизно на 500 г, але їхня конструкція менш надійна. А чи варта ця різниця - кожен вирішує для себе індивідуально.

• Михайло
    Відгук від покупця. Продавець: DimTime

Сподобалась якість товару за свої кошти

Переваги:
    Гарний стілець, компактний, міцна тканина, прошиті зʼєднання та петлі, легко збирається майже автоматично)
    Недоліки:
    Не помітив
    • Продавець  DimTime

Михайло, дякуємо за відгук. Приємно чути, що ви оцінили якість стільця та його зручність у використанні. Бажаємо, щоб служив довго та дарував комфорт у будь-яких умовах

• Новіков О***
    Відгук від покупця. Продавець: DimTime

Вчора взяли цей складаний стілець на захід сонця біля води, і це, мабуть, одна з найвдаліших покупок за останній час. Сидиш собі на березі, хвилі тихо шумлять, кайф.

Ніжки з насадками дійсно працюють, стілець не провалюється у пісок. Конструкція відчувається міцною, реальна річ. Моя вага 85 кг, сидів і так, і сяк, все чудово. Складається і розкладається за хвилину, у чохлі займає мінімум місця, кидаю 2 таких у рюкзак і ще купа місця залишається (правда у мене рюкзак на 40 літрів враховуйте це)
    Ну і все наче, що ще потрібно від стільця?)

Переваги:
    Міцний, надійний, не хитається. Дуже компактний у складеному вигляді. Комфортно сидіти навіть довгий час
    • Продавець  DimTime

Олексій, щиро дякуємо за такий теплий відгук. Приємно чути, що стілець виправдав очікування і став зручним супутником на відпочинку біля води. Раді, що насадки на ніжках та міцність конструкції проявили себе саме так, як і має бути
      Бажаємо, щоб кожен виїзд на природу приносив тільки комфорт та приємні моменти

• Влад
    Відгук від покупця. Продавець: DimTime

За свої гроші топ, але кто хоче більш надійний то краще пошукати варіанти по дороще

Переваги:
    Скоадний, мобільний, зручний
    Недоліки:
    100 кг не витримав (погнулась трубка але ще сидіти можно)
    • Продавець  DimTime

Вітаємо, пане Владислав.
      Шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією.
      Модель проходить тестування та витримує до 160 кг, тож така деформація не є нормою.
      Ми надаємо гарантію 6 місяців на цей стілець, тому замінимо його швидко та безкоштовно для вас.
      Уже зв’язалися з вами у месенджері для уточнення деталей.