Відгуки покупців про Вишиванка для дівчинки підліткова шкільна блуза українська вишита дитяча сорочка з мереживом святкова з орнаментом із льону бавовни IRmAS 1289 зріст розмір 146 біла

Оцінка користувачів 5/5
  • Катерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Milonni. Зріст: 146. Колір: Білий з чорним

Дуже гарна вишиванка Якість тканини приємна, пошив акуратний, а вишивка виглядає ще красивіше, ніж на фото. Дитині комфортно й зручно. Окреме дякую за швидку відправку

Переваги:
    Дитина у захваті
    • Продавець  Milonni

Ваша підтримка додає нам сил та натхнення! Щиро вдячні за такі теплі слова та позитивний досвід із нами.

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Milonni. Зріст: 158. Колір: Білий з чорним

Сорочка гарна,за свої гроші супер,дочка задоволена,рекомендую до придбання не пожалієте.

• Продавець  Milonni

Ваші слова – це найкраща винагорода для нашої команди. Дякуємо!

• Юлия З***
    Відгук від покупця. Продавець: Milonni. Зріст: 158. Колір: Білий з фіолетовим
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Блуза дуже гарна, якісно пошита. Дитині і мені буде сподобалась. Швидко відправили.

• Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Продавець  Milonni

Ваші слова вражають до глибини душі. Для нас немає нічого важливішого, ніж задоволені клієнти!

• Вікторія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Milonni. Зріст: 146. Колір: Білий з фіолетовим

Вишиванку отримала дуже швидко, дякую за сервіс) Блуза пошита дуже якісно, з натуральної тканина, не синтетика! Товар відповідає фото.

• Продавець  Milonni

Спасибі за ваші добрі слова. Кожен позитивний відгук допомагає нам ставати краще для вас.

• Вікторія О***
    Відгук від покупця. Продавець: Milonni. Зріст: 158. Колір: Білий з чорним

Вишиванка дуже гарна і тканина легенька та приємна. Радує безкоштовна доставка

Переваги:
    Якість та ціна
    Недоліки:
    Не виявила