- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Milonni. Зріст: 146. Колір: Білий з чорним
Дуже гарна вишиванка Якість тканини приємна, пошив акуратний, а вишивка виглядає ще красивіше, ніж на фото. Дитині комфортно й зручно. Окреме дякую за швидку відправку
- Переваги:
- Дитина у захваті
- Продавець Milonni
Ваша підтримка додає нам сил та натхнення! Щиро вдячні за такі теплі слова та позитивний досвід із нами.
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Milonni. Зріст: 158. Колір: Білий з чорним
Сорочка гарна,за свої гроші супер,дочка задоволена,рекомендую до придбання не пожалієте.
- Продавець Milonni
Ваші слова – це найкраща винагорода для нашої команди. Дякуємо!
- Юлия З***Відгук від покупця. Продавець: Milonni. Зріст: 158. Колір: Білий з фіолетовим
Блуза дуже гарна, якісно пошита. Дитині і мені буде сподобалась. Швидко відправили.
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Продавець Milonni
Ваші слова вражають до глибини душі. Для нас немає нічого важливішого, ніж задоволені клієнти!
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Milonni. Зріст: 146. Колір: Білий з фіолетовим
Вишиванку отримала дуже швидко, дякую за сервіс) Блуза пошита дуже якісно, з натуральної тканина, не синтетика! Товар відповідає фото.
- Продавець Milonni
Спасибі за ваші добрі слова. Кожен позитивний відгук допомагає нам ставати краще для вас.
- Вікторія О***Відгук від покупця. Продавець: Milonni. Зріст: 158. Колір: Білий з чорним
Вишиванка дуже гарна і тканина легенька та приємна. Радує безкоштовна доставка
- Переваги:
- Якість та ціна
- Недоліки:
- Не виявила