Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Сетевого зарядного пристрою HOCO AC6 Unimpeded universal conversion plug Black (6931474791511)

Оцінка користувачів 5/5
  • Таня

Підійшло, працює.

Переваги:
    Хороший дизайн
    • Продавець  LARETS

Пані Тетяно, цінуємо та дякуємо за відгук із високою оцінкою товару нашого магазину! Нехай буде надійним помічником у побуті, користуйтеся із задоволенням! Повертайтеся за новими покупками- завжди раді бути корисними! Всього найкращого!

• Валерій Р***

Все підійшло чудово
    Доставка швидка

• Продавець  LARETS

Пане Валерію, цінуємо та дякуємо за відгук із високою оцінкою товару нашого магазину! Тішить, що все добре- користуйтеся із задоволенням! Повертайтеся за новими покупками- завжди раді бути корисними! Всього найкращого!

• Микола Є***
    Відгук від покупця. Продавець: LARETS. Колір: Чорний

Швидко доставили, товар якісний! Дякую.

• Продавець  LARETS

Пане Миколо, цінуємо та дякуємо за відгук із високою оцінкою товару нашого магазину! Користуйтеся із задоволенням, нехай буде надійним помічником у побуті! Повертайтеся за новими покупками- завжди раді бути корисними! Всього найкращого!

• Андрей П***
    Відгук від покупця. Продавець: Tehno_Hora. Колір: Чорний

Товар якісний, дуже швидко відправили.
    Окремо хочу відмітити підхід до клієнту, тримають в курсі з приводу відправки і отримання

Переваги:
    Швидко, якісно
    • Продавець  Tehno_Hora

Дякуємо за гарний відгук! Будемо раді бачити вас знову!

• Остап Д***
    Відгук від покупця. Продавець: LARETS. Колір: Чорний

Швидке і якісне обслуговування. Товаром задоволений)

Переваги:
    Все працює.
    • Продавець  LARETS

Пане Остапе, цінуємо та дякуємо за відгук із високою оцінкою товару та сервісу нашого магазину! Нехай буде надійним помічником у побуті! Повертайтеся за новими покупками- завжди раді бути корисними! Всього найкращого!

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: LARETS. Колір: Чорний

Товар опису відповідає. Працює добре. Рекомендую.

• Продавець  LARETS

Пане Сергію, цінуємо та дякуємо за відгук із високою оцінкою товару нашого магазину! Тішить, що Ви задоволені і все добре- користуйтеся із задоволенням! Повертайтеся за новими покупками- завжди раді бути корисними! Всього найкращого!

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: LARETS. Колір: Чорний

Купував під зарядку для ноутбуку, все ідеально підійшло

Переваги:
    Багато розʼємів, зручні вирізи збоку
    • Продавець  LARETS

Пане Олексію, тішить, що Ви задоволені і все ідеально підійшло! Цінуємо та дякуємо за відгук із високою оцінкою товару нашого магазину! Повертайтеся за новими покупками- завжди раді бути корисними! Всього найкращого!

• Ігор Т***
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Колір: Чорний

• Артем А***
    Відгук від покупця. Продавець: SmartTrade. Колір: Чорний

Дуже гарне обслуговування!

Переваги:
    Недоліки:
    Нема !