- Ілля Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Відмінна подушка, мінусів не можу знайти. Після того як замінив стару, почав помічати, що навіть засинаю швидше.
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо вам за такий приємний відгук
Нам дуже радісно, що подушка позитивно вплинула на якість вашого сну і допомагає швидше засинати. Саме заради такого результату ми й працюємо
Будемо раді вашим наступним замовленням!
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Якість виконання відчувається з першого погляду. Настійно рекомендую всім, хто поєднує турботу про здоров'я. Дякую
- Недоліки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо Вам за такий теплий і уважний відгук про антиалергенну подушку MirSon Hand Made Royal Pearl Thinsulate 915 (низька, 50*70)!
Раді, що якість виробу відповідає Вашим очікуванням і турбота про здоров’я для Вас — у пріоритеті. Нехай подушка дарує Вам лише комфорт і спокійні ночі!
- Дар'я С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
найкращий вибір і ціна, дякую)
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо вам за відгук
Нам дуже приємно, що ви оцінили поєднання якості та ціни й залишилися задоволені вибором. Дякуємо за довіру!
Будемо раді вашим наступним замовленням
- DavidВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60
Варто перемістити подушку в категорію звичайні-високі.
- Переваги:
- Хороше пакування, наявність чохлу, дуже багато наповнювачу.
- Недоліки:
- 1. Подушка приблизно в 1.5 рази вища за звичайну, низькою її не назвеш. Витягував наповнювач з подушки, щоб вона стала низькою. 2. Внутрішній чохол подушки тисне на вуха, після кількох хвилин вухо починає боліти, якщо зняти цей чохол ця проблема зникає, але з'являєтсья 3-тя. 3. Якщо зняти внутрішній чохол матеріал наповнювач дуже швидко гріється, від чого голова починає потіти.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш детальний відгук і зворотний зв’язок.
Подушка MirSon Hand Made Royal Pearl Thinsulate №915 має висоту до 10 см, що відповідає категорії низьких моделей. У конструкції передбачено застібку-блискавку, яка дозволяє регулювати висоту та об’єм наповнювача — таким чином можна індивідуально підлаштувати подушку під власні уподобання.
Щодо ваших спостережень:
Внутрішній чохол виконаний із щільнішої тканини для кращого збереження форми подушки, однак його можна зняти або частково ослабити наповнювач для комфортнішого сну.
Thinsulate — це сучасний, дихаючий та терморегулюючий наповнювач. Якщо подушка здається теплою, рекомендуємо трохи зменшити кількість наповнювача — це покращить повітрообмін і зменшить відчуття перегрівання.
Ваші зауваження ми обов’язково передамо на виробництво для перевірки й подальшого вдосконалення продукції.
Дякуємо, що обираєте MirSon і допомагаєте нам ставати кращими!
- ВеронікаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Мені подобається. Ця подушка не висока і не прям що дуже низька однак спати комфортно. Користуючись з травня однак по краях наповнювач трохи став збиватися але не критично.
- Переваги:
- Гарна, зручна
- Недоліки:
- Наповнювач трохи збився
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо вам за відгук.
Нам дуже приємно, що подушка MirSon Hand Made Royal Pearl Thinsulate 915 вам сподобалась і що вона забезпечує комфортний сон.
Щодо збивання наповнювача по краях — дякуємо за чесність, ми передамо це для покращення якості в майбутньому.
Також хочемо запропонувати вам наволочки із 100% бавовни (бязь) — вони чудово підходять до подушок цієї серії, дихають, приємні на дотик і легко перуться. Можемо підібрати варіанти за розміром 70х70 см.
Якщо буде цікаво — з радістю надішлемо посилання або фото моделей
посилання
З повагою,
MirSon
- Евгения Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Дуже гарна по якістю , шия не болить з першого дня , шукала як раз низьку по висоті , і вона чудово підійшла !
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за чудовий відгук!
Нам дуже приємно, що антиалергенна подушка MirSon Royal Pearl Thinsulate ідеально вам підійшла
Комфорт і правильна підтримка шиї — справді важливі для якісного сну.
До цієї моделі можемо запропонувати наволочки із сатину — приємна на дотик тканина, яка чудово доповнить вашу подушку
Якщо бажаєте, підберемо варіанти за розміром 50*70 см.
посилання
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Заказала три подушки с разным наполнителем.Все классные
- Переваги:
- Ткань качественная. Съёмный чехол.
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушка супер.
Есть съёмный чехол.
Ткань отличного качества- Переваги:
- Съёмный чехол. Платная ткань
- Недоліки:
- Нет не доликив
- УлянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Чудова м‘яка подушка, біла з чорним обвідком.
- Переваги:
- Сатиновий чохол
- nataliiaПродавець: Rozetka. Розмір: 40x60
Підкажіть, будь ласка, висоту подушки
- Представитель к***
Добрый день, уважаемая Наталья, высота данной подушки 10-12 см в свободном состоянии, но там также есть замок, можете отрегулировать высоту самостоятельно, это считается как детская подушка. Надеюсь смогли вам помочь.
Эксперт RozetkaДоброго дня, nataliia. Висота даної подушки становить 10-12 см.
- Бруй А***Продавець: Rozetka. Розмір: 40x60
Покупала ребёнку. Подушка мягкая, не парит, антиаллергенная, без посторонних запахов
- Переваги:
- Мягкая, удобная для ребёнка