Відгуки покупців про Набір баночок з кришками для зберігання сипучих 2 шт
- Галина П***Відгук від покупця. Продавець: VelomiStore
Дуже сподобався набір! Виглядає дорожче, ніж коштує, акуратний і стильний. Покупкою дуже задоволена. Рекомендую!
- Переваги:
- Дуже зручні і красиві
- Продавець VelomiStore
Галино, дякуємо вам за такий теплий відгук!
Нам дуже приємно, що ви залишилися настільки задоволені набором ємностей :)
Раді, що вам сподобалися як зовнішній вигляд, так і практичність виробу. Для нас важливо пропонувати товари, які гармонійно поєднують красу, якість та комфорт у використанні.
Щиро дякуємо за рекомендацію та бажаємо приємного користування!
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: VelomiStore
Давно шукав такі баночки собі на кухню, дуже подобається що кришки відкидаються і не треба іх потім шукати
- Продавець VelomiStore
Сергію, щиро дякуємо вам за відгук!
Нам дуже приємно, що ви знайшли саме ті ємності, які давно шукали для своєї кухні
Раді, що відкидні кришки виявилися для вас зручним рішенням. Саме такі продумані деталі роблять щоденне користування ємностями комфортнішим та практичнішим.
Бажаємо вам приємного користування та чекатимемо ваших нових замовлень в нашому магазині :)
- Галина П***Відгук від покупця. Продавець: VelomiStore
Гарна ідея
- Переваги:
- На підставці
- Недоліки:
- Скреготіння кришок,ложки мілкі
- Продавець VelomiStore
Галино, дякуємо вам за відгук!
Раді, що вам сподобалася сама концепція набору та його зручне розміщення на підставці
Нам шкода, що деякі особливості виробу не повністю виправдали ваші очікування. Щодо скреготіння кришок, раніше ми не отримували подібних зауважень щодо цієї моделі, проте дякуємо, що звернули на це увагу. Ймовірно, це може залежати від особливостей встановлення кришки на конкретній ємності.
Також дякуємо за ваш коментар щодо розміру ложок. Такий зворотний зв'язок є важливим не лише для нас, а й для інших покупців, які розглядають цей набір.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом користування!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: VelomiStore
Акуратний естетичний набір. Завдяки нейтральному кольору підійде майже до будь якого стилю інтер'єру. Зручний та швидкий доступ до солі та цукру ( в моєму випадку) під час готування їжи.
- Переваги:
- Зручно зберігати сіль та цукор на робочої поверхні, у швидкому доступі.
- Недоліки:
- Не передбачений зйом кришок, щоб можна було почистити та помити ємність
- Продавець VelomiStore
Ірино, щиро дякуємо вам за такий детальний відгук!
Нам дуже приємно, що ви оцінили естетичний вигляд набору, його універсальний дизайн та зручність у щоденному користуванні
Раді, що ємності стали практичним рішенням для зберігання солі та цукру й гармонійно доповнили ваш інтер'єр.
Дякуємо також за зауваження щодо конструкції кришок. Ваш зворотний зв'язок є важливим не лише для нас, а й для інших покупців, які розглядають цей набір.
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: VelomiStore
Баночки використовую для цукру та солі, сподобалась якість і матеріал, коштує своїх грошей
- Продавець VelomiStore
Анастасіє, щиро дякуємо вам за відгук!
Нам дуже приємно, що ви оцінили якість керамічних ємностей та залишилися задоволені покупкою.
Будемо раді вашим новим замовленням в нашому магазині :)
- Наталья Ф***Відгук від покупця. Продавець: VelomiStore
Товар не відповідає ціні!
- Недоліки:
- Кріплення звичайними саморізами, ложечки виконанні не акуратно!
- Продавець VelomiStore
Дякуємо за ваш відгук, Наталіє. Товар на 100% відповідає фото та опису і нам дуже прикро, що він не виправдав ваші очікування. Передамо ваше зауваження щодо саморізів на виробництво, сподіваємось, що до нас прислухаються і почнуть використовувати надзвичайні!)