Відгуки покупців про Подушка антиаллергенна MirSon Royal Pearl №1165 EcoSilk 40х60 см Середня (2200001514935)
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Качество подушки ниже среднего. Ровно через 2 месяца полностью весь наполнитель сдавился, подушка стала очень мягкая, спать нереально! Не рекомендую к покупке!
- Переваги:
- Сумка для хранения подушки
- Недоліки:
- Наполнитель подушки очень быстро сдавливается. Цена не соответствует качеству!
Дякуємо за Ваш відгук!
Ми перепрошуємо за незручності.Оскільки подушка була у використанні ми можемо запропонувати Вам додатково купити наповнювач, щоб Ви могли й далі користуватися виробом.
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.- Дмитрий
Дополняю свой отзыв:
После очень долгого общения с представителем компании вопрос всё-таки решился. Отправили за свой счет 2 пакета с наполнителем EcoSilk (500г). На данный момент там мало компетентных сотрудников, которые могут закрыть рекламацию в кротчайшие сроки. Но они пообещали принять меры по улучшению качества работы их магазина. В целом, могу рекомендовать данную компанию, но с тем учётом, что они действительно пересмотрят работу отдела контроля качества.
Ранее поставленный рейтинг 2 поднимаю до 5 ибо на данном этапе вопрос закрыт полностью.
P.S. Двух пакетов с наполнителем как раз точно хватило на одну подушку. Так как по виду наполнитель вроде хорошего качества, предполагаю, что изначально в подушку его положили слишком мало, именно поэтому он так быстро и сбился.
Дякуємо за Ваш відгук!
Ми вживатимемо заходів для покращення якості нашої продукції.
Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Впевнені, що продукція MirSon принесе затишок та комфорт у Ваш будинок. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!
- Ольга Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушка гарна, але через рік експлуатації і одного прання збилася і спати неможливо. Доведеться міняти наповнювач.
- Переваги:
- Дуже гарний чохол.
- Наталія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Проходить експлуатаційні випробування)
- Переваги:
- Якісний пошив, рівні строчки й гарний вигляд подушки. Чохол бавовняний, як і заявлено. М'яка і приємна для відпочинку. Рекомендую!
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 40x40
Спасибо товарищу Мирсону, наш человек;)
- Переваги:
- До этой подушки я не спал это был не сон, это пародия на сон, таки зачем мне это было нужно ;)
- Недоліки:
- Возможно надо было взять немного другой размер 40х60, а так голову повернул во время сна и подушка закончилась;)
- Юрий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 70x70
Удобная подушка для сна
- Переваги:
- Удобная подушка для сна
- Недоліки:
- Не выявлено
- Виктория В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70
Подушкой довольна, очень комфортная.