- Лілія Т***Відгук від покупця. Продавець: Doggy Dog. Вага 1 шт: 2 кг
Гарна ціна, швидко прийшов
- Кравец О***Відгук від покупця. Продавець: Nextzooshop. Вага 1 шт: 2 кг
Їсть тільки це
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Nextzooshop. Вага 1 шт: 8 кг
Дуже розчарована взяла корм 8 кг ,мішок без спайки як хочеш так его і пакуй,корм як наче з олійниці ,кошеня навіть не їсть ,хоча купляли на вагу їли з задоволенням. Тож приймайте рішення сто разів а тоді купуйте.
- Недоліки:
- Одні недоліки
- Ганна Ф***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Вага 1 шт: 2 кг
Вітаю) Наші обидва котики біжать на звук пачки зі швидкістю вітру.
- Переваги:
- Смачний
- Анна Н***Відгук від покупця. Продавець: ТрендЗоо. Вага 1 шт: 2 кг
Все як і замовляла)
- Переваги:
- Хороший корм, підійшов котику
- Недоліки:
- Жодних
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2.6 кг
Представник постачальникаДякуємо за ваш вибір! Раціони Savory для кошенят створені з урахуванням потреб у період активного росту та розвитку маленьких гурманів. Нехай смакує!
- Алена П***Відгук від покупця. Продавець: ZooLis
Я замовила корм (2 упаковки), мені прислали просто незрозумілий корм в прозорому пакеті. Звідки я знаю, це о це за корм.
Я написала в вайбері повідомлення. Ніхто не відповів.- Недоліки:
- Прислали незрозумілий кор без пакування просто в прозорому пакеті
- Литвинов Б***
Доброго дня!
Нам дуже прикро, що виникло непорозуміння. У картці товару зазначено, що корм продається на вагу, тому він фасується у прозорий пакет перед відправкою. Саме тому він не має заводської упаковки.
Ми працюємо тільки з оригінальними кормами та відкриваємо нові мішки перед фасуванням, тому ви отримали саме той корм, який замовляли.
- Дар'я С***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Вага 1 шт: 2 кг
Швидко прийшов, хороший состав за свою ціну
- Кирило А***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Вага 1 шт: 2 кг
Хороший состав, и очень нравиться котенку 5/5
- Переваги:
- быстрая доставка, цена
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: lick&bark. Вага 1 шт: 2.6 кг
Дуже дякую, доставка бистра, товар відповідає опису
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявила
- ПокупецьВідгук від покупця. Продавець: PartyZoo. Вага 1 шт: 2 кг
Все норма
На отлично - ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Mr. Joe. Вага 1 шт: 2 кг
Хороший корм- котенок все съедает. Никаких нареканий
- Тетяна З***Відгук від покупця. Продавець: ShopNemo. Вага 1 шт: 2 кг
Хороший корм, кошенята добре їдять, алергії немає
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Вага 1 шт: 400 г
Хороший корм) тваринці подобається і почуває він себе добре
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Mr. Joe. Вага 1 шт: 2 кг
- Переваги:
- Жере
- Недоліки:
- Дорого
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
ОК
Представник постачальникаУ кожній порції Savory Kitten — гармонія смаку й турботи, щоб маленький хвостик зростав здоровим і щасливим. Дякуємо, за ваш вибір!
- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Накінець кошеня почало їсти сухий корм. Пробували РОЯЛЬ, ДЖОСЕНУ,ОПТІМЕЛЬ і їсти не хотіла. А цей корм навіть сита почала наминати
- Переваги:
- Гарний запах і кошеня їсть залюбки
Представник постачальникаДякуємо, що поділились своїм досвідом! Раді чути, що саме Savory Kitten припав до смаку маленькому гурману. Ми дбаємо про те, щоб кожна гранула була не лише корисною, а й по-справжньому апетитною.
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Найкращий корм
Представник постачальникаДякуємо, що обрали Savory! Смачно, корисно і з безмежною любов’ю до кожного хвостика!
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Суппер
Представник постачальникаДякуємо за довіру! Раціони Savory Kitten сповнені любові та турботи в кожній порції, аби маленькі хвостики росли здоровими та щасливими.
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Маємо вже доросле кошеня 8 місяців. Ветеринар радив годувати "дитячим" кормом до 1 року. Хрумтить із задоволенням! Також радимо і вологий корм цієї марки.
Представник постачальникаДякуємо за відгук і смачну рекомендацію Savory! Дійсно, у перший рік життя кошенята мають особливі харчові потреби, тож вибір відповідного раціону — це запорука здорового росту та розвитку.
- Павло І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
кіт дуже полюбляє з дитинства
- Віра Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Дуже гарний корм. Котам смакує
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Корм норм, но был брак упаковки. Зип-застежка запаяна на одну сторону и пакет, соответственно, не закрывается
- Вадим О***
Упаковку потрібно відкривати відриваючи спеціальну стрічку. На упаковці є "надрізи".
Тоді зіп працює так як треба. Ми перші рази теж просто відрізали верх і думали, що то брак упаковки
Представник постачальникаДякуємо за коментар і за те, що ділитесь досвідом! Не зрізайте верх паковання ножицями, адже це блокує роботу зіп-застібки!
Щоб зіп-застібка працювала належним чином, важливо відкривати пакунок з кормом правильно. З лівого боку, на рівні застібки, є спеціальний язичок — акуратно потягніть за нього зліва направо, щоб розкрити доступ до застібки. Після цього пакунок з кормом можна багаторазово відкривати та закривати.
- Вера Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Дуже гарний корм. Кошеня їсть х задоволенням.
- Переваги:
- Склад
- Ангеліна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Самий найкращий та корисний корм для котика! Зручна упаковка 2кг, вистачає приблизно на місяць, має хороший запах
- Переваги:
- Запах, користь
- Альона А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Мій котик обожнює цей корм
- Світлана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Кошеня не хоче його їсти(, а він недешевий і купила 2 кг
Прийшлось покуштувати - гіркий, і на вигляд і на смак - перепалений, дуже різкий запах(((- Переваги:
- Не знайшла, бо кошеня не їсть
- Недоліки:
- Гіркуватий, з різким запахом
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Перейшли на цей корм майже одразу, як забрали кошеня з притулку- його він почав їсти з апетитом, йому сподобався. Проблем із туалетом не виникло, і це для кошенят, мабуть, найголовніше. Гарний склад, зручний пакет, що дозволяє зберігати аромат корму і перешкоджає потраплянню вологи. Кошеня задоволено
- Переваги:
- Гарний склад. Котик їсть із задоволенням.
- Діана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Молода киця-мама дуже задоволена цим кормом. Він дійсно гарної якості, свіжий по строкам. Склад цього корму ідеальний. Моя порада тим, у кого є котики, не годуйте дешевим не якісним кормом. Краще трохи дороще, зате котик буде завжди здоровий та щасливий!!
- Переваги:
- Свіжий якісний корм
- леся к***
підтримую!
Представник постачальникаВдячні за довіру і рекомендацію Savory! Гармонія користі, смаку та турботи про улюбленців у кожній порції.
- Вадим О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Кіт їсть задоволенням.
- Евгения М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Корм хороший, але прийшла не запаяна упаковка
- Переваги:
- кошеня їсть гарно
- Недоліки:
- не запаяна упаковка
- Олена
Треба відривати так, як показано)
Представник постачальникаДякуємо за коментар і за те, що ділитеся досвідом!
Не обрізайте пакет зверху ножицями — це може пошкодити механізм застібки. З лівого боку, на рівні застібки, є спеціальний язичок: потрібно акуратно потягнути за нього зліва направо — і застібка відкриється як слід. Після цього пакунок з кормом можна багаторазово відкривати й щільно закривати.- Володимир
Так хто ж так корм відкриває?))))) Там же застібка одростороння!
- Уляна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 8 кг
Бюджетненький, котам подобається. Гранули трохи малуваті.
- Владислава У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Купую вже вдруге, дуже приємний має запах, не було розладів за цей час з травленням, котик в захваті, дуже любимо цей корм. Дякую!
- Переваги:
- Якість+ціна
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Корм має хороший склад, що забезпечує здоров'я, розкішну шерстку та хорошу активність моєму котику.
- Переваги:
- Можна годувати з 3-х тижневого віку.
- Недоліки:
- Немає.
- Юлия Р***Відгук від покупця. Продавець: MAO & K. Вага 1 шт: 2 кг
Дякую йому сподобалося дуже, мирного неба над головой и процвітання
- Переваги:
- Шаріки м'ясні маленькі
- Ксенія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Корм супер!
Котёнку 2 месяца, понравился