- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Паста не пересушує рот, зуби після неї гладенькі, свіжість тримається довше, ніж я очікувала (хоча м’яти там майже немає). Добре підходить на ранок, коли хочеться чогось легшого, не суперосвіжаючого. У порівнянні з моєю звичайною відчуття зовсім інші, більш лайтові, але при цьому чистка не гірша.
Вітаємо, Тетяно! Дякуємо за ваш відгук. Ваші слова надихають нас на подальшу роботу над створенням засобів, які приносять користь і задоволення нашим клієнтам.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Мені сподобалася текстура — вона не рідка, добре тримається на щітці. Аромат з тюбика просто неймовірний, як свіжий йогурт з фруктами! Під час чищення смак відчувається, але не заважає. Особливо класно чистити нею зуби перед сном. Вранці свіжість дихання цілком нормальна, але не варто очікувати крижаного подиху. Хороший варіант, якщо у вас чутливі ясна, бо вона не агресивна.
Вітаємо, Оксано! Ваша підтримка та довіра до нашого бренду дуже цінні для нас, і ми будемо продовжувати створювати якісні продукти для догляду за порожниною рота. Ваші відгуки надихають нас рухатися вперед!
- Сергій Г***Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Чесно кажучи, вперше я побачи зубну пасту цієї торгової марки ще минулого року на огляді у блогера Venturino Віталія. Дуже здивувало тоді нестандартне поєднання смаків і опис товару, але зацікавило і я вирішив придбати. Першою була лавандова паста...потім огірок-м'ята, потім ця. Полюбив ще починаючі з лавандової - смак, текстура, відчуття тої неприємної пекучості і, звісно, склад. Дуже якісний продукт нашого вітчизняного виробника. Зі своїми задачами справляється на всі 100%, ніжно але ефективно очищує, освіжає і в міру відбілює, а найголовніше - з часом повністю проходить кровоточивість ясен. Дуже люблю цю лінійку, бо тепер з кожним різним смаком проіедура чистки зубів перетворилася з рутинної на приємну. В мене фаворити ця і лавандова) дякую розробникам за такий чудовий продукт, не на мить не пожалкував після того, як побачив у відео.
- Переваги:
- Якість, склад та ефект!
- Недоліки:
- Хочеться ще більше різних смаків!)))
Вітаємо, Сергію! Щиро радіємо, що наші пасти вам сподобались. Ваша підтримка та довіра до нашого бренду дуже цінні для нас, і ми будемо продовжувати створювати якісні продукти для догляду за порожниною рота. Ваші відгуки надихають нас рухатися вперед!
- ЗояВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Чудова паста українського виробництва. Братиму ще. Цей смак просто чудовий.
Вітаємо, Зоє! Ваші слова надихають нас на подальшу роботу над створенням засобів, які приносять користь і задоволення нашим клієнтам.
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Паста поєднує приємний смак з ефективним доглядом. Добре піниться, не сушить слизову і забезпечує довготривале відчуття чистоти. Підходить для щоденного використання, навіть при чутливих яснах. Добре!!!
Вітаємо, Яно! Щиро радіємо, що паста вам сподобалась. Дякуємо, що обираєте Splash!
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Тюбик у пасти неймовірно естетичний. На смак супер і по консистенції сподобалась, піниться добре, наліт прибирає. Рекомендую.
Вітаємо, Оксано! Щиро радіємо, що Зубна паста освіжаюча зі смаком персика та абрикоса Splash вам сподобалась. Ваші слова надихають нас на подальшу роботу над створенням засобів, які приносять користь і задоволення нашим клієнтам.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Ого, Splash, це топ! Пахне, як фруктовий йогурт, піниться круто і дихання реально свіже. Дякую за кайфову новинку!
Вітаємо, Марино! Щиро радіємо, що паста вам сподобалась! Такі відгуки надихають нас продовжувати створювати унікальні продукти, які додають приємних відчуттів у щоденну рутину догляду.
- Таня О***Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Хороша зубна паста, брали не тут
Вітаємо, Тетяно! Щиро радіємо, що паста вам сподобалась! Дякуємо, що обираєте Splash!
- Алина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Не такая сладкая, как хотелось бы
- Переваги:
- Отечественный производитель
- Недоліки:
- Всё таки свежая, как полагается зубной пасте
Вітаємо, Аліно! Дякуємо за відгук. Нам прикро, що Зубна паста освіжаюча зі смаком персика та абрикоса Splash видалась вам недостатньо солодкою. Ми навмисно створювали цей смак із приємною фруктовою ноткою, але без надмірної солодощі, щоб зберегти баланс між освіженням і користю для щоденного використання. Ваша думка дуже цінна — ми врахуємо її при розробці нових смаків.
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Зуби добре не вичищає.
Не достатньо освіжає подих.
Не сподобалось.- Представник постачальника
Вітаємо, Оксано! Дякуємо за ваш відгук! Розуміємо, що поєднання смаку та дії засобу — дуже індивідуальне, і шкода, що цього разу ми не виправдали ваших очікувань. Смаки наших паст є нейтральними та помірно вираженими — це допомагає уникнути відчуття "пекучості" або дискомфорту під час чищення зубів. Якщо ви шукаєте більш класичне м’ятне відчуття свіжості, радимо спробувати Зубну пасту освіжаюча з відбілюючим ефектом зі смаком м'яти Splash — вона має виразніший м’ятний смак.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Не пенится, непонятно чистил не чистил, как крем во рту погоняли и выплюнул
- Безпала І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Поки що пасту не пробували, але перший зовнішній вид так собі,картонна коробка розклеєна,етекетка на тютіку також відійшла,таке відчуття що десь у підвалі Клей клеїться до рук , якби забирала з видачі не дитина, а я ,то обов'язково було повернення. На жаль було оплачено все наперед.Фото додаю.
- Переваги:
- Пока не має
- Недоліки:
- Упаковка не якісна відклеїна зовнішній вигляд не приваблює.
Вітаємо, Ірино! Дуже прикро, що товар надійшов у неналежному стані — розуміємо ваше невдоволення і щиро дякуємо, що звернули на це увагу. Ймовірно, проблема виникла через неналежні умови зберігання або транспортування. Сподіваємось, що сама Зубна паста освіжаюча зі смаком персика та абрикоса Splash приємно вас здивує. А щоб компенсувати незручності — ми з радістю надішлемо вам нову пасту. Для вирішення ситуації, будь ласка, напишіть нам на пошту, яка вказана на упаковці або у соціальні мережі Instagram чи Facebook.