- Анжела М***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Дуже гарний манеж
- Переваги:
- Великий
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Манеж чудовий дуже подобається . Дитині багато простору видно дитину коли грається. Конструкція міцна. Швидко і легко збирається
- Марія Ц***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Не якісні матеріали ,деякі частини тканини і ліпучок лишились в руках під час збірки.
З плюсів великий дуже ,на пів кімнати в кого маленькі кімнати буде тісно- Переваги:
- Великий
- Недоліки:
- Не якісні матеріали ,Китай
- Продавець First Toys
Добрий день! Нам дуже прикро, що товар Вам не сподобався, більшість клієнтів задоволені його якістю виконання, отримуємо багато позитивних відгуків. Можливо, Ви доклали надмірне зусилля при складанні і внаслідок цього липучки відірвались.
- Александра Б***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Все супер, швидко зібрали, манеж чудовий. Рекомендую!
- Арабаджи В***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Все відповідає опису, манеж сподобався
Є вільні пару хвилин
Простий в збірці- Переваги:
- Ціна, якість, практичність
- Недоліки:
- Не знайдено
- Аліна Г***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Чудовий манеж, легко складається , можна легко та безпечно залишити дитину погратися , у мами є пару хвилин на гарячу каву)
- Переваги:
- Легко складати , дуже практичний
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Хороший манеж, дитині дуже сподобався. Гарна якість та приємна ціна. Дякую
- Настя Н***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Манеж такий як в описі,дитині все подобається,особливо баскетбольне кільце)Дякую за товар)
- володимир т***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Гарний та просторий манеж.Швидко збирається.
- Переваги:
- Просторий
- Недоліки:
- Тонкі трубки
- Данько В***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Трубки найбільшого розміру не входять в стики .
- Продавець First Toys
Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера для з'ясування деталей, допоможемо Вам розібратись у користуванні товаром. Або якщо товар бракований, замінимо несправні деталі.
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Чудовий манеж за ці кошти,багато місця,дітки граються вдвох.Безпека перед усім.Легко збирається за схемою.
- Переваги:
- Багато місця
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Товар за свої гроші дуже хороший
- Переваги:
- Гарна якість
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Х........
- Продавець First Toys
Добрий день! Нам дуже прикро, що товар Вам не сподобався, очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера для з'ясування деталей. Більшість клієнтів задоволені своїм вибором, отримуємо багато позитивних відгуків.
- Олена З***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Манеж чудовий
- Анатолій М***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Чудовий
- Катерина Ш***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Хороший манеж за таку ціну, великий гарний розмір, можна самій там полежати. Правда при збірці ми погнули пару металевих палок, вони дуже ніжні, треба було обережніше. Кільце та сітки не встановлювали, а отворами дитина користується як входом.
- Переваги:
- Гарний, зручний
- Вадим Т***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
- Вікторія Х***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Прикольний манеж, багато місця
- Переваги:
- Просторий, можна відносно бути спокійним за безпеку дитини
- Недоліки:
- Скласти не дуже легко, потрібна сила і моральна витримка
Потрібно окремо купувати килимок на дно
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Дякую за швидку відправку. Все супер. Манеж навіть більший ніж ми очікували. Зібрала сама, ніяких труднощів не виникло. Всі деталі є, якість хороша.
- Переваги:
- Великий, є дитині де побігати
- Недоліки:
- Не знайшла
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Доволі гарний Манеж, стійкий. Швидко зібрав. Навіть старший зацінив бо там є баскетбольне кільце.
- Переваги:
- Великий, стійкий.
- Недоліки:
- Поки не виявлено.
- Віталій Г***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
На збирання потрачено до години, саме проблемне — це надіти сітки на ворота
- Переваги:
- Ціна, якість
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Трубки які найбільші за розміром не влазять в стики. Все інше нормально крім них. Манеж так і не вдалося із за цього зібрати.
- Недоліки:
- Прислали бракований набір для манежу
- Продавець First Toys
Добрий день! Наш менеджер вже зв'язався з Вами для врегулювання питання, замінимо Вам браковані деталі, очікуємо на зворотній зв'язок у чат.
- Глинський А***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Класний. Складати не важко,якщо є практика з каркасним басейном) Міцний,стійкий, всі деталі були. Виглядає надійно. Старша 10р, теж залазить погратись,покидати мяч в корзинку.
- Переваги:
- За свої гроші топ
- Недоліки:
- Інструкція
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Все прийшло відповідно до опису.
Якісний, матеріалу саме трубочок достатньо. Швидко зібрали - ЮрійВідгук від покупця. Продавець: First Toys
Дуже класний манеж,діткам сподобалось
- Переваги:
- Легка вага,міцний матеріал
- Миколай М***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Чудовий манеж. Все відповідає опису досить просторий, все прийшло в гарному вигляді та швидко.
- Наташа Т***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Дякую за товар, все в гарному стані і швидко прийшла посилка.
- Віктор Р***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Доволі міцний та просторий. Можна доспати зранку поки малюк грається. Збірка проста, пройшла швидко.
- Наталія Ш***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Дуже гарний манеж. Колір нейтральний, не відволікає дитину. Розміри співпадають з описом: 120х170. Шви гарно зроблені. Є невелика кишеня для іграшок або дрібниць. З'єднання міцні - доросла людина може опиратися, але це не стіна, трохи прогинається.
Продавець манеж відправив швидко. За дитину спокійна - вистачає простору полазити- Переваги:
- Просторий, колір нейтральний
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Все добре, але не вірно поклали трубки замість 2х великих поклали на дві більше інших. Але ми самостійно виправили цю ситуацію))
- Переваги:
- Дуже великий, дитині простір свій
- Недоліки:
- Не вірна фасовка товару
- Марина Ф***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Гарний великий та міцний манеж.
- Переваги:
- Великий
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Так то манеж нормальний, але сам продавець розчарував,одна деталь була не така як треба (замість кутової поклали пряму), написала сказали відправлять через 3-4 робочих дні, вже пройшло 2 тижні , написала продавцю, а від них тиша…
Краще замовити в іншого продавця- Переваги:
- Нормальний манеж за цю ціну
- Недоліки:
- Обслуговування
- Продавець First Toys
Добрий день! Перепрошуємо за затримку, ми замовили додаткові комплектуючі у постачальника та очікуємо на їх прибуття. Як тільки отримаємо, одразу ж Вам довідправимо. Перепрошуємо за затримку та будемо вдячні за розуміння.
- Катерина К***
Так нічого і не відправили…
- Продавець First Toys
Перепрошуємо, ми все ще очікуємо на комплектуючі, відправлення буде на цьому тижні.
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Все чудово
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Чудовий манеж.
- Переваги:
- Великий, просторий
- Віола Н***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Все чудово
- Уляна Б***Відгук від покупця. Продавець: First Toys
Нещодавно придбали манеж для дитини. Дуже сподобався.
Дитина сидить, грається, поки є можливість щось зробити.- Переваги:
- Вмісткий, великий, зручний у користуванні. Є баскетбольне кільце та ворота. Досить міцна конструкція. За потреби, поміститься і дорослий.
- Недоліки:
- Маленька інструкція до складання, але це питання більше до виробника.