Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Смарт-годинник Gelius Pro GP-PK008 (Rainbow) Black Kids smart watch with GPS/4G (Pro GP-PK008 (Rainbow) Black)

Оцінка користувачів 3.24/5
на основі 53 відгуки
  • Юлія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 40. Колір корпусу: Black + Blue. Колір ремінця: Orange

Я дуже рада, що подарували дитині годинник! Це те, що я хотіла для свого спокою. Дзвінки, місцезнаходження, відеодзвінки, sos-кнопка, камера тощо. Прослуховування немає, але є функція самовідповіді на дзвінок. Виглядає теж круто)))
    Користуємося з вересня

Переваги:
    Дитина на зв’язку
    Недоліки:
    Додаток з купою реклами ((

Вітаємо Юліє!
      Дякуємо, що обираєте техніку Gelius для Вашої родини та ділитеся досвідом використанням!
      Функція прослуховування в додатку називається Зворотній зв'язок. Батьки вводять власний номер телефону, через "0......" без дужок і пробілів і натискають ОК. За кілька секунд, годинник самостійно виконує дзвінок без повідомлення дитини (без дзвінка або вібрації), і батьки можуть чути оточення.

• Марина О***

Кнопка SOS реально допомагає, відразу приходить виклик. Раджу усім.

Недоліки:
    Поки не має

Вітаємо Марино!
      Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас.
      Бажаємо Вам лише позитивних вражень у майбутньому!

• Валентина Р***

Рекомендую, якщо шукаєте безпечний і цікавий гаджет для дитини.

Переваги:
    Зручний
    Недоліки:
    Не має

Вітаємо Валенктино!

• Олександр П***

Син щасливий, ми спокійні – функції працюють без збоїв, все добре

Вітаємо Олександре!!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені характеристиками та функціоналом. Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням даного пристрою.

• Віталій Г***

Можливість встановити сім карту це величезний плюс,адже тепер можна дзвонити прямо на годинник.Купляв цей гаджет для сина.

Вітаємо Віталіє!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені характеристиками та функціоналом дитячого годинника. Дякуємо Вам за відмічені переваги. Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням даного пристрою.

• Павло Р***

Купили цей годинник для молодшого брата, і він став його улюбленим гаджетом. Завжди грає з ним і показує нам, що зняв на камеру

Переваги:
    Ціна та дизайн
    Недоліки:
    Не виявив

Вітаємо Павле!
      Щиро дякуємо, що обрали Gelius як подарунок! Ми дуже цінуємо Вашу довіру і раді, що годинник Gelius Pro GP-PK008 (Rainbow) сподобався Вашому брату та є зручним у користуванні.

• Євген Б***

Гарний годинник. Дитині подобається.

Вітаємо Євгене!
      Дякуємо Вам за відгук!
      Нехай цей годинник стане надійним помічником у повсякденному житті та приносять щастя та задоволення новому власнику! Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надати нашим клієнтам тільки найкращі продукти, які відповідають їхнім потребам.

• Олег Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 40. Колір корпусу: Mint. Колір ремінця: Mint

Дитина активно користується годинником, грається і досліджує нове, а він при цьому працює без проблем

Вітаємо Олеже!
      Дякуємо, що обрали Gelius, та поділилися досвідом користування. Ми раді, що Вашій дитині подобається користуватися цим годинником.
      Бажаємо Вам лише позитивних вражень у майбутньому!

• Марина К***

Дитині подобається дизайн і простота використання, а ми можемо контролювати через додаток.

• Артем С***

Дитині подобаються ігри та крокомір, а для нас важлива функція геолокації – все ок.

Вітаємо Артеме!
      Нам приємно, що Ви високо оцінили функціонал даного годинника.

• Ирина М***

Всі функції працюють нормально, дизайн сучасний і дитині подобається колір ремінця.

Вітаємо Ірино!

Дякуємо Вам за відгук!
      Нехай цей годинник стане надійним помічником у повсякденному житті та приносять щастя та задоволення новому власнику! Будемо раді бачити Вас знову серед багатьох наших задоволених покупців.

• Дмитрий Б***

Доньці подобається гратися, та дзвонити друзям без телефону.

Вітаємо Дмитре!
      Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас. Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надавати найкращі продукти та обслуговування нашим клієнтам. Раді знати, що Ви та Ваша донька задоволені і що наші зусилля допомагають Вам насолоджуватися використанням наших продуктів. Бажаємо Вам лише позитивних вражень у майбутньому!

• Даниїла-Ірина К***

Дитина користується 4 місяці. Купували в іншому магазині, але хочу залишити і тут відгук.
    Моя оцінка 10 з 10.

Переваги:
    Прекрасно тримає заряд 4-5 днів за умови поповненого рахунку!!! ( це важливо)
    Гарний дизайн, на руці 8 річки виглядає гарно
    Завжди з дитиною- ніде не загубить
    Зручно регулюється
    Чудовий звук і відео
    Недоліки:
    Не знайшли)

Вітаємо Даниїла-Ірино!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені характеристиками та функціоналом годинника. Ми вдячні Вам за відмічення переваг нашого годинника. Ці характеристики роблять наш годинник надійним та комфортним. Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням даного годинника.

• Сергій Ш***

Гарний годинник за свої кошти. Купував для восьмирічної доньки. Акумулятор триває троє суток.

Вітаємо Сергіє!
      Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас. Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надавати найкращі продукти та обслуговування нашим клієнтам. Раді знати, що Ви задоволені і що наші зусилля допомагають Вам насолоджуватися використанням наших продуктів. Бажаємо Вам лише позитивних вражень у майбутньому!

• Юлия Д***

Дуже класний годинник! Виглядає класно, зручний ремінець, класний екран.

Підкажіть, де можна замінити скло?
    Дитина випадково бідбила збоку скло

Переваги:
    Все клас
    Недоліки:
    Немає. Те, що скло розбилось - наша провина

Вітаємо Юліє!
      - Радимо звернутись до нашого сервісного відділу. Наші фахівці обов’язково Вам допоможуть. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21.

• Роман К***

Добрий день! Купляв для доньки, користуємось місяць часу, все чудово працює, ніяких нарікань не було, зв'язок чудовий, дитина задоволена, дякую!

Недоліки:
    Не виявили!

Вітаємо Романе!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви та Ваша донька задоволені характеристиками та функціоналом годинника.

• Владислав К***

Додаток для батьків дуже простий у використанні. Легко перевіряти місцезнаходження дитини та отримувати повідомлення.

Вітаємо Владиславе!
      Дякуємо за вибір дитячого годинника Gelius Pro GP-PK008 та за Вашу високу оцінку його роботи. Ми раді, що прилад повністю виправдав Ваші очікування. Бажаємо приємного користування.

• Іра С***

Взяли для дитини, і тепер завжди спокійні. Функція відеодзвінка – це просто знахідка, можна побачити малюка в будь-який момент.

Недоліки:
    Не знайшла

Вітаємо Ірино!
      Ми раді, що годинник повністю виправдав Ваші очікування. Бажаємо приємного користування і Будемо раді бачити Вас знову серед багатьох наших задоволених покупців.

• Дмитрий М***

Фронтальна камера дозволяє не тільки чути, але й бачити, що відбувається навколо дитини

Переваги:
    Набір різнокольорових накладок, зручний ремінець
    Недоліки:
    Поки не знайшов

Вітаємо Дмитре!
      Дякуємо за вибір дитячого смарт-годинника Gelius Pro GP-PK008 (Rainbow) та за Вашу високу оцінку його роботи. Ми раді, що пристрій повністю виправдав Ваші очікування.

• Олег Є***

Дуже подобається, що в годиннику є функція відеодзвінка – так завжди можна побачити дитину.

Вітаємо Олеже!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені функціоналом, а саме функцією відеодзвінка.

• Владислав К***

Яскравий дизайн і кольорові резинки привертають увагу. Моя донька обирає, які кольори носити.

Вітаємо Владиславе!
      Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас.
      Нехай цей годинник стане надійним помічником у повсякденному житті та приносять щастя та задоволення новій власниці!

• Алексейцева К***

Купувала годинник два тижні тому донці .
    Годинник сподобався .
    Зручний і практичний.
    Додаткові зміні резинки на корпус , що додають класний вигляд .

Переваги:
    Практичний
    Недоліки:
    Не має

Вітаємо Ксеніє!

• Марина Г***

Зручний додаток для батьків та можливість змінювати колір корпусу за допомогою змінних кольорових резинок - це круто.Але найбільше подобається, що дитина може натиснути SOS у разі небезпеки, і я відразу отримаю сповіщення.

Вітаємо Марино!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені характеристиками та функціоналом годинника. Ми вдячні Вам за відмічення переваг нашого годинника. Ці характеристики роблять годинник надійним та комфортним. Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням.

• Калиниченко И***

Син був дуже задоволений, змінними ободками.Також приємно здивований, легкістю встановлення SIM-карти – дуже зручно. Тепер батьки,бабусі та дідусі можуть дзвонити без проблем дитина завжди на зв’язку.

Вітаємо Ілля!

• Олександр Ч***

На вигляд супер! Але в дії ще не був. Подарунок на день народження чекає))

Переваги:
    Дизайн
    Недоліки:
    Невідомо

Вітаємо Олександре!
      Бажаємо Вам лише позитивних вражень сьогодні і у майбутньому!

• Денис

Годинник сам по собі непоганий, але через місяць перестав заряджатися. Здали на ремонт у Gelius через розетку розібрали, заряджався нормально. Пройшло 7 місяців знову та ж проблема не заряджається!

Вітаємо Денисе!
      Нам шкода, що у Вас склалися не самі приємні враження.
      Щоб виправити даний недолік Вам необхідно повторно здати годинник через Розетку.

• Алла Б***

Користуємося декілька днів. Красивий дизайн, зручні, легко одягаються. Головний недолік з величезною похибкою геолокації!

Переваги:
    Якісний екран, красивий дизайн, вказані функції працюють.
    Недоліки:
    Геолокація з похибкою в пів кілометра приблизно, це що таке взагалі. При дзвінках чути дитину поганенько, з цим будемо ще тестити, може далеко говорить.

Вітаємо Алло!
      - Радимо звернутись до нашого сервісного відділу. Наші фахівці обов’язково Вам допоможуть з налаштуваннями.
      Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21.

• Рита С***

Годинником користувалася дитина не часто, працював добре приблизно 3-4 місяці, потім перестав тримати заряд. Повної зарядки вистачає на 3-4 години, без користування годинником. Чи можливо по гарантії замінити батарею?

Переваги:
    Гарний дизайн
    Недоліки:
    Швидко сідає батарея.

Вітаємо Рито!
      Радимо перевірити стан рахунку, а саме мобільний інтернет!!!!

• Денис Б***

Доброго ранку, годинник заряджається 4 години і він не показував зарядку було 15% вже менше.

Переваги:
    Дуже гарний годинник
    Недоліки:
    Не заряджається

Вітаємо Денисе!
      - Для отримання більш детальної консультації, будь ласка, зверніться на лінію технічної підтримки компанії, наші фахівці обов’язково Вам допоможуть. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21.

• Станіслав Ч***

Годинник дуже великий для дитини. Можна смартфон примотати до руки буде рівноцінно. Покупкою не задоволений

Переваги:
    Не виявив
    Недоліки:
    Дуже величезний у дитини на руці

Вітаємо Станіславе!
      Для повернення товару радимо звернутися до любого пункту видачі товару Розетки.

• Владимир Г***

После каждого звонка, иногда через два. Пропадает связь и звонить не получается до перезагрузки часов. это крайне не удобно и теряется весь их смысл когда ребёнок на улице.

Переваги:
    Ребёнок рад
    Недоліки:
    Пропадает сеть

Вітаємо Володимире!
      - Для більш детальної консультації, будь ласка, зверніться до служби підтримки клієнтів за телефоном 063 435 51 21.

• Инга б***

Пропрацював 2 місяці. Шкода. Але в усіх цих часах є дві основні хвороби. Одна-це зарядка, інша- перестає бачити сім карту.

Вітаємо Інго!
      - Годинник не перестає бачити сім-карту. Найчастіше - з годинником відсутній з'язок за відсутності мобільного інтернету.

• Виталий Е***

Вчора в ночі дуже довго вибирав годинник для дитині на день народження, сьогодні вже акція скінчилась, за 3 дні до «чорної п’ятниці». Трохи засмутився… Впевнений, що через неділю ціна знову впаде(((

• Ольга П***

За такі кошти якість дуже сумнівна як на мене. Про додаток взагалі промовчу. Я дуже засмучена оскільки годинник мені радили як гарний та надійний пристрій. На моєму телефоні геолокація працює з похибкою, а на телефоні чоловіка взагалі не працює. Відео виклик на заблокованому екрані не поступає і голосові смс також! Тільки якщо зайти в додаток. Або купити окремий телефон андроїд і тримати його для звʼязку з дитиною. Я не раджу до покупки. Краще докласти грошей та взяти мобільний телефон.

Переваги:
    Гарний та яскравий дизайн
    Недоліки:
    Геолокація погана, додаток жах

Вітаємо Ольго!

• Алеся Б***

Виробником заявлено, що батарея працює:
    До 24 годин
    До 48 годин у режимі очікування.

Через місяць користування: менше доби в режимі очікування. Якщо користуєшся (2 рази подзвонити), то взагалі тримає від сили годин 5-7.

Геолокацією визначає невірну. Похибка десь метрів 500)))

В якості іграшки - так, прикольно. В якості надійного годинника - в жодному разі.
    Я брала не тут, але на розетці завжди багато відгуків, хочется застерегти від покупки.

Переваги:
    Дизайн, є ігри, чистий звук при здійсненні дзвінка
    Недоліки:
    Батарея не тримає, геолокацію визначає невірно

Вітаємо Алеся!
      - Коли на рахунку відсутній мобільний інтернет, годинник заходить в режим постійного пошуку, він не бачить батьківського телефона і вважає, що загубився. Годинник сам перезавантажується, розряджається скоріше ніж заряджається і відповідно навіть якщо заряджається до 100%, заряду хватить максимум на 4-6 годин. - Перевірте будь ласка чи підходить тариф саме для годинників.
      - Дитячий смарт-годинник має три види пошуку розташування (геолокації): GPS, LBS, Wi-Fi. Усі режими пошуку розташування працюють автономно один від одного. Рекомендуємо при використанні годинника максимально орієнтуватися на пошук по GPS, це найточніший вид геопозиціонування на відкритому просторі. У приміщенні сигнал може бути гіршим і годинник буде перемикатися на інші види пошуку. Точність LBS становить 100 м і вище - це неточний вид геолокації, його краще вимкнути в налаштуваннях програми. Більшість батьків не знають про це і не вимикають його, тому коли дитина в приміщенні або де пропадає GPS і Wi-Fi сигнал, годинник починає шукати по LBS, що призводить до великої похибки місцезнаходження.

• Анна

Перестали заряджатися через чотири дні після покупки.

Вітаємо, Анна!
      Нам шкода, що у Вас склалися неприємні враження. Кожен товар проходить ретельний контроль та тестування на якість. Ви можете звернутися до нашого сервісного центру. Наші фахівці перевірять ще раз якість товару і будуть здійснені відповідні дії. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00