- Ніна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 60
Якість як завжди.
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за високу оцінку. Ваш відгук цінний для нас.
- Леонід К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 88
Капсули пахучі і відразу роблять тебе заряженим! Після прання паль починає оживати в оріг. Настільки сильно хапанув від цього запаху сили, що написав Дрейку і запропонував йому вискочити на батл. Такий свіжак пробігає по тілу, що при температурі 25 на дворі сочєльнік не сочиться через подмишку. Якщо десь пустив «сухого», то капсули перебʼють запах, але якщо трішки пережав оберти, то вже з такою «ґрунтовою взльоткою» треба з двума капсулами прати. Тільки якщо після стройки, такої чисто, заядлої приходиш, то краще теж дві капсули кидати, бо буває увесь день працюєш і в носі таке утеплення зʼявляється, шо потім розумієш навіщо такі кігті відращуєш. Капсули чудово вимивають барєбухі ( катишки) з кишені, так, що коли мєлочь дістаєш в маршрутці, то ця трєпуха не вивалюється перед якоюсь дівчиною, у якої на увесь грудка на футболці написано «Balenciaga». Речі настільки приємно пахнуть, що хочеться подзвонити президенту і запропонувати разом попити кави. Ти відразу відчуваєш себе рексятєною, яка готова рвати не тільки обухівську бумага в тубзікє , а щось більше! Більше навіть за ту стару футболку на тряпки! Раджу! Відразу 60% пахучості до тіла! Навіть поваріха в столовій почав накладати на 15% більше тіфтельок!
- Владислав
Не смішно. Зря старався писати такий довгий текст
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: ЄвроЧисто. Кількість прань: 44
Засіб чудово справляється із забрудниеняти любого типу, приємний аромат
- Продавець ЄвроЧисто
Дякуємо за замовлення та за відгук !
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 60
Ариэль - это лучшее средство для стирки, выведение пятен даже в холодной воде, а аромат просто неимоверный! Махра или микрофибра становится после стирки более пушистой.
- Переваги:
- Идеальное средство для стирки
- Недоліки:
- Их нет
- Мар'яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 44
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 88
Доставка отлично,все приехало целая и невредимое,капсулы целые, быстро и качество.капсулы супер запах)
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 88
Швидка доставка ,гарно відперають, приємний запах, дуже вигідна ціна
- Марія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 88
Чудові капсули
- Переваги:
- Приємний аромат та гарно відстірують
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 88
Замовлення прийшло вчасно.Дякую за бистру доставку.
- Переваги:
- Все ок.
- Недоліки:
- Не має
- Ніна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 88
Ну який ще відгук можна написати про Ariel,крім того що це чудовий засіб для прання!
- Переваги:
- Все
- Єва С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 88
Дуже круті капсули, гарно прибирають майже всі забруднення, приємний легкий запах після прання, швидка відправка, дякую)
- Олег Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 88
Добре відпирає ,а запах- додаткове полоскання.
- Толік К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 26
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 19
Якісь відміна
- Переваги:
- Недоліки:
- Не помітив
- Іра Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 88
Капсули чудово справляється з своїми функціями. Для зменшення запаху використовую повторне полоскання і все:)
- Переваги:
- Дуже якісний товар!
- Недоліки:
- відсутні
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 88
Прочитала відгуки про сильний запах і, на жаль, не дослухалась. Випрала постільнау білизну- спати неможливо, виїдає очі!!! Раніше брала капсули цього бренду "Для чутливої шкіри", і там нічого подібного не було.
Буду використовувати ті, що вже купила, тільки для верхнього одягу, але більше не замовлятиму.- Переваги:
- Добре пере.
- Недоліки:
- Задушливий, хімозний, дуже стійкий запах
Представник брендуДобрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.
У разі виникнення питань щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за номером 0 800 50-50-00.- Галина С***
Так, дуже сильний, неприємний запах.
Хто реагує на сильні запахи, то взагалі...
Прала білизну ще раз, щоб його позбутися!!!
Оточуючі принюхувалися і запитували від кого це тхне порошком?
Однозначно,такого більше не придбаю.
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 60
Найкращі рекомендації
- Переваги:
- Справді Екстрасила виведення плям і запах стійкий
- Інна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 88
Дякую
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 88
Мій найулюбленіший порошок. Який би я не пробувала, завжди поверталася до арієль.
Добре справляється із забрудненням.- Переваги:
- Недоліки:
- Ціна. Але якісний товар не може коштувати дешево
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 88
Гаряча а велика упаковка
- Переваги:
- Все добре
- Валерий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 60
Очень удобно пользоваться . Качестве товара отличное, запах вещей после стирки белья изумительный.Очень рекомендую.Один маленький шарик,а такие чудеса творит.
- Переваги:
- Экономия, качество продукции отличное, запах вещей после стирки белья одурманивающий.
- Недоліки:
- Как ни старался -не нашёл.
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 88
Порошок чудовий
- Переваги:
- Все чудово
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 88
Лучший порошок за последний год. Идеально отстирывает самые разные пятна. Причтно пахнет. Капсулы быстро и полностью растворяются.
- Переваги:
- Отлично отстирывает
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 88
Ужасный запах..очень сильный..стирает хорошо..но потом дышать невозможно
Представник брендуДобрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.
- Олег А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 88
Нормально
- Переваги:
- Нормально
- Недоліки:
- Поки немає
- Олег А***Відгук від покупця. Продавець: Побут+
Капсули прийшли не ті ,які замовляти!
Була предопла! Мусив забрати!- Переваги:
- Не ті капсули!
- Недоліки:
- Не рекомендую продавця
- Віра Д***Відгук від покупця. Продавець: FATA MADRINA. Кількість прань: 20
Нормальні капсули, єдине не запечатана коробка, просто відкрита.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не запечатана коробка
- Софія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 38
Чудово перуть
- Наташа А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 26
Супер капсулы, приятный запах и хорошо отстирывают пятна
- Юрій Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 88
Пральні капсули супер!
- Володимир Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 88
Якісні капсули!
- Яніна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 60
Одни из лучших капсул для стирки. Сочетание количество-цена по акции было приемлемым
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 60
Після прання цими капсулами речі пахнуть свіжісттю і чистотою - дуже приємний аромат
Представник брендуДобрий день, раді, що Вам сподобалось!
- Олена І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 26
Завжди купую ці капсули! Оцінка 10 із 10! Білизна без плям і приємний аромат. Рекомендації виключно позитивні.
- Елена Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 88
Нереально круто прають