- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л
подобається, буду заказувати, навіть алергії у мого собаки не має, лапи їм мию після прогулянки
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 4 л
Прийшло на відділення зі зламаним ковпачок- просто відкрите і витікає.
1/ розетка не має процесів щодо якості доставки
2/ працівникам доставки всеодно який товар вони доставляють і як доставляють.
3/ виробник( до речі непоганого мила) не контролює як товар продається на розетці клієнтам.
Успішних продажів
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л
Класне мило.
Вже пару років користуюсь даною маркою.
Помірно піниться та легко змивається. - Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л
Якісне мило, нема sls і sles, це дає змогу митися та не хвилюватися.
- Переваги:
- Єкологічне і дешевше ніж у конкурентів
- Александра Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л
Я навіть не знаю скільки вже років користуюсь продукцією Деламарк. Мило відмінне !!!гарно піниться ,руки після нього не сохнуть ,легкий та ненавʼязливий аромат ,безпечний склад і наш український виробник
- Переваги:
- Безпечне
- КіраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Мені потрібне мило без ароматів і це ссаме воно. гарно піниться і миє!
- Переваги:
- Без аромату
- Іван Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 4 л
Не знаю, кому там що подразнює, це один з кращих продуктів за останній час, краще Galax.
- Переваги:
- Це якісний продукт.
- Недоліки:
- Ціна.
- Маргарита Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Користувалася засобом для туалету цієї фірми та засобом для прання, була задоволена. Спробувала це мило - це жах, воно сушить шкіру із дуже сильним дискомфортом, після нього хочеться моментально нанести крем. У дитини після пари використань з'явилися тріщини на долонях! Хотіла ще спробувати шампуні та гелі для душу... Бажання відпало.
- Переваги:
- Миє
- Недоліки:
- Жахливо сушить шкіру
Представник постачальникаДоброго дня, Маргарито. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — нам щиро шкода, що використання мила принесло вам та вашій дитині дискомфорт. Ми дуже цінуємо вашу довіру до інших наших засобів. Ваш відгук важливий для нас, адже він допомагає вдосконалювати продукцію. Сподіваємось, що зможемо відновити вашу довіру.
Представник постачальникаДоброго дня, Маргарито. В складі мила містяться безпечні та лагідні ПАР, та рН продукту максимально нейтральний та підходить до рН шкіри. Кількість алергенів в ароматизаторі зменшені до мінімума. Просимо Вас зв'язатися з нами за контактами вказаними на звороті етикетки. Ваш відгук важливий для нас, адже він допомагає вдосконалювати продукцію. Сподіваємось, що зможемо відновити вашу довіру.
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л
Все супер
- Переваги:
- Гарний продукт
- Альона С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 4 л
Класне мило. Пахне неймовірно приємно. Легкий аромат. Склад супер.
- Переваги:
- Зараз. Склад. Консистенція
- Недоліки:
- Немає:-)
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Чудово очищує, не сушить шкіру, має приємний тонкий запах.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л
Добре рідке мило, не сушить шкіру, має легкий аромат квіток. Використовую в дозаторі-піни (1/3 мило/вода).
- Переваги:
- Не сушить шкіру, Легкий аромат квіток
- Недоліки:
- Ціна вище ніж з іншим запахом
- Катерина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Гарно пахне, чудово піниться
- Переваги:
- Ціна=якість
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Приятная густая консистенция, ненавязчивый нежный аромат
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Мыло отличное. Нежная отдушка. Подходит для всей семьи
- Наталя П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л
Густой, бесцветный с приятным ненавязчивым ароматом.
- Переваги:
- На долго хватает
- Юрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 4 л
Хороша українська еко продукція. Беру майже всі товари виробника. Особливо радують великі обʼєми, щоб якнайменше використовувати тару, яку потім здавати на переробку.
- Аріна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л
Все супер!
- Михайло О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Отличное мыло. Доволен остался
- Переваги:
- Цена качество
- Альона Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л
Постійно беремо, миємо діток, просто для рук
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л
Хорошее жидкое мыло, приятный несильный запах, правильная консистенция. Не пересушивает кожу, как обычное мыло в брусках
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Кравчук Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
- Переваги:
- Гарно милиться, не сушить шкіру, приємний легкий запах.
- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 4 л
Купую не перший раз, хороше мило, добре пахне.
- Оксана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Отличный
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л
Економне, гарно різниться.
- Переваги:
- Якісне.
- Інна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л
Гарне мило, консистенція не рідка, а доволі густа. Приємний ненав'язливий аромат
- Переваги:
- Ціна, якість❤️
- Мирослава П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 4 л
Тільки сьогодні закінчились 4 л. Брали 03 вересня 2023. На сім'ю з п'яти чоловік вистачило майже на півроку. Нейтральний колір і аромат, що мені дуже до вподоби. Один раз зробила "гель" для душу-добавила ефірне масло іланг-іланга, вийшло дуже чудово.
- Переваги:
- Густина, якість
- Недоліки:
- Не помітила
- Арсен Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Товар гуд.
Розетка, перестаньте клеїти довбані наклейки в такі зони або поміняйте клеючий агент, будь ласка!
Вони залишають липкий слід. - ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л
Чудове мило, зручна упаковка
- Переваги:
- Ненав'язливий запах, приємна консистенція, прозоре
- Константин К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л
Вместо Свежие нотки прислали Зеленое яблоко.
- Переваги:
- Не знаю
- Недоліки:
- Не знаю
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л
Хорошее жидкое мыло. Не первый раз берём товары этой торговой марки. Всем рекомендую
- Переваги:
- Соотношение цена/качество
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Катерина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л
хороше мило, не сушить шкіру
- Переваги:
- не сушить шкіру рук
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л
класний товар та швидка доставка! дякую!
- Переваги:
- приємний запах та консистенція! дуже зручно, що видно у бокове "віконечко", коли закінчується засіб!
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л
Мыло этой марки покупаю второй раз. До этого использовала Алоэ, но по консистенции реже, чем Свежие нотки. Рекомендую.
- Переваги:
- Запах ненавязчивый. Хватает надолго.
- Недоліки:
- Не обнаружила.
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Розетка, навіщо ви клеїте свої наліпки на дозатори!? Дратує!! Зняти їх важко, потрібно відтирати від клею. Навіщо це робити? Кожен товар має свій штрикод. Скануйте його. Навіщо ще його обклеювати?? Зовсім нема бажання купувати надалі
- Переваги:
- Гарне мило. Приємний запах
- Недоліки:
- Наліпки Розетки. Постійно на дозаторі. Вже дратує.
- Тетяна Ю***
Мій метод:
Оцетон або спирт 96% + вата. Від піти взяти все до чистоти десь приблизно 20-30секунд. Я б навіть і не писала, що вони клеять. Скажіть, а як в цього мила з дозаторами, не "закусує" з часом? - Олександр Л***
Спробуйте для відтирання клею використовувати серветку та звичайну соняшникову олію. Сам страждаю від цих штрих-кодів розетки :(
- Олена Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л
Дуже легкий приємний аромат, який відчутно злегка при намилювані, гарно милиться та змивається. Купую дуже часто, шкіра на руках не пересихає, чудово підходить для дитячої шкіри.
- Переваги:
- Безпечний склад, приємний легкий аромат