Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Акумуляторна викрутка трансформер, 48 елементів, міні-шуруповерт

Оцінка користувачів 4.53/5
  • Валентина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

раніше не мала відношення до того щоб щось майструвати своїми руками, але довелося вчитись ))) наразі ця річ вирує,

Переваги:
    Полегшує моє « я сама»
    Недоліки:
    Зʼявились нові плани на ремонт
    • Продавець  GETLUX

Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX

• Віталій П***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Првцює.
    Але батарейку тре поміняти... на що я і розраховував на ту ціну а так то штука корисна свої гроші вартує

• Наталья Б***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Дуже крута викрутка,все влаштовує і ціна радує.Уважний і ввічливий продавець. Рекомендую

Переваги:
    Якість і ціна

• Софія П***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Шуруповерт чудовий. Замовлення прийшло швидко. Все ціле і неушкоджене, в повній комплектації. В користувані зручний. Магнітяться насадки. Через невеликий розмір і два положення ручки більше варіантів для застосування. Чудова допомога в роботі по дому

Переваги:
    Ціна, розмір, комплектація
  • Богдан А***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Зручна викрутка.Легка.Якість вище ціни.

Переваги:
    Легко дістатися до тяжко доступних міст.Хороший інструмент за малу ціну.

• Саіда К***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Купувала чоловіку як подарунок. Він дуже задоволений). Вчора як прийшов з роботи до 12 ночі щось крутив, сверлив. Казав що добре працює. Використовиваем тільки 1 добу так що за надійність нічого казати не можу.

Переваги:
    Ціна, добре працює

Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Получив товар швидко, пробував викрутки на кріслах офісних, здужав)), все працює, поки нарікань не маю, мені подобаеться)). Дякую.

• Василий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Як,на розмір,удобство,ціна,те,що треба.з своєю задачей справляється.

Переваги:
    Ціна.Розмір.Трансформер
    Недоліки:
    Поки небуло
    • Продавець  GETLUX

• Дятлов С***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Чудова річ, зібрав комод і письмовий стіл, легко і зрозуміло користуватися!

Переваги:
    Легко користуватися, універсальна річ, якісно зроблена
    Недоліки:
    Не достатньо потужний, але це не шуруповерт а електроотвертка так і повинно бути тому і ціна в рази менша ніж за шуруповерт
    • Продавець  GETLUX

• Олександр О***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Все працює як і належить, саморізи закручує без проблем. Тішить велика кількість різноманітних насадок. Дуже зручно, що є спеціальний кейс. Рекомендую!

Переваги:
    Досить потужний і зручний за таку ціну
    Недоліки:
    Немає обмежувача крутного моменту
    • Продавець  GETLUX

• Дмитрий Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Зручний для дрібних домашніх робіт

Переваги:
    Гарна комплектація
    Недоліки:
    Відсутнє регулювання швидкості
    • Продавець  GETLUX

• Анна

Прийшло дуже оперативно

• Таня П***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Все добре бистро відправили працює добре

• Вадим П***

Чудовий помічник для дому

• Татьяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Все добре, дякую! Шуруповерт працює добре. Для невеликих домашніх робот саме те. Тим паче для жінки))

Переваги:
    Легкий, зручний. Багато насадок
    Недоліки:
    Трошки випадає металева насадка типу подовжувача
    • Продавець  GETLUX

• Михайло К***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Для домашнього користування - Ок.

Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  GETLUX

• Тур А***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Отвертка аккумуляторная гарної якості за свої кошти. Акумулятор 1800 мАч (18650). Працює добре.

• Григорій Б***

Гарно зроблено!
    Подивимося як працюватиме!!!

• Татьяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Дуже сподобався маленький і компактний. для домашнього користування саме те що треба

• Виталий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: KWAINA

Товар відповідає заявленим характеристикам. Організація доставки продавцем відмінна.

Переваги:
    Працює без зауважень.
    Недоліки:
    Поки не виявлено.
    • Продавець  KWAINA

Доброго дня! Щиро вдячні Вам за відгук!

• Сергей С***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Хорошая отвёртка, по дереву работает на ура, насадки правда думаю проживут не долго

Переваги:
    Цена качество
    Недоліки:
    Насадки быстро слижутся
    • Продавець  GETLUX

• СергейБ

Прикольная, многофункциональная вещица.

Переваги:
    Цена, количество насадок
    Недоліки:
    Пока не обнаружил
    • Продавець  GETLUX

• Наталья Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Отвёртка прекрасно подойдёт для любой мелкой работы по дому, комплектация для цены отличная - все типичные (и не только) насадки и головки в комплекте, и даже пара сверел. Крепятся элементарно, основания намагничены. Удобный небольшой кейс, где всё хорошо крепится внутри и не гремит при переноске. С учётом поворотного механизма и автономности без необходимости искать розетку при работе - реально полезная вещь в быту. Рекомендую.

• Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Відмінний шуруповерт із поворотною ручкою. зручний у використанні. Купував на подарунок другові. Відкрив потестувати і вирішив купити такий собі. Зручний у використанні. Відмінна ціна.

Переваги:
    шуруповерт із поворотною ручкою

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: UA National Group

Магазин і увага до клієнта все на висоті.Товар коштує своїх грошей.

Переваги:
    Не дорого
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  UA National Group

Щиро дякуємо вам за відгук! Дуже приємно знати, що ви залишилися задоволені покупкою та нашим сервісом.

• Зоряна М***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Розібрали і зібрали дитяче дерев’яне двоповерхове ліжко, а також деякі інші меблі. Рекомендую: інструмент працює добре, акумулятора вистачає надовго, а заряджається швидко — за 2–3 години, після чого знову готовий до використання.

Переваги:
    Зручні габарити та легкість у використанні Гарна комплектація.
  • Евген К***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP

Дуже зручно

Переваги:
    Компактна
    • Продавець  VMP

Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!

• Алексей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

В принципе доя дома супер. Дом конечно не построишь, слабый, но для минимума, где-то подкручивать, где-то собрать полочку, стеллаж для рассады работает на отлично. Биты конечно слабые. Но я купил более дорогие и отличного справляется. Заряжается от сети или от павербанка. Работает также от павербанка. Я доволен маленькому помощнику.

Переваги:
    Удобство, в меру легкий. Подсветка рабочей зоны. Заряжается и работает от павербанка. Провод micro usb в комплекте.
    Недоліки:
    Слабые биты для строительства дома, забора, навеса, гаража. Нет магнита.
  • Ольга Л***

Все чудово

• Игорь М***
    Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop

Недорогой ,но практичный комплект

Переваги:
    Достаточно много бит
  • Аліна Я***

Дуже задоволена шуроповертом. Легкий, зручний, компактний. Швидка доставка

• Лида Р***

Дякую товар прийшов швидко

Переваги:
    Легкий простий в використанні
    Недоліки:
    Покі не виявила
    • Продавець  GETLUX

• Александр Х***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Товар соответствует описанию.Проблем нет.

Переваги:
    Компактный
    Недоліки:
    Пока нет
    • Продавець  GETLUX

• Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Купував для дому, дуже корисна річ

Переваги:
    Корисна річ для дому, за дуже хорошою ціною
    • Продавець  GETLUX

• Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Хороший інструмент, все сподобалось)

Відгук від покупця. Продавець: GETLUX

Дякую Вашій команді за швидку роботу.
    Куплений у вас інструмент працює без відказно. Дякую!

Дякую. Все підходить