- Валентина Ч***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
раніше не мала відношення до того щоб щось майструвати своїми руками, але довелося вчитись ))) наразі ця річ вирує,
- Переваги:
- Полегшує моє « я сама»
- Недоліки:
- Зʼявились нові плани на ремонт
- Продавець GETLUX
Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: VMP
Првцює.
Але батарейку тре поміняти... на що я і розраховував на ту ціну а так то штука корисна свої гроші вартує - Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Дуже крута викрутка,все влаштовує і ціна радує.Уважний і ввічливий продавець. Рекомендую
- Переваги:
- Якість і ціна
- Софія П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Шуруповерт чудовий. Замовлення прийшло швидко. Все ціле і неушкоджене, в повній комплектації. В користувані зручний. Магнітяться насадки. Через невеликий розмір і два положення ручки більше варіантів для застосування. Чудова допомога в роботі по дому
- Переваги:
- Ціна, розмір, комплектація
- Богдан А***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Зручна викрутка.Легка.Якість вище ціни.
- Переваги:
- Легко дістатися до тяжко доступних міст.Хороший інструмент за малу ціну.
- Саіда К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Купувала чоловіку як подарунок. Він дуже задоволений). Вчора як прийшов з роботи до 12 ночі щось крутив, сверлив. Казав що добре працює. Використовиваем тільки 1 добу так що за надійність нічого казати не можу.
- Переваги:
- Ціна, добре працює
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Получив товар швидко, пробував викрутки на кріслах офісних, здужав)), все працює, поки нарікань не маю, мені подобаеться)). Дякую.
- Василий Б***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Як,на розмір,удобство,ціна,те,що треба.з своєю задачей справляється.
- Переваги:
- Ціна.Розмір.Трансформер
- Недоліки:
- Поки небуло
- Продавець GETLUX
- Дятлов С***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Чудова річ, зібрав комод і письмовий стіл, легко і зрозуміло користуватися!
- Переваги:
- Легко користуватися, універсальна річ, якісно зроблена
- Недоліки:
- Не достатньо потужний, але це не шуруповерт а електроотвертка так і повинно бути тому і ціна в рази менша ніж за шуруповерт
- Продавець GETLUX
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Все працює як і належить, саморізи закручує без проблем. Тішить велика кількість різноманітних насадок. Дуже зручно, що є спеціальний кейс. Рекомендую!
- Переваги:
- Досить потужний і зручний за таку ціну
- Недоліки:
- Немає обмежувача крутного моменту
- Продавець GETLUX
- Дмитрий Д***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Зручний для дрібних домашніх робіт
- Переваги:
- Гарна комплектація
- Недоліки:
- Відсутнє регулювання швидкості
- Продавець GETLUX
- АннаВідгук від покупця. Продавець: GETLUX
Прийшло дуже оперативно
- Таня П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Все добре бистро відправили працює добре
- Вадим П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Чудовий помічник для дому
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Все добре, дякую! Шуруповерт працює добре. Для невеликих домашніх робот саме те. Тим паче для жінки))
- Переваги:
- Легкий, зручний. Багато насадок
- Недоліки:
- Трошки випадає металева насадка типу подовжувача
- Продавець GETLUX
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Для домашнього користування - Ок.
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець GETLUX
- Тур А***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Отвертка аккумуляторная гарної якості за свої кошти. Акумулятор 1800 мАч (18650). Працює добре.
- Григорій Б***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Гарно зроблено!
Подивимося як працюватиме!!!- Продавець GETLUX
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Дуже сподобався маленький і компактний. для домашнього користування саме те що треба
- Виталий Б***Відгук від покупця. Продавець: KWAINA
Товар відповідає заявленим характеристикам. Організація доставки продавцем відмінна.
- Переваги:
- Працює без зауважень.
- Недоліки:
- Поки не виявлено.
- Продавець KWAINA
Доброго дня! Щиро вдячні Вам за відгук!
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Хорошая отвёртка, по дереву работает на ура, насадки правда думаю проживут не долго
- Переваги:
- Цена качество
- Недоліки:
- Насадки быстро слижутся
- Продавець GETLUX
- СергейБВідгук від покупця. Продавець: GETLUX
Прикольная, многофункциональная вещица.
- Переваги:
- Цена, количество насадок
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Продавець GETLUX
- Наталья Ш***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Отвёртка прекрасно подойдёт для любой мелкой работы по дому, комплектация для цены отличная - все типичные (и не только) насадки и головки в комплекте, и даже пара сверел. Крепятся элементарно, основания намагничены. Удобный небольшой кейс, где всё хорошо крепится внутри и не гремит при переноске. С учётом поворотного механизма и автономности без необходимости искать розетку при работе - реально полезная вещь в быту. Рекомендую.
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: GETLUX
Відмінний шуруповерт із поворотною ручкою. зручний у використанні. Купував на подарунок другові. Відкрив потестувати і вирішив купити такий собі. Зручний у використанні. Відмінна ціна.
- Переваги:
- шуруповерт із поворотною ручкою
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: UA National Group
Магазин і увага до клієнта все на висоті.Товар коштує своїх грошей.
- Переваги:
- Не дорого
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець UA National Group
Щиро дякуємо вам за відгук! Дуже приємно знати, що ви залишилися задоволені покупкою та нашим сервісом.
- Зоряна М***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Розібрали і зібрали дитяче дерев’яне двоповерхове ліжко, а також деякі інші меблі. Рекомендую: інструмент працює добре, акумулятора вистачає надовго, а заряджається швидко — за 2–3 години, після чого знову готовий до використання.
- Переваги:
- Зручні габарити та легкість у використанні Гарна комплектація.
- Евген К***Відгук від покупця. Продавець: VMP
Дуже зручно
- Переваги:
- Компактна
- Продавець VMP
Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!
- Алексей Л***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
В принципе доя дома супер. Дом конечно не построишь, слабый, но для минимума, где-то подкручивать, где-то собрать полочку, стеллаж для рассады работает на отлично. Биты конечно слабые. Но я купил более дорогие и отличного справляется. Заряжается от сети или от павербанка. Работает также от павербанка. Я доволен маленькому помощнику.
- Переваги:
- Удобство, в меру легкий. Подсветка рабочей зоны. Заряжается и работает от павербанка. Провод micro usb в комплекте.
- Недоліки:
- Слабые биты для строительства дома, забора, навеса, гаража. Нет магнита.
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Все чудово
- Игорь М***Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop
Недорогой ,но практичный комплект
- Переваги:
- Достаточно много бит
- Аліна Я***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Дуже задоволена шуроповертом. Легкий, зручний, компактний. Швидка доставка
- Лида Р***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Дякую товар прийшов швидко
- Переваги:
- Легкий простий в використанні
- Недоліки:
- Покі не виявила
- Продавець GETLUX
- Александр Х***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Товар соответствует описанию.Проблем нет.
- Переваги:
- Компактный
- Недоліки:
- Пока нет
- Продавець GETLUX
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Купував для дому, дуже корисна річ
- Переваги:
- Корисна річ для дому, за дуже хорошою ціною
- Продавець GETLUX
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: GETLUX
Хороший інструмент, все сподобалось)
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Дякую Вашій команді за швидку роботу.
Куплений у вас інструмент працює без відказно. Дякую!- Сергій М***
Дякую. Все підходить