- Сергей В***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
хороший корм уже 2 года собаки кушают.
- Переваги:
- хорошее качество за такие деньги!
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Дуже гарний корм для моїх собак!!!
- Переваги:
- 20кг надовго хватає!
- Недоліки:
- Нема ручки...
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Дуже раді, що корм добре смакує Вашим собакам!
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Дуже хороший корм
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: PE-LP. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Вівчаркам сподобалось, їдять добре.
- Переваги:
- Недоліки:
- Нема поки
- Продавець PE-LP
Дякуємо за відгук!
- Николай Ф***Відгук від покупця. Продавець: PE-LP. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм дуже сподобався нашій собачкі,
- Переваги:
- Корм дуже сподобався нашій собачкі,
- Недоліки:
- ні
- Продавець PE-LP
Щиро дякуємо за відгук!
- Наталя К***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм дуже сподобався нашій собачкі, їсть із задоволенням.
- Переваги:
- Смачний та корисний і надовго вистачить
- Недоліки:
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Все добре, відповідає ціна качество
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Нормальний корм. Швидка доставка
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Сам на смак не пробував,ну собачки їдять,значить нормально
- Переваги:
- Не знаю,не коштував.
- Недоліки:
- Так само
- Сергей И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Нормально, можно брать
Представник постачальникаДякуємо за відгук, раді що товар вам підійшов! Будемо раді бачити вас знову
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Дерий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Корм гарної якості. Після його вживання у собаки шерсть стала набагато блискучіша. Пес набрав вагу. Став більш енергійний. Купували для безпритульного пса. Годували на вихідних. І різниця на собаці була помітна вже через місяць.
- Переваги:
- Пес став виглядати більш доглянутим та здоровим
Представник постачальникаЩиро вдячні за такий детальний відгук.
Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою.
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Отлично!
Представник постачальникаЩиро вдячні за відгук.
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
дуже смачний
Представник постачальникаЩиро вдячні за відгук.!
Нам дуже приємно, що ви задоволені покупко.)
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Плохой корм не єсть собака вообще не какая просто деньгі на ветер
- Переваги:
- Плохой
- Недоліки:
- Єсть собака не єсть
Представник постачальникаНам дуже прикро, що корм не підійшов вашим собачкам.
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Добре їдять собаки
- Переваги:
- Недоліки:
- Не найкращий склад
Щиро вдячні за відгук.
Собака їсть і коти теж
Представник постачальникаЩиро вдячні за відгук)
- Володимир А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Не знаю з якої курятини це зроблено але пес навіть не хоче куштувати
- Переваги:
- Велика кількість за низьку ціну
- Недоліки:
- Ніхто не їсть :)
Представник постачальникаВітаю.
Раджу звернутись до ветеринара, адже якщо собачка не їсть корм зі смаком курятини то можливо в неї якісь захворювання.
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук. Дуже прикро, що корм песику не смакує. Відмова від поїдання часом може бути зумовлена, наприклад, власними смаковими уподобаннями, особливо якщо минулий раціон песику був більше до смаку. Перехід на новий корм найкраще здійснювати поступово, протягом 7-10 днів, аби улюбленець встиг до нього призвичаїтись. особливо якщо такий корм раніше не був присутній у його раціоні.
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собаки їдять із задоволенням
Щиро вдячні за відгук та високу оцінку нашого товару.
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Спасибо большое за корм, хорошая цена плюс бонусы. Наш пёс ест его как пылесос, ам и нет его. Быстрая доставка и отличное обслуживание. Спасибо большое. Будем заказывать у вас ещё много раз!
- Переваги:
- Качество и цена.
Щиро вдячні за відгук.
Бажаємо вам, і надалі, вдалих покупок.
- Анастасія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Цікава ситуація в замовленні вказано що вартість 799 грн а в магазині сказали що за доставку ще потрібно оплатити 22 грн в замовленні цієї інформації немає та не сповістили тобто обманюють клієнтів мабуть з таким сервісом не буду більше нічого замовляти
Представник постачальникаВітаю.
Якщо оплата замовленя була - "при отриманні", то можливо знялась коміся за переказ коштів.
Перегляньте, будь-ласка, чек.
Там все розписано.
- КсеняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Хороший корм за бюджетною ціною. Песи їдять з задоволенням.
Щиро вдячні за відгук та високу оцінку нашого товару.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Добрий корм, лабрадору подобається. Але прийшов в зеленій упаковці, в замовляли жовту. Вже не вперше беремо і рожеву і червону упаковку брали. Все добре.
Щиро вдячні за відгук)
- Таня Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Хороший корм для немецкой овчарки)))
Представник постачальникаЩиро вдячні за відгук та високу оцінку нашого товару
- Владлен У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Спасибо большое
Представник постачальникаНема за що.
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собаки ідять
- Переваги:
- Головне що собаки ідять
Представник постачальникаЩиро вдячні за відгук та високу оцінку нашого товару
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Замовляю вже не вперше цей корм. Німецька вівчарка їсть з задоволенням,вже пів року ним харчується то проблем ніяких не було
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки що не виявила
Щиро вдячні за відгук та високу оцінку нашого товару.
Ми раді, що Ви задоволені покупкою нашого товару.)
- Олег Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Стандартний дешевий корм. Собаки їдять (і велика і мала)
- Переваги:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук.
Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою.
- Марина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собаки їсти не хочуть
Представник постачальникаВітаємо. Марина! Підкажіть, будь ласка, чи ви вже кормили вашу собаку цим кормом, чи це була новинка? В залежності від цього можна виявити причини, чому ваш пес не їсть даний корм.
Представник постачальникаВітаю - причин відмови від корму є багато , основні з них : -Ваш друг просто ситий. -Порушення режиму годування. -Недостатнє фізичне навантаження. -Зміна звичного раціону. -Якщо виявляється , що справа саме в самому кормі, то також потрібно звертати увагу, при покупці корму, на розмір гранул , харчові характеристики, а також терміни придатності. Щодо останнього - то ми зі своєї сторони стараємось, щоб корм був належного виду та стану і гарантуємо завжди хороші терміни придатності. Рекомендую спостерігати за собакою, а саме за її здоровям , можливо справа не в кормі!
- Король А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Наші не зацінили( не їдять
Представник постачальникаНам дуже шкода, що Вам не підійшов товар. Дякуємо за Ваш відгук та за те, що допомагаєте нам стати кращими.
- ГеоргійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собака їсть із задоволенням все добре
Представник постачальникаЩиро вдячні за відгук та високу оцінку нашого товару.
- Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Не очень,собаки есть,не хотят.
- Переваги:
- Недоліки:
- Качество
Представник постачальникаВітаю.
Можливо смак "курка" - не підходить вашому улюбленцю?
- Віталій К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Купив для своєї німецької вівчарки, їсть з задоволенням, за свої гроші дуже хороший корм, сподобався краще ніж Good Friend
Купляю кожного разу по 10 кг курячого та яловичого
Замітив за 2 місяці що вже годую, помітно що шерсть стала краща, менше стала линяти, собака стала активнішою на свої 10 років- Переваги:
- Гарна доступна ціна, собаці подобається
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо вам за такий теплий та детальний відгук! Нам надзвичайно приємно чути, що вашій німецькій вівчарці корм припав до смаку, а головне — що він позитивно вплинув на її самопочуття. Дуже тішимося, що помітили покращення стану шерсті та активності — це найкраща нагорода для нас. Бажаємо вашій улюблениці ще багато здорових та радісних років!
- Ольга П***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Не їсть жодна собака не рекомендую
- Переваги:
- Недоліки:
- Не їсть жодна собака ні хатня а ні вулична
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук. Нам дуже шкода, що корм не підійшов Вашим улюбленцям. Раціон кожної собаки індивідуальний, і навіть найякісніші корми можуть не відповідати смакам або особливостям окремих тварин. Ми обов’язково врахуємо Ваші зауваження та передамо їх виробнику. Дякуємо, що поділилися досвідом — це допомагає нам ставати кращими!