- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Білий. Об'єм: 550
Мені сподобалась
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Білий. Об'єм: 550
Давно вже придбала цей кухоль. Користуюсь із задоволенням.
- Василий Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Білий. Об'єм: 550
повторный заказ пришол без притензий, очень доволен приобретением
- Переваги:
- красивая удобная
- Недоліки:
- попадается брак (щербинка)
кухоль гарний але прийшов "коцнутий" по обідку, відмовився, буду замовляти ще, може пощастить
- Переваги:
- гарний
- Недоліки:
- надщерблений
- Ирина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Білий. Об'єм: 550
Гарний кухоль, як на фото . Брала на подарунок ще з квітковим принтом . Всі задоволені
- Переваги:
- Гарний, місткий. Якість
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Відбудуй. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Різнобарвний. Об'єм: 550
Очень красивая кружка.
Любимица наша )- Переваги:
- Красивая форма, большая любимая керамика .
- Недоліки:
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Білий. Об'єм: 550
Дуже красива
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Білий. Об'єм: 550
Все добре
- Инна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Білий. Об'єм: 550
Все як в описі
Відгуки про товар у інших продавців