Відгуки покупців про Сухий корм Brit Premium Dog Adult M для дорослих собак середніх порід, з куркою, 3 кг
- Антон С***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Зробив замовлення 09.07, зразу сплатив, доставка на 12.07.. З 12.07 дата доставки щоденно переносилась без пояснень, статус замовлення "Опрацьовано автоматично". 14.07 сам написав в бот, попросив прокомунікувати затримку, вибачились, сказали, що повідомлять, коли уточнять. Й знову перенесли дату доставки. Скасував, замовив в іншому місці, сьогодні вже вислали. Не очікував такого від Розетки, за багато років такої дискомунікації ще траплялось.
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Моя собака любить цей корм
- Тетяна Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Корм свіжий відправка швидка все супер
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Гарний корм
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг
Моя собака дуже задоволена кормом, дякую вам за корм)
- Виктория З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Супер спасибо. Со сроком годности все отлично. Буду заказывать еще.
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Корм класний, брала перший раз, собака їсть добре. Ціна хороша. Дякую. Рекомендую.
- Переваги:
- Ціна, качество.
- Недоліки:
- Мария К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Чудовий корм
- Переваги:
- Гврний состав
- Недоліки:
- Не має
- Данута Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Моїй спаніельці корм подобається.Їсть ззадоволенням. Тому буду брати ще. Чекаю на акційні цінові пропозиціїї .
- Переваги:
- хороший склад і якість
- Недоліки:
- не виявлено
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг
Хороший корм, термін придатності в порядку. Але собаці не сподобався(
- Переваги:
- Гарний склад
- Недоліки:
- Не сподобався собачці
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Склад не Преміум але корисність є.Мій песик відмовляєься від багатьох кормів, але спробувала цей то з'їдає одразу
- Переваги:
- Собака їсть
- Недоліки:
- Довго не стоїть
- Єремєєва Я***Відгук від покупця. Продавець: The plus. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Корм прийшов цілий, гарно запакований. Собака їсть з задоволенням, ще в ціна приємна.Дуже радує що у великого пакета є зіп, виробник подумав про те як зберігати корм після відкриття.
- Переваги:
- Приємна ціна, зіп застібка
- Екатерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Корм отвратительный. Запах ужасный, собака отказывается есть. Непонятно какая причина: либо сбой на производстве, либо неправильное хранение. Уже насторожило, что упаковку завернули в пищевую пленку ( метров 5). Для чего?
- Переваги:
- Недоліки:
- Пакет корма((( Не рекомендую! Выброшенные деньги.
- Продавець Tamarin Zoo
Доброго дня! В стрей замотують для траспортування - можливо партія такв( Потрібно обміняти або повернути товар
- Данута Д***Відгук від покупця. Продавець: Mr. Joe. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Весь час користуюсь цим кормом для своєї собачки. Корм чудовий.
- Переваги:
- хороший корм за хорошою ціною
- Катерина А***Відгук від покупця. Продавець: Mr. Joe. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Мої собаки їдять цей корм вже не перший раз .
Нам дуже підходить- Переваги:
- Недоліки:
- Наче немає
- ВІКТОР М***Відгук від покупця. Продавець: PawsPalace. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
мішаю Brit Premium та Сухий корм для дорослих собак Purina FRISKIES 50/50 тоді все добре
- Переваги:
- Гарний склад корму
- Недоліки:
- цей корм собака не дуже їсть
- СергейВідгук від покупця. Продавець: PawsPalace. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Доставка быстрая.срок до 27 года.продавца рекомендую.
- Переваги:
- Цена качество.
- Недоліки:
- Пока не выявленно.
- Олена І***Відгук від покупця. Продавець: ТрендЗоо. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Не задовллена. Покупала цей корм як з вмістом 50% курки. Прийшло 45%.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не те що замовляла
- Богдана П***Відгук від покупця. Продавець: ТрендЗоо. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Корм чудовий, мій пес задоволений. Раніше просив постійно щось нове, не хотів їсти той самий корм більше тижня. Цей корм їсть з задоволенням вже другий місяць.
- Переваги:
- Середня фракція, приємний запах
- Александра К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Заказ сделала на 29 декабря 2025г. Товар не получила.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Doggy Dog. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Має дуже не приємний синтетичний аромат, вже 2 роки купую цей корм і це вперше. Крім того крокет різного розміру і дуже багато половинок
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Все ок. Терміни норм. Швидко відправили, дякую.
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: PawsPalace. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Дуже хороший корм, беру його вже 5 років
- Карина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Отличный корм. Лабрадор и метис едят хорошо. Состав вроде неплохой. Больше года на этом кроме, все хорошо, шерсть у собак блестит, никаких нареканий
- Переваги:
- Хороший корм
- Недоліки:
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Почитала відгуки - хороші (але на жаль не дочитала більше відгуків) і вирішила купити. Склад корму ніби хороший. Але мої два песики їсти цей корм відмовляються( Вже 3 день повна
миска (. До цього брала інші корми від інших виробників і були ,навіть, дешевші, то їли.- Переваги:
- Недоліки:
- Собаки не їдять ( зовсім( Викинуті гроші
Не рекомендую!(
Корм свежий,сроки до 27 года.все отлично.
- Переваги:
- Цена,качество.
- Недоліки:
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
- Переваги:
- Супер
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: PawsPalace. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Все ок, терміни дуже гарні. Продавець відправив швидко, не дивлячись на вихідні. Дякую
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Корм гарний, завжди його купую. Терміни хороші. Продавець швидко відправив, не дивлячись на вихідний день
- Финенко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Гарний склад, швидка відправка , песику подобається
- Переваги:
- Акційна ціна, гарний склад
- Недоліки:
- Ніяк закривати після відкриття
Все хорошо и срок годности хороший.рекомендую.
- Переваги:
- Цена качество
- Недоліки:
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Корм моим собакам нравиться
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Постійно беру цей корм, баланс ціна-якість. Продавець швидко відправив, за що окрема вдячність!
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: ТрендЗоо. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Доставка без затримок.
Собакам корм подобається, хрумкають із задоволенням - Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: PartyZoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Все супер. Корм гарний, терміни в порядку. Виробник виправив проблему із застібкою, тепер там велкро, добре зачиняється. Продавець швидко відправив, рекомендую.
- Мілана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 8 кг
Дякую, все добре , як завжди