Відгуки покупців про Вологий корм Brit Premium by Nature для собак, яловичина з тельбухами, 800 г

Код:  531973014
Оцінка користувачів 4.74/5
на основі 44 відгуки
  • Світлана Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Onida. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г

Дякую, мій йорік їсть із задоволенням

• Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г

Моя собачка чіхуашка понюхала і більше не підходила до миски з цим кормом, але двіртерʼєр дуже радісно зʼів і просив ще. Не можу написати негативний відгук, оскільки, малі породи дуже перебірливі)

Переваги:
    Для дворових собачок дуже підходить
    Недоліки:
    Невідомо
  • Ірина Р***

О моя принцеса їсть із задоволенням!!! Запах приємний, смачно пахне,враховуючи що мадам не їсть яловичини взагалі, то цей смаколик їй до смаку!!! Дякую

Переваги:
    Все смачно
    Недоліки:
    Не побачила
  • Наталія Ч***

Гарний корм. Беру для чихуахуа, дуже подобається моєму "хвостику"

• Волосовская Т***

Чудові консерви, мої хвостики їдять з задоволенням

• Дарина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г

Корм добрий

• Олена К***

Вигляд і запах приємні. Цуценя їсть, так як любить яловичину та субпродукти
    В нас це як їжа "на всякий випадок"

• Вікторія Л***

Супер! Моя собака яка не любе консерви з задоволенням їла цю.

Переваги:
    Прийдеться купляти більше
  • Татьяна К***

Дуже подобається нашому стафіку!

• Володимир

Хороша консерва преміум класу, хороший склад і приємний запах

• Наталья

Мій улюбленець відмовився його їсти. Марно витрачені кошти.

Переваги:
    В нашому випадку відсутні
    Недоліки:
    Пес відмовився їсти ці консерви
  • Таня К***

Собачка чихуахуа, ему очень нравится. Консистенция однородная, хороший запах. Брала по акционной цене

Переваги:
    Собачке нравится
    Недоліки:
    Нету
  • Елена К***

Кормлю собак этим кормом не первый год. Всегда всё было отлично. Качество радовало. А сегодня открыла банку, стала перекладывать в стеклянные баночки и вдруг достаю два шматка черной шерсти. Чьей? Крысиной, коровьей? Впечатление отвратительное. Неприятно обнаружить такую гадость в консервах Премиум класса

Добрий день. Перепрошуємо, що склався такий негативний досвід з нашою консервою. Зверніться, будь ласка, на гарячу лінію з цього приводу. Ми б хотіли детальніше розібратись в даній ситуації. Номер гарячої лінії по продукту 0 800 21-23-30.

• Ирина Д***

Для собаки дуже похилого віку з подразнень шлунком цей корм підійшов.

Переваги:
    Гарний склад, ціна
    Недоліки:
    Не помітила
  • Олена К***

Цуценя вівчарки відмовляється їсти, категорично. Навіть якщо додати зовсім трошки в щось що вона любить

Переваги:
    Запах та вигляд приємний
    Недоліки:
    Цуценя не хоче їсти
  • таня г***

собака ела,не скажу что с особым удовольствием но ела

• Юлия Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ZFD. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г

Дуже задоволена якістю та швидкістю

Переваги:
    Швидкість
  • Леся О***

Оперативно та якісно

• Максим М***

Мабуть смачний, бо собака їсть із задоволенням.

Переваги:
    Зручна упаковка.
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Ніна К***

Дякую продавцю за доставлений товар. Собакам подобається. Корм у вигляді паштету. Для старших собак, яким важко сухий корм їсти, цей вологий корм дуже доречний.

• Ольга П***

Собака їсть із великим задоволенням:підмішую у сухий корм .Консистенція-м'ясне однорідне нежирне пюре.

• Савицкая Т***

Чудовий паштет. Собаки їдять з великим задоволенням.

Переваги:
    Якісний
  • Тетяна Л***

Рекомендуємо!!!

• Наталья Т***

Добротний корм. Собаці сподобалось. По консистенції як фарш, не кусками . Желе майже немає.

Переваги:
    Собаці сподобалось
  • Андрей М***

Для ши тцу доволі приємний корм, малюк був задоволений. Рекомендую.

Переваги:
    Собака їв с задоволенням, алергії не було
    Недоліки:
    Не було
  • Анна

Чих в восторге ! Отличный корм

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit Premium! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.

• Марина

Хороший корм, мешаю с отварным рисом, наша акита-ину обожает такое, а вот сухой корм, даже очень дорогой, есть не хочет...

Переваги:
    Для разборчивой акиты подходит, стул в норме, шерсть блестит
    Недоліки:
    Не обнаружили

• П-к

рекомендую

Переваги:
    отличный мясной корм в консерве
    Недоліки:
    собака очень быстро все ест и все мало
  • Елена Д***

Наш фаворит, корги очень любят.

• Елена О***

Мой старший йорк только его и лопает, другие корма не усваиваются. Спасибо вам!

Переваги:
    недорогой, куски мяса видно в корме
    Недоліки:
    нет никаких!
  • Павло М***

Якісний корм.найулюбленіший мого песика.

• Валерій К***

Собаки едят с аппетитом. Даю вперемешку с сухим кормом

• Виктория Т***

Любимейший корм моей собаки. Никогда не видела, как моя Боня за минуту опустошает свою тарелку. Готова, наверное, все отдать за порцию этого корма. Купила ей, потому что охотилась за кошачьим кормом. Теперь зову кушать словами " будешь корм, как у котика?" Пока акция заказала с запасом

Переваги:
    Очень нравится собаке
    Недоліки:
    Не хочет есть никакой другой корм, кроме этого. Раньше ела сухой, теперь отказывается, готова сидеть голодной, но другой есть не будет

Добрий день!
      Якщо Вам знадобиться невеличка порада, або консультація, будь ласка, звертайтеся!

• Наталія В***

Корм чудовий. Але моєму сподобався більше з індичкою і печінкою

• Елена Д***

Прочитала состав на банки была хорошо удивлена, собакам понравилось, будем брать

• Павло М***

Улюблена їжа мого, хвостатого, друга!!!

Переваги:
    Не містить шкідливих домішок.