Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Трипод штатив телескопічний до 210 см підлоговий настільний Andowl Q-L001X1 для кільцевих круглих світлодіодних ламп студійного освітлення веб камер телефона смартфона професійна студійна тринога висота до 2,1 м складана металева конструкція чорний

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Станіслав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Стоїть туго, не хитається, креплення хороші.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Станіслав! Вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Діана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Класно тримає лампу, висоту можна підлаштувать під будь-які задачі. Металева рамка міцна, все стійко. Зручний і практичний для більш-менш профі-фото.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Діана! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Марк Б***

Покупкой доволен, штатив отличный

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Марк! Щиро вдячні за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені!

• Христина Ж***

Хороший штатив, тримає добре

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Христина! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Завжди Вам раді!

• Єлизавета Д***

Міцний штатив. Рекомендую!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Єлизавета! Дякуємо за відгук та рекомендації. Тішимося, що Ви задоволені замовленням. Завжди Вам раді!

• Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Відправлення отримала не я , тому не була перевірено на пошті прийшла тринога зламана.

Переваги:
    Не має
    Недоліки:
    Тринога прийшла зламана!!
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Наталія! Нам шкода, що виникла така ситуація. На жаль, товар необхідно перевіряти під час отримання, ми не маємо можливості зафіксувати пошкодження та звернутися з претензією до перевізника.
      Будь ласка, надайте фото пошкоджень в особистому кабінеті в розділі «Листування з продавцем». Ми розглянемо звернення та постараємось допомогти.