Відгуки покупців про Комплект постільної білизни MirSon №19-3424 Sunset Purple Mikrosatin Premium 2 x 143 x 210 см (2200007237319)

Код:  532501964
Оцінка користувачів 3.67/5
  • Аліса Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Гарний колір, а сатин дуже приємний на дотик. Комплект просто супер!

• Ірина С***

Ніжний, гладенький, струмує в руках. Спати на ньому одне задоволення

Дякуємо за Ваш чудовий відгук!

Раді, що комплект постільної білизни MirSon №19-3424 Sunset Purple Вам сподобався

Приємно, що Ви оцінили ніжність, гладкість тканини та комфорт під час сну. Бажаємо Вам затишного, приємного та комфортного відпочинку!

• Родіон К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Цвет не соответствует действительности
    К тому же на белье какие то полоски которых не видно на фото товара
    Обман

Переваги:
    Недоліки:
    НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!!Цвет не соответствует действительно и к тому же само белье в какую то полоску ,которую даже не видно на фотография ,НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!!

Дякуємо за ваш відгук.

Нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Ми приймаємо ваше звернення до уваги. Зазначимо, що відтінок виробу може відрізнятися від фото через особливості освітлення під час зйомки та налаштування екранів. Також у деяких моделях тканини можливий легкий візерунок або текстура, які не завжди чітко передаються на фото.

Ми обов’язково передамо ваші зауваження щодо кольоропередачі та відображення товару відповідальному відділу для покращення інформації на сайті.

• Вероніка С***

Шукали комплект приємного фіолетового кольору, цей нам підійшов. Ціна чудова, якість мікросатину на висоті

Вітаємо!
      Щиро дякуємо вам за відгук та довіру до нашої продукції.

Нам дуже приємно, що комплект підійшов вам за кольором, а якість мікросатину виправдала очікування. Дякуємо, що відзначили також вигідну ціну.

Будемо раді вашим новим замовленням.

• Ірина Ч***

Не відповідає кольору, нажаль, замовляла дитині, вона чекала на яскраву, таку як на фото, а тут…

Дякуємо за ваш відгук!

Нам щиро прикро, що колір комплекту MirSon Sunset Purple не повністю співпав з вашими очікуваннями, особливо коли це було важливо для дитини.

Хочемо звернути увагу, що відтінок виробу може виглядати по-різному залежно від налаштувань екрана (яскравість, контрастність, передача кольорів), освітлення під час фотозйомки, а також партії тканини. Саме тому в реальності колір інколи може відрізнятись від зображення на фото.

Ми постійно працюємо над тим, щоб максимально точно передавати реальні відтінки у фотографіях.

• Юлія

Доставка - Супер !(Швидка)
    Якість на всі 100% Рекомендую!

Доброго дня! Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук

Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені швидкою доставкою та якістю комплекту. Дякуємо за рекомендацію — це для нас надзвичайно цінно!

Будемо раді вашим наступним замовленням