- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Отличный аккуратный комплект в соответствии со всеми размерами. Брал на подарок, очень рад!
Представник постачальникаВітаємо!
Щиро дякуємо вам за відгук.
Нам дуже приємно, що комплект постільної білизни виправдав ваші очікування та став вдалим подарунком. Ми раді, що ви оцінили якість пошиття, акуратне виконання та відповідність заявленим розмірам.
Бажаємо приємного користування та лише позитивних вражень від нашої продукції!
- Марія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Рекомендую всім, хто цінує якісний сон і приємні дрібниці!
Представник постачальникаЩиро дякуємо Вам за таку чудову рекомендацію! Нам надзвичайно приємно, що комплект подарував Вам якісний сон і ті самі приємні дрібниці, які створюють особливий затишок у спальні. Дуже раді, що Ви залишилися задоволені м’якістю, комфортом і якістю мікросатину Premium. Бажаємо Вам ще більше приємних ночей та солодких снів разом із MirSon!
- Марія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Відправили зовсім не такий колір як на фото і звісно, що ніхто це не узгоджував
- Недоліки:
- Колір
Представник постачальникаДоброго дня!
Перепрошуємо за незручності, що виникли. Нам дуже шкода, що у Вас склалося таке враження від покупки.
Для вирішення питання Ви можете звернутися до нас через офіційний сайт MirSon. Будь ласка, зв’яжіться з відділом контролю якості за контактами, які зазначені на вшивних бірках виробу або на офіційному сайті виробника.
Ми обов’язково розглянемо ситуацію та допоможемо вирішити її у найкоротші терміни. Компенсацію транспортних витрат та Вашого часу ми покриємо повністю.
Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності та сподіваємося на Ваше розуміння. Ми зробимо все можливе для оперативного вирішення питання.
З повагою,
Команда MirSon
- Андрій Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Спати на ньому дуже комфортно, ніщо не дратує, не електризується. Полуторний розмір 143х210 стандартний, підійшов ідеально.
Представник постачальникаОсь гарна відповідь від виробника MirSon
Щиро дякуємо вам за такий детальний відгук!
Нам дуже приємно, що комплект забезпечує комфортний сон та не електризується.
Раді, що розмір підійшов ідеально — ми завжди дотримуємося заявлених стандартів.
Дякуємо, що обираєте MirSon
Бажаємо вам затишних і спокійних ночей!
- Поліна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Повністю відповідає опису та фото, комплект шикарний. Як на подарунок, так і собі )
Представник постачальникаЩиро дякуємо за такий приємний відгук! Дуже раді, що комплект MirSon Warm Sand №15-1214 повністю відповідає вашим очікуванням.
Це дійсно універсальний вибір — і для себе, і як чудовий подарунок. Бажаємо вам затишку та комфорту щодня!
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Прийшов не такий комплект, як замовляла(
Представник постачальникаДоброго дня!
Будь ласка, зв’яжіться з нашим сервісним відділом за контактами, зазначеними на бірці виробу.
Ми детально розглянемо ситуацію та запропонуємо оптимальне рішення, щоб ви залишилися задоволені покупкою.
Дякуємо за розуміння та довіру до MirSon.