Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Лажа повна

• Арзу
    Відгук від покупця. Продавець: Barzomarket. Вага/Об'єм: 125 мл

• Рекомендуєте даний товар?

неефективна, нічього не чистить. мило з водою набогато краще. чистий обманю треба було спочатку коменти почитати перед замовленням. навіщо таке взагалі продавати і обманювати людей

Переваги:
    Недоліки:
    х***я повна
  • Оксана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: t.s.a.g.. Вага/Об'єм: 125 мл. Колір: Білий

• Рекомендуєте даний товар?

Ефективність низька. Із забрудненнями краще справилась жорстка сторона губки + господарське мило. Жовтизну прибирало на 30-35 %

Переваги:
    Не помітила
    Недоліки:
    Не ефективний
    • Продавець  t.s.a.g.

Дякуємо за ваш відгук

• Наталія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Superiorshop. Вага/Об'єм: 125 мл

Практично нічого не очищає. Так само можна помити водою з милом ))

Переваги:
    Недоліки:
    Не працює
  • Іван
    Відгук від покупця. Продавець: ForYou. Колір: Прозорий

Ну так собі...очищає но....не той ефект що очікував... можливо потрібно на пару годин оставляти...бо я хвилин 15 і змивав

Переваги:
    Не знайшов
  • Анатолій К***
    Відгук від покупця. Продавець: ForYou. Колір: Прозорий

Не відбілює підошви взагалі! Не розумію навіщо продавати такий товар?

Переваги:
    Нуль
    Недоліки:
    Не виправдовує свого призначення
  • Ксюша
    Відгук від покупця. Продавець: R2D2. Вага/Об'єм: 125 мл

Не побачила великої різниці. Більше б не купила.

Переваги:
    Трохи побілішала підошва
    Недоліки:
    Сподівалась на більш яскраво виражений результат
    • Продавець  R2D2

Даний засіб не вибілює підошви. Він слугує як гарний очисник, наприклад для таких забруднень з якими не впорається звичайна вода та мило. Засіб не зробить взуттю еффект ВАУ ніби вони сталі нові, нажаль з часом всі білі підошви втрачають свою привабливість, тому багато хто купує ще додатково білу крем пасту Coccine Bianco або Coccine Whitener це одне й теж. Вони зафарбовують бруд який вже вївся в пори і нічим не вичищяеться, а також профарбовують підошву так, що вона стає білою наче щойно з магазину, створюючи еффект ВАУ. Але є й недоліки, потрібно поновлювати регулярно, бо не дружить з водою

• Антон К***

• Андрей С***
    Відгук від покупця. Продавець: SAVTRA

Как обычное моющее средство. Не отбеливает никак. С таким же успехом можно потереть подольше.

Переваги:
    Недоліки:
    Высокая цена как для моющего средства
    • Продавець  SAVTRA

Доброго дня. Дякуємо за відгук. Хочу зауважити що даний засіб є виключно для підошви. Найшвидший ефект досягається на підошві з прорезиновою основою. Для ефективності необхідно нанести та зачекати до 10хв,після чого почати змивати бруд за допомогою того ж самого засобу. Процес очищення (відновлення білого кольору) може займати від 10 хв та набагато довше. Якщо підошва дуже забруднена та не очищається, то можливий навіть варіант нанесення засобу на ніч(декілька годин). Усі наші експерименти дали позитивний результат.
      Рекомендую спробувати ще раз.
      Дякуємо Вам ще раз за зворотній зв'язок.

• Андрей С***

В инструкции написано, как нужно обрабатывать. А то, что предлагаете вы - это уже "танцы с бубнами". Было бы забавно, если бы вы написали, что нужно купить еще одно средство.

• Лена П***

Безполезное средство!

Переваги:
    Не очищает!
    Недоліки:
    Не отбеливает!
  • Бахишева О***

відбілює та не пошкоджує

Переваги:
    зручний
    • Продавець  SAVTRA

Дякуємо за ваш відгук про товар! Це теж один з моїх улюблених засобів!

• Журавлев О***
    Продавець: ForYou. Колір: Прозорий

• Рекомендуєте даний товар?

У мене наступні скарги на якість обслуговування щодо цього заказу: 1) зі мною не зв'язалися представники продавця; 2) сьогодні я зайшов у мій кабінет на розетці та побачив, що заказ не виконується, оскільки товару немає у наявності. По-перше, ніякі повідомлення про це до мене не надходило, ні на пошту, ні смс, а по-друге на сайті Розетки цей товар продовжує рахуватися таким, що є у наявності. Тому я хочу, щоб 1) інформація на сайті була приведена у актуальний стан, 2) хочу зрозуміти, чому я не отримав ніяких повідомлень на пошту чи телефон, що товару немає в наявності, 3) хочу отримати вибачення за марно потрачений час.

• Журавлев О***

Зв'язалися від продавця в той же день - виявилася прикра технічна помилка. Все відправили та навіть за свій рахунок. Дякую за оперативну реакцію.