- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 42
буду ще, гарно!
- Переваги:
- працює
- Недоліки:
- відсутні
Представник постачальникаЄвген, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 46
буду рекомендувати, гарна якість , еко
- Переваги:
- працює
- Недоліки:
- відсутні
Представник постачальникаЄвген, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Галина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 46
Чудовий товар
Представник постачальникаГалина, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Вікторія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 46
Рекомендую продавця!!!
Представник постачальникаВікторія, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 46
Ок
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 46
Добре пере, пахне помірно
Представник постачальникаКатерина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 46
Капсулы полнейший ужас,растворяются плохо,на вещах кусками отдираем оболочку капсулы,вещи в пятнах,вообщем не рекомендую,зря потраченные деньги
- Переваги:
- Недоліки:
- Не растворимая капсула
Представник постачальникаНаталiя, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 21
Не сподобалося, дуже сильний запах
- Недоліки:
- Дуже сильний запах
Представник постачальникаКатерина, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Лена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 13
Приємно на ціна, швидка доставка.
- Недоліки:
Представник постачальникаЛена, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 46
Файно
Представник постачальникаРоман, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 46
Купляю не в перший раз, все влаштовує.
- Переваги:
- Колір яскравий після прання.
- Недоліки:
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Андрій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 46
Поки чорне після прання залишається чорним
Представник постачальникаАндрій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталья Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 46
Все добре
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталья Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 42
Очень нравиться
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 46
Замовила 2 упаковки по 46 шт, прийшли не якісних капсул! Аромат не насичений, він просто відсутній! Зі своєю задачею не справляється, навіть при прані не пінки не проявляє! Спеціально перевірила капсули з іншого магазину, все прекрасно, і аромат присутній і речі чисті. Мабуть в акційних позиція продають підробку! Розчарована, 1000 грн на вітер.
- Недоліки:
- Неякісний товар
Представник постачальникаIрина, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Елена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 46
Не впечатлил, не тот запах, не тот эффект стирки. Больше нравится Перволь в геле.
Представник постачальникаOлена, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Ольга Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 46
Приїхала тільки одна упаковка капсул замість двох
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 46
Не сподобалось :( бо капсула розчиняється не повністю:( на де-яких речах залишаються частки не розчиненої до кінця капсули , як шмарклі :( доводиться переполіскувати :(
Представник постачальникаОльга, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 46
погана якість прання. незадоволена. раніше рідкий засіб був чудовим. зараз ні рідкий, ні капсули не справляються зі своїми задачами
Представник постачальникаМарина, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- наталія м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 42
Капсулами ещё не пользовалась , только гелем. Но, учитывая, что гель хорошо справляется со стиркой чёрных и тёмных тканей, думаю, что капсулы должны быть лучше, тем более, Перволь - это качество, проверенное временем.
- Переваги:
- Хороший бренд
- Недоліки:
- Ещё не знаю
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Инна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 46
Сподобались
Представник постачальникаIнна, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 42
Добре відстірує і не воняє ні під час прання ні після просушки білизни. Запах приємний , але не занадто насичений і не нав'язливий. Не всі капсульні засоби мають такі переваги
Рекомендую до використання. Мені взагалі пощастило і я замовляла під час акційної знижки )))- Переваги:
- Для мене найбільша перевага , так то помірна кількість ароматизатору!
- Недоліки:
Представник постачальникаВiкторiя, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 42
Пользуюсь этими капсулами много лет.
Цена качество-Супер- Недоліки:
- Нет.
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Алина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 46
Все супер
Представник постачальникаАлiна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Юрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 46
Все супер
- Переваги:
- Супер
- Недоліки:
Представник постачальникаЮрій, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Любовь П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 21
Прийшов з розбитою упаковкою, викинула
Представник постачальникаЛюбов, вітаємо! Нам дуже прикро, що склалась така ситуація. Щодо несправності товару чи відсутності заявленої комплектації Ви можете скористатися довідковим центром Розетки: посилання
- Владимир О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 32
Якісне прання темних речей %.
- Переваги:
- Ціна / якість
- Недоліки:
Представник постачальникаВoлoдимир, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Красвітін Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 46
Задоволений
Представник постачальникаДмитро, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 21
Представник постачальникаOлександр, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ЮляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 21
Прислали быстро,качеством довольна.Для чёрного подходят просто идеально.Буду заказывать ещё.
- Переваги:
- Капсулы хорошего качества, запах ненавязчивый приятный.Очень удобная упаковка.
- Недоліки:
- Не обнаружила
Представник постачальникаЮлiя, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Артем А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 46
Капсулы не растворяются, как сопли на вещах остаются
- Недоліки:
- Капсулы полностью не растворяются
Представник постачальникаАртем, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 46
Гарні капсули.
Представник постачальникаСергiй, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 46
Гарна якість
Представник постачальникаАндрій, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Людмила Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 46
Очень хороший засиб
- Переваги:
- Не оставляет разводов и пятен!
- Недоліки:
- Не выявлено
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Владимир Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 46
Все чудово , сподобалися капсули , рекомендую !!!
- Переваги:
- Ціна ,якість !!!
- Недоліки:
- Немає таких
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 46
Давно користуюсь
- Переваги:
- Зберігає колір
- Недоліки:
Представник постачальникаАлла, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!