- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Хороша паста.Головне,що виробник Україна.
- Переваги:
- Акційна ціна.
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Хороша паста, приємна на смак
- Володимир З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
якісна
- Переваги:
- фтор
- Полякова Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Гарна паста. Смак норм. Бистро закінчується.
- Переваги:
- Гарна паста.
- Недоліки:
- не знайшла
- Катерина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Найгірша паста. Не розумію, чому її так рекламують усі
Після неї зʼявився стоматит. Це вперше таке після зубної пасти. Великі рани на щоках, язик роспухший і було важко говорити.- Переваги:
- Немає.
- Недоліки:
- Жахлива.
Доброго дня! Нам дуже прикро, що паста не виправдала ваших очікувань. Вся продукція Medosan виготовляється на сертифікованому GMP виробництві, кожен компонент має сертифікати якості та вводиться в засоби в чітко дозволених концентраціях, що робить продукти бренду безпечними до використання. В склад пасти входять кальцій та цинк лактат, гідроксиапатит, а також компонент - комплекс пре-про-пост біотиків, який відповідає за збереження здорового мікробому ротової порожнини. Водночас ми не виключаємо можливі індивідуальні реакції на один з компонентів у складі. Саме тому ми завжди рекомендуємо пробувати новий для себе засіб на невеликій ділянці для виключення індивідуальних реакцій. Додатково ми можемо за запитом відправити паспорт безпеки на цю партію, напишіть нам будь ласка в особисті Ваш номер партії. В даній ситуації важливо розібратися, адже для нас важливо, щоб засоби були комфортні та безпечні. Дана реакції може бути викликана пастою у декількох випадках:
- Алергічна реакція: Організм може реагувати на певні компоненти, це індивідуальна реакція.
- Подразнення: Деякі активні компоненти «висушують» слизову оболонку, роблячи її вразливою до бактерій - але тут важливо акцентувати, що у нашому складі не використовується SLS, який викликає агресивне пересушування слизової оболонки.
- Механічне пошкодження: Занадто абразивні пасти (особливо відбілюючі) можуть створювати мікроподряпини, які потім запалюються -тут акцентуємо увагу на те, що всі наші пасти мають низьку абразивність та не можуть механічно пошкоджувати.
Тому в даному випадку ми рекомендуємо припинити використання зубної пасти та звернутися за консультацією до лікаря-стоматолога.
- Лилита Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Супер!!!!
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Швидко тратиться паста, специфічний запах, не дуже спінюється
- Переваги:
- Ціна і об'єм
- Недоліки:
- Специфічний запах
Дякуємо за ваш відгук! Шкода, що паста не виправдала ваших очікувань. Туба з пастою містить 100 мл продукту = 122 грам, що відповідає сімейному формату, якого вистачає орієнтовно на місяць. Ми розуміємо, що можливі індивідуальні особливості використання, але ми намагаємося завжди давати максимальну якість продукту, оптимальний об'єм та ціну продукту, для комфортного використання. Аромат дійсно трохи відрізняється від класичної м'яти в стандартних зубних пастах, він м'ятно-ментоловий та має солодкувату ноту, але тут важливо зауважити про індивідуальне сприйняття ароматів, ми дуже хотіли зробити більш комфортний аромат для щоденного використання. Також дякуємо, що підкреслили помірну пінність зубної пасти - це дійсно так, але чим більше вона піниться - тим більше ПАР у складі. Вони в свою чергу пересушують слизову оболонку, тому ми йшли на зменшення таких компонентів, щоб у пролонгованій дії зубна паста була комфортна і не викликала пересушування чи дискомфорту. Якщо у Вас залишилися питання чи потрібна допомога, звертайтеся до нашої служби турботи — ми завжди на зв’язку та готові допомогти.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Гарна паста
- Вячеслав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Зубна паста має дійсно приємний смак, піноутворення середнє. Відчуття чистоти присутнє довго. Якісне пакування. Трохи дорого для українського виробництва.
- Переваги:
- Українське виробництво
- Недоліки:
- Дорого
- Ганна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Чудова паста
Отличная паста
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Не підходить українцям
- Переваги:
- Недоліки:
- Тільки для щелеп, які розмовляють «мовою росії»…
Дякуємо за ваш відгук! Всі засоби бренду Medosan виготовляються на українському сертифікованому GMP виробництві, рецептури розробляються у власному RnD центрі з турботою про вашу усмішку. Паста безпечна за складом, містить у своєму складі гідроксиапатит, кальцій та цинк лактат, а також передовий компонент YogurteneBalance, щоб забезпечити не просто базову гігієну, а комплексний захист від основних факторів ризику: нальоту, мікропошкоджень емалі та порушення бактеріального балансу. Це збалансований догляд для всієї родини — щодня. Сподіваємося ви знайдете в нашому асортименті засоби від Medosan, які будуть приносити тільки радість. Якщо у Вас залишилися питання чи потрібна допомога, звертайтесь до нашої служби турботи — ми завжди на зв’язку та готові допомогти.
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Дуже сподобалась,купую повторно.
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Підбирати пасту по рекомендаціях лікаря
- Переваги:
- Доступна ціна, гарний склад
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Паста підійшла
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Приємна паста
- Віталіна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Гарні українські зубні пасти з хорошим складом.
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Гарна зубна паста
- Костянтин Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
М'яка. Фтор. Приємний смак
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Досить непогана зубна паста. Гарно очищує та освіжає. Також приємно, що вітчизняний виробник.
- Переваги:
- Все вище зазначене.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Хороша паста на кожен день. Використовуємо для всієї родини, гарно очищає зуби та надає свіжості.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Взяла спробувати і мені сподобалось. Ціна бюджетна, а по ефекту не гірша ніж мої минулі дорогі пасти. І головне українське виробництво
- Альона П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Класна паста на щодень — освіжає надовго, приємний м'ятний смак без різкості. Відчуття чистоти залишається надовго, плюс підходить навіть для чутливих ясен.
- Переваги:
- немає різкого м'ятного присмаку
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Дуже несподівано, але ця паста прям топ. Порадила подруга як новинку серед зубних паст. Я давно зотіла змінити свій звичайний догляд за зубами, але все, що пропонував ринок- все не то. А Медосан прям порадував. Дуже класно вичіщає зуби, прям до блиску. Смак приємний і нема отої купи піни в роті, як від деяких паст. Схоже, я знайшла заміну парадонтаксу
- Переваги:
- Гарно вичіщає, смак
- Катерина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Зубна паста Medosan All-Day Care мені дуже сподобалась. Вона добре очищає зуби, освіжає подих і дійсно відчувається захист на цілий день. Паста має приємний смак і не сушить рот. Рекомендую для щоденного догляду!
- Переваги:
- Добре очищає зуби
Приємний смак
Підходить для щоденного використання - Недоліки: