Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Високошвидкісний 4G LTE Wi-Fi маршрутизатор модем/роутер Huawei E 5573 CPE (Cat.4) з акумулятором 1500 мАг + 2 антени по 5 дБі. До 150 Мбіт/с. Підтримка всіх GSM-операторів. Роутер для Київстар, Vodafone, Lifecell

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Юрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: SMARTSTATE

Хороший компактний 4G-роутер. Простий у налаштуванні, стабільно працює, добре ловить сигнал із зовнішніми антенами. За свою ціну — чудовий вибір.

Переваги:
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  SMARTSTATE

Юрію, щиро дякуємо за відгук! Завжди приємно, коли техніка повністю виправдовує очікування, легко налаштовується та працює безвідмовно. Бажаємо стабільного та швидкого інтернету!

• Євген Б***
    Відгук від покупця. Продавець: SMARTSTATE

Придбав для авто, навіть зі штатними антенами робить дуже гарно, сигнал чудовий, а поїздки на протязі години вистачає зарядити акумулятор повністю, що дає дві доби роботи модему. Дуже задоволений. Продавцю окреме дякую за оперативність та якість товару!

Переваги:
    Дуже добре працює
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  SMARTSTATE

Євгене, щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що роутер чудово проявив себе в автомобільних поїздках, а його автономність і якість сигналу вас повністю влаштовують. Бажаємо завжди стабільного та швидкого інтернету в дорозі. Користуйтеся із задоволенням!

• Володимир Я***
    Відгук від покупця. Продавець: SMARTSTATE

Хочу повернути товар. Як це зробити?

Переваги:
    Не бачу.
  • Микола К***

• Вячеслав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SMARTSTATE

Не поганий впринцепі. Купий данний модем тому що колись в мене такий був, але в данному роутері трішки розчарований, сигнал оператора тримає не стабільно. Попередній мій модем без антен працював набагато краще.

Переваги:
    Вартість, швидко відправили.
    Недоліки:
    Від попередньої моделі гірше ловить сигнал gsm, при поганому сигналі 4g не стабільний.
  • Вячеслав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SMARTSTATE

Працює добре до приладу питань немає, але я так і не зрозумів для чого дві антени що вони підсилюють?

Переваги:
    Ціна, швидкість відправки.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  SMARTSTATE

Добрий день. Дякуємо за відгук. Антени як такого посилення не дадуть, але якщо ви будете використовувати роутер в зонах зі слабким зв'язком, то антени будуть стабілізувати рівень сигналу тим самим даючи можливість отримати більш стабільний зв'язок.