Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Акумуляторний гайковерт Eltos АГ-600BL (безщітковий, 20В, 1 акумулятор 4 А·год, зарядний пристрій)

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Альона Ш***

Все супер за ці гроші.

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Instrument.Free

Загалом непоганий, з своїми задачами справляється, але за короткий час використання перестала працювати підсвітка, і з'явився відчутний люфт акумулятора

• Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Instrument.Free

Гарно працює., легковий та позашляховик відкручує усе.
    Звичайний набір хром ванадій ( дорогий)
    Буде псувати головки., потрібно купувати ударні беріть до уваги., якщо разів 10 то можна звичайними....

• Михайло Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Instrument.Free

Відкрутив гайки стойки без проблем)
    Рекомендую

Переваги:
    Недорого, досить потужний!
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Любомир А***
    Відгук від покупця. Продавець: Instrument.Free

О, буду першим , хто зробить відгук !
    Якщо коротко - гайковерт на всі 100% вартує своїх грошей !! Характеристики відповідають заявленим , акумулятор - з чесниими 4Аг (майже ) і на досить непоганих елементах ! (перевірено циклом розряд-заряд на стенді ).
    Дві голови в комплекті - теж непоганої якості ! Крутить все на "ура" !
    Ось таким і має бути девайс цього цінового діапазону , на відміну від оцього посилання - я взагалі не розумію , звідки там позитивні відгуки на цей шлак , хіба що його купили , щоб лежав в кейсі і навіть не пробували ним працювати !

Переваги:
    Дуже нормальний і якісний девайс за свої гроші !! Зі характеристиками, що зазначені в описі
    • Продавець  Instrument.Free

Дякуємо за такий об'ємний відгук про якість товару. Ми раді, що Ви задоволені товаром.