Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Шабельна-сабельна електропила KOBZA (акумуляторна пилка-електроножівка)

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: Pro Stories

Пилкою задоволені. Зробили багато роботи по двору й саду на одному заряді двох АКБ. Дякую за детальну й фахову консультацію перед відправкою. Доставили швидко. Можна сказати "люксова" комплектація. Однозначно рекомендую!

Переваги:
    Тривала робота, потужно ріже, велика комплектація
    Недоліки:
    Поки не виявили
  • Екатерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Pro Stories

Сподобалась пилка, дві батареї порадували, пилка пиляє швидко, без зусиль. Швидко відправили посилку. Рекомендую!

Переваги:
    Легка, зручна
  • Екатерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Pro Stories

Хочу доповнити відгук фотографією, зручно в руці тримає, є рукавички, рука не зіскользує під час пиляння.

• Петро Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Pro Stories

Товар отримав без жодних документів: без інструкції використання, гарантійного талона, видаткової накладної чи товарного чека. 4 комплектні полотна від слова тупі, не пиляють зовсім. Після 5 хв роботи із 3 см гілками м"якої породи вискочила із зачеплення в черв'ячному механізмі направляюча втулка з патроном. По виконанню певних ремонтних дій - вона вискочила знову. Коротше кажучи - гроші на вітер. Категорично не рекомендую цей товар

Переваги:
    Не має
    • Продавець  Pro Stories

Дякуємо за зворотній зв'язок, пане Петре)) Перепрошуємо за брак, партія виявилась бракованою. З вами вже зв'язується менеджер для безкоштовного повернення й відшкодування.