Картка Rozetka

Відгуки покупців про Жіночий дезодорант без алюмінію натуральний AREDERMA «Lilac» твердий 48 годин захисту с пробиотиками аредерма, 65 г

Оцінка користувачів 4.5/5
на основі 4 відгуки
  • Марта С***
    Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop

48 годин точно не тримає! Під вечір треба повторити.

• Продавець  probiotic_shop

Пані Марто, дякуємо, що поділилися враженнями про наш дезодорант AREDERMA «Lilac». Розуміємо ваше розчарування, коли обіцяний час захисту не збігається з вашим досвідом, і шкодуємо, що вам доводиться оновлювати засіб вже під вечір.

Ми обов'язково передамо ваш відгук технологам, щоб детальніше розібратися, як можна покращити формулу. Для нас важливо, щоб засіб з пробіотиками не лише дбайливо ставився до мікробіому шкіри, а й забезпечував комфорт на той час, на який ви розраховуєте.

• Христина Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop

Чудово працює. Легкий аромат, що для мене великий плюс.

Недоліки:
    • Продавець  probiotic_shop

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що вам сподобався легкий аромат бузку — ми спеціально зробили його ніжним і ненав’язливим для комфортного щоденного використання. Приємно чути, що дезодорант добре справляється зі своїм завданням та дарує відчуття свіжості без подразнення.

• Руслан Г***
    Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop

Купував цей дезодорант на подарунок дружині. Головним критерієм була відсутність алюмінію та безпечний склад. Аромат «Lilac» дуже ніжний і натуральний, не перебиває парфуми. Зі своїм завданням справляється відмінно, подразнень немає. Дружина задоволена, рекомендую!

Щиро дякуємо Вам за відгук
      Нам дуже приємно, що Ви обрали дезодорант AREDERMA як подарунок і що він повністю виправдав очікування. Формула дійсно не містить алюмінію та парабенів, а завдяки пробіотикам SPP працює з причиною запаху, допомагаючи зберігати природний баланс шкіри
      Раді, що аромат «Lilac» сподобався і не перебиває парфуми — ми спеціально робили його максимально делікатним і комфортним для щоденного використання
      Дякуємо за довіру та рекомендацію

• Марія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop

Аромат бузку дуже ніжний, не різкий. Користуюсь щодня і відчуваю свіжість до вечора.