Відгуки покупців про Торгові ваги електронні MAG-50kg металеві РК-дисплей

Оцінка користувачів 3.17/5
    Відгук від покупця. Продавець: Shopwin

Подсовывают более дешевые модели оправдываясь человеческим фактором и ставят человека в ситуацию что за пересылку товара на возврат должен платить сам заказчик.Мелкое жульё которое вообще не понятно что делает на розетке.Не заказывайте!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Мелкое мошенничество
  • Евгений М***
    Відгук від покупця. Продавець: Shopwin

Прийшли не ті що замовляв а дешевші,створили купу проблем і зайняли мій час і кошти на повернення!!!тому що при поверненні поспішав і забув покласти кабель заряду, прийшлося відмінити свою відправку,щоб покласти кабель до коробки!!!
    Замість того щоб чітко виконувати замовлення зіпсували настрій максимально!!!
    Відправляють дешевші ваги сподіваючись що не будете повертати!!!
    Шахрайство,не замовляйте у цього продавця.

Переваги:
    Недоліки:
    Дурять
  • Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Shopwin

Пришли в красивой картонной коробке, но с другим названием. Работают хорошо. На 50 кг не проверял (пока не было такого веса), но при включении калибруются на 40.

Переваги:
    Яркий дисплей, защитная пленка.
    Недоліки:
    Нет инструкции и описания
    • Евгений М***

С другим названием,потому что и цена другая.
      Мне пришли весы рыночная цена которых дешевле. Продавец не честный

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Shopwin

Гарні ваги,для роботи просто супер.Рекомендую.Заряд тримають гарно.

• Юлия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Shopwin

Все начебто і добре, якщо вам не потрібні документи та гарантії. Я до останнього відтягувала час, щоб не залишати негативний відгук, але так як я зіткнулась с тим, що товар приїхав без документів, чеків, гарантійних листів - я звернулась до продавця з проханням прислати мені їх хочаб в онлайн електронному вигляді. Хочу попередити наступних покупців, що цей магазин дуже зайнятий, в них високій рівень зайнятості менеджерів, пішов котрий тиждень моїх очікувань і крім «не переживайте» нічого я так і не отримала. Товар звичайний, обслуговування таке собі. Тож, кому потрібні хоч якісь доки про покупку- краще подумайте тричі. Всім вдалого дня і чудових замовлень!

Переваги:
    Звичайні ваги
    Недоліки:
    Немає документів
  • Евгений Б***

Работают хорошо!

Переваги:
    Цена