- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг
Я дуже задоволена цією покупкою! Цей килимок-пастка — справжній порятунок від розкиданого наповнювача.
Верхня частина з отворами ефективно збирає залишки наповнювача з котячих лапок. Він провалюється в нижній лоток, а не залишається на підлозі.
Завдяки двошаровій конструкції не потрібно щоразу підмітати! Достатньо просто підняти верхню решітку і висипати наповнювач назад у лоток. Це економить купу часу і сил.
Килимок підходить для більшості видів наповнювачів, що дуже зручно.Його легко розібрати та помити під проточною водою.
Розміри ідеальні, щоб розташувати його перед лотком. Матеріал міцний та без запаху. Однозначно рекомендую всім, хто втомився від постійного прибирання розкиданого наповнювача!- Продавець ЗооТорг
Олено, вітаємо! Дякуємо за докладний відгук про наш товар! Завдяки цьому покупці зможуть ознайомитися більш детально та обрати для своїх улюбленців зручний формат килимка під лоток!
- Ольга Ц***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг
Дуже гарний лоток. Киці сподобався
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг
Класний килимок, але використовую як лоток. Моїй киці до вподоби)))
- Продавець ЗооТорг
Анно, щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що килимок підійшов Вашому улюбленцю. Бажаємо кішечці приємного користування.
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: ЗооТорг
Дуже гарний килимок, високої якості. Використовую, як підставку під мисочки, тому зона прийому їжі завжди чиста. Дякую.
- Продавець ЗооТорг
Владислав, щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що килимок підійшов Вам.
- Наталия М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг
Рекомендую, гарна якість!
- Переваги:
- Гарна якість
- Продавець ЗооТорг
Наталія, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!
- АксініяВідгук від покупця. Продавець: ЗооТорг
Достойне доповнення до лотка із нержавіючої сталі! Рекомендую брати в комплекті.
Швидка доставка, через день кіт вже користувався килимком. Зручно прибирати і туалетна кімната має охайний вигляд (як би той кіт не старався все порозкидати).- Переваги:
- Якість, вигляд
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг
Очень крутой, брала как туалет для щенков.
- Переваги:
- Быстрая отправка
- Продавець ЗооТорг
Оксано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про наш товар та рівень нашого обслуговування! Це допоможе іншим покупцям впевнитися в багатофункціональності килимка та оперативній доставці замовлення!
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: ЗооТорг
Повністю відповідає своєму призначенню
- Переваги:
- Гарна якість пластику
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг
Килимок чудовий. Повністю виконує свою функцію. Нарешті наповнювач не розноситься по підлозі. Швидко зв'язалися і надіслали. Дякую!
- Переваги:
- Зручний. Розмір як раз для лотка
- Продавець ЗооТорг
Ірино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за чудовий відгук та оцінку рівня нашого обслуговування! Дуже раді, що тепер завдяки килимку прибирання стало більш комфортним, а інші покупці можуть впевнитися в якості та зручності товару!
- Людмила З***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг
Отличный коврик. Легко разбирается и высыпается мусор. Теперь наполнитель не тянется по всей квартире.
- Продавець ЗооТорг
Людмило, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий змістовний відгук! Дуже раді, що тепер процес підтримання чистоти є більш приємним та комфортним!
- Елена Ф***Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг
Коврик не плохой хорошо моется,удобно сметать древесний наполнитель,только маловат в размерах,хотелось чуть больше.
- Продавець ЗооТорг
Олено, вітаємо, дякуємо за зворотній зв`язок! Килимок відповідає зазначеному опису (42 см*28.5 см) та фото! Також у продажу є килимки іншої моделі більшого розміру!