Сток. Уцінені, вживані, відновлені товари. До -60% на обране

Відгуки покупців про Килимок під туалет лоток для кота кішки ловушка для утримання наповнювача двосторонній двошаровий водонепроникний антиковзкий стійкий еластичний EVA-матеріал з ячеистою поверхнею м'який гнучкий 75x55 см сірий (002328)

Оцінка користувачів 5/5
на основі 62 відгуки
  • Ігор К***

Все сподобалось

• Продавець  ЗооТорг

Ігор, дякуємо, що знайшли можливість залишити відгук. Раді знати, що килимок виправдав Ваші очікування. Дякуємо за довіру!

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Кількість в упаковці: 1. Колір: Чорний

Супер, навіть краще ніж очікувала. Дійсно допомогає збирати все сміття з лотку, котики почали його дряпати, але він не непробиваємий, взагалі подряпин не має, але на вигляд відразу так не здається

• Сергій П***

Задоволення )

Переваги:
    Повністю відповідає очіуванням
    Недоліки:
    Сам за собою не прибирає :)
  • Анастасия
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Кількість в упаковці: 1. Колір: Чорний

Дуже класний коврік. Швидка доставка. Рекомендую!

Переваги:
    Водонепрониклий, не ковзає, гарно збирає наповнювач, що вилітає з лотка.
    • Продавець  ЗооТорг

Анастасіє, дякуємо за Ваш відгук та рекомендацію! Раді, що килимок Вам сподобався. Нехай у Вашому домі завжди буде чисто та затишно!

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Кількість в упаковці: 1. Колір: Чорний

Купила под клетку попугаю, теперь мусор не рассыпается вокруг клетки, а удерживается в коврике.

• Марго
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий

Покупка, яка виправдала себе на 500%!
    Розкиданого наповнювача стало на 80% менше. Шкодую тільки, що не взяла більшого розміру! Важкувато мити всередині, але це лише наслідок вдалої конструкції. Витримує навіть те, що кіт періодично об нього точки кігті!

• Продавець  ЗооТорг

Маргарита, дякуємо за довіру та чудовий зворотний зв'язок! Користуйтеся із задоволенням!

• Надія
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Кількість в упаковці: 1. Колір: Чорний

Гарний килимок, тепер пісок не розноситься по дому

• Продавець  ЗооТорг

Надія, дякуємо, що поділилися вашим досвідом використання. Ми дуже раді, що Ви задоволені практичністю та якістю килимка. Користуйтеся із задоволенням!

• Эльман М***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий

Классный коврик, который собирает в себя весь кошачий туалет, после того, как пушистый сделал своё дело и у него в лапах мог остаться туалет.

• Продавець  ЗооТорг

Ельман, дякуємо за покупку та чудовий зворотний зв'язок! Раді, що килимок ефективно затримує наповнювач і робить догляд за хвостиком зручнішим.

• Олексій К***

Гарний килимок! Рекомендую

• Продавець  ЗооТорг

Олексію, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за рекомендації! Раді, що килимок сподобався Вам за якістю та дизайном, а підтримання зоогігієни займає менше часу та зусиль!

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий

Широкий килимок, весь пісок тепер на килимку, а не по хаті тягається за ногами

• Продавець  ЗооТорг

Юлія, щиро дякуємо за зворотний зв'язок! Раді, що Ви задоволені килимком. Дякуємо, що ділитеся досвідом — це дуже допомагає іншим власникам хвостиків робити правильний вибір. Нехай килимок служить довго та дарує затишок Вашому дому!

• Олена Т***

Рекомендую. Чудовий коврик

• Продавець  ЗооТорг

Олено, дякуємо, що знайшли можливість залишити відгук. Нехай килимок служить довго!

• Татьяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий

Дякую, все сподобалось! Дуже задоволена!

• Продавець  ЗооТорг

Тетяно, дякуємо за високу оцінку! Раді, що все сподобалось. Нехай обновка служить довго!

• Денис Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий

Дуже гарна якість, все чудово.
    Радує наявність різних розмірів.

• Продавець  ЗооТорг

Денисе, дякуємо за довіру та високу оцінку! Раді, що килимок Вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням!

• Олексій С***

Добра якість,рекомендую!!!

• Продавець  ЗооТорг

Олексію, дякуємо за Ваш відгук та рекомендацію! Раді, що килимок Вам сподобався. Нехай Ваш улюбленець користується із задоволенням!

• Виталий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий

Чудовий килимок. Прибиратися біля кошачого "вугла" доводиться тепер значно менше.

• Продавець  ЗооТорг

Віталій, дякуємо за довіру! Раді, що килимок став корисним помічником у підтриманні порядку біля котячого куточка. Бажаємо Вашому пухнастику приємного користування, а Вам — легкого побуту!

• Мар'яна О***

Все гарно і як в описі

• Продавець  ЗооТорг

Мар'яно, дякуємо за покупку та високу оцінку! Нам приємно, що Ви залишилися задоволені. Нехай покупка приносить радість та служить довго.

• Бобрышева О***

Чудовий товар!

• Продавець  ЗооТорг

Ольго, дякуємо за покупку та чудовий відгук! Гарного дня та приємного використання!

• Ганна К***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий

Коврик чудової якості і свої функції виконує на всі 100%.

• Продавець  ЗооТорг

Ганно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про якість нашого товару! Раді, що килимок Вам сподобався і полегшує процес підтримання чистоти!

• Дарина К***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий

все супер, свої функції виконує

• Продавець  ЗооТорг

Дарино, дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що килимок Вам сподобався. Бажаємо чистоти та затишку Вашій оселі.

• Анна Б***

Класний коврик, доставка швидка
    Сам товар якісний, я брала великий розмір, так як кішка активно розбросує наповнювач , збирає все, у нас великий селикогель, і наповнювач по дому не розкиданий

Переваги:
    Коврик відповідає запиту
    • Продавець  ЗооТорг

Анно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий змістовний відгук та оцінку рівня нашого обслуговування! Раді, що килимок полегшує підтримання чистоти у гігієнічній зоні Вашої киці, а для інших покупців такий зворотній зв'язок буде підтвердженням якості та зручності килимка для утримання наповнювача!

• Лиля С***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Кількість в упаковці: 1. Колір: Чорний

Повністю відповідає призначеню. Якісна річ. Пісок залишається на коврику та не рознлситься по квартирі.

Переваги:
    Чудова річ
    • Продавець  ЗооТорг

Лілія, дякуємо за покупку та чудовий відгук! Раді, що килимок відмінно справляється зі своїм завданням. Нехай служить довго!

• Валерія

Свою функцію виконує на всі 100%

• Продавець  ЗооТорг

Валерія, щиро дякуємо за Ваш відгук. Нехай покупка приносить радість та служить довго.

• Лоріданна К***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Кількість в упаковці: 1. Колір: Чорний

Якість чудова, питання нескінченного прибирання відпав сам собою. Свої функції виконує на 100%. Раджу!

Переваги:
    Немає розкиданої тирси.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  ЗооТорг

Лоріданна, щиро дякуємо за Ваш відгук! Неймовірно приємно знати, що Ваш вихованець користується килимком із задоволенням.

• Сергей М***

Все супер

• Продавець  ЗооТорг

Сергій, Дякуємо за чудову оцінку! Раді, що Ви задоволені килимком. Нехай Ваш улюбленець користується із задоволенням!

• Тетяна Ш***

Якість гарна. Запаху гуми не має. Свої функції виконує

• Продавець  ЗооТорг

Тетяно, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук про якість нашого товару! Дуже раді, що килимок відповідає Вашим очікуванням, зручний в користуванні, а підтримання чистоти більш комфортне для Вас та Вашого улюбленця!

• Юрій К***

Зручний килимок
    Все прийшло вчасно
    Дякую

• Продавець  ЗооТорг

Юрію, вдячні, що поділилися враженнями. Приємно знати, що Ви задоволені сервісом та якістю килимка. Дякуємо, що обираєте нас для комфорту Ваших улюбленців.»

• Борис П***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий

Штука супер, головне зафіксувати. У кого смарт лоток або просто радіус загрібання кота великий, то беріть побільше - не пожалієте.

Переваги:
    Не треба більше підмітати
    • Продавець  ЗооТорг

Борисе, Щиро дякуємо за покупку та цінну пораду для інших власників котиків-археологів! Нехай килимок надійно захищає простір навколо лотка, а прибирання буде хвилинною справою.

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий

Прекрасний килимок, свою функцію повністю виконує.

• Продавець  ЗооТорг

Ольго, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий відгук про якість нашого килимка! Дуже раді, що товар повністю відповідає Вашим очікуванням, а інші покупці можуть переконатися у відповідності зазначеним характеристикам та фото!

• Тамара Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий

Чудовий килимок, гарно виглядає, а головне коли кішечка виходить з туалету то він гарно ловить залишки наповнювача з лапок. Рекомендую

• Продавець  ЗооТорг

Тамара, дякую Вам величезне за такий фотовідгук та високу оцінку. Дуже раді, що килимок полегшив прибирання, а лапки Вашої кішечки тепер завжди чисті. Дякуємо, що обрали нас!

• Альбіна Р***

Все супер
    Наповнювач тепер не по всій кімнаті)

• Продавець  ЗооТорг

Альбіна, дякуємо за ваш відгук! Ми неймовірно раді, що килимок так чудово справляється зі своїм завданням і допомагає підтримувати чистоту.

• Антон М***

Товар прийшов вчасно. Нарікань немає. Весь наповнювач залишається в ньому

• Продавець  ЗооТорг

Антон, дякуємо за зворотний зв'язок! Раді, що килимок повністю справляється зі своїм завданням. Нехай служить довго та допомагає підтримувати чистоту у домі!

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий

Чудовий килимок, свої функції виконує добре. Киця задоволена, я теж)

• Продавець  ЗооТорг

Вікторія, велике дякуємо за відгук! Подвійне задоволення — знати, що товар сподобався і вам, і вашій киці.

• Валерій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий

Дякую все прийшло швидко і в гарному стані , наповнювач залишається в килимі, зручне очищення ,м'який.

Недоліки:
    Невиявлено
    • Продавець  ЗооТорг

Валерій, дякуємо що знайшли час залишити відгук. Нехай коврик служить довго.

• Володимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий

Хороша якість і виконує своє призначення. Дійсно дуже практична річ.

• Продавець  ЗооТорг

Володимире, дуже дякуємо Вам, що знайшли можливість поділитись Вашими враженнями. Це допомагає нам ставати кращими, а також іншим клієнтам побачити на скільки продавець є надійним, а товар якісним. Такою маленькою дією Ви насправді зробили багато добра. Дякуємо Вам за це!

• Андрей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий

Коврик справляется со своим назначением

Переваги:
    Удобный в использовании
    • Продавець  ЗооТорг

Андрію, щиро дякуємо за Ваш відгук! Ваша думка дуже важлива для нас.

• Людмила М***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗооТорг. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий

Дуже зручний килимок, затиримує на собі наповнювач для котячого туалета

Переваги:
    Виконує свої завдання
    Недоліки:
    Можна брати більшого розміру
    • Продавець  ЗооТорг

Людмило, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук про якість нашого товару! Килимок відповідає розмірам, які зазначено в характеристиках та фото, також в нашому асортименті є килимок більшого розміру!