- МаксимВідгук від покупця. Продавець: BronjaM. Колір: Black
Здравствуйте. Свяжитесь со мной, пожалуйста. На телефоне появилась большая серая полоса, всё мигает, а после разблокировки он намертво зависает. Иногда вообще выбивает в китайское меню или режим Fastboot. Суть не в перегреве, дело явно в системе или каком-то внутреннем сбое железа. Жду от вас обратной связи, чтобы разобраться, что с ним происходит.
- Переваги:
- Телефон Крутой, 256 с головой хватает, всё летает
- Недоліки:
- Проблемы которые написал выше, это уже 2 раз за 2 месяца
- Продавець BronjaM
Доброго дня! У вас від нашого магазину BronjaM є гарантійний талон на 12 місяців. Все вирішемо
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: BronjaM. Колір: Black
Швидку відправили також швидко дійшла до мене
- Переваги:
- Швидка доставка
Дякуємо Вам за відгук!
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: BronjaM. Колір: Black
Телефон хороший
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: BronjaM. Колір: Black
Телефон шустрий,держе заряд довго,рекомендую.
- Переваги:
- Великий акумулятор
- Недоліки:
- Немае
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: BronjaM. Колір: Black
Дякую за телефон Ulefon Armor 24. Дуже крутий. Все що заявлено,працює на відмінно
- Переваги:
- Всі додатки добре відгукуються.
- Недоліки:
- Важкий .
- Владислава К***Відгук від покупця. Продавець: BronjaM. Колір: Black
Класний телефон, довго тримає заряд, великий екран, і дуже яскравий ліхтар, дякую!
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: BronjaM. Колір: Black
Не рокемендую. Ще місяця немає,а вже нероблять динаміки,та не бире зарядки.
- Продавець BronjaM
Доброго дня приносимо вибачення за незручності, що сприичнили. У вас є гараниійний талон на 12 місяців. Всі питання з вами вирішив сервіс. Дякуємо за розуміння
- Дмитро Т***Відгук від покупця. Продавець: BronjaM. Колір: Black
Дякую товар отримав,все норм. Приємний продавець,швидко зв'язалися,замовлення рицшло швидко. Телефон поки тестую
- Руслан С***Відгук від покупця. Продавець: BronjaM. Колір: Black
Гарпий продавець.... Рекомендую
Телефон також рекомендую - КириллВідгук від покупця. Продавець: BronjaM. Колір: Black
Отличный телефон.
Отправили в тот же день, батарея держит отлично, телефоном доволен- Переваги:
- Отличный сервис
- Недоліки:
- Минусов нет
- Серый С***Відгук від покупця. Продавець: BronjaM. Колір: Black
Хороший апарат
- Надія Ф***Відгук від покупця. Продавець: BronjaM. Колір: Black
Дуже хороший апарат.
- Христина М***Відгук від покупця. Продавець: BronjaM. Колір: Black
Покупкою задоволені і сервісом Rozetka
- Переваги:
- Міцний корпус,потужна батарея
- Недоліки:
- Важкий
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: BronjaM. Колір: Black
Телефон дуже класний ,рекомендую.За свої кошти це бомба. Продавець ввічливий,зв'язалися дуже швидко. І відправка була у той же день що і замовляли,не дивлячись на те що це був вихідний
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: BronjaM. Колір: Black
Телефон дуже сподобався, прийшов вчасно. Менеджер дуже ввічлива і приємна. Однозначно рекомендую до замовлення
- Переваги:
- Багато необхідних функцій, комплектація, швидко працює
- Недоліки:
- Не помітила
- Василь Ф***Відгук від покупця. Продавець: BronjaM. Колір: Black
За такі кошти телефон супер,важкуватий але не потрібно носити з собою павербанк.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: BronjaM. Колір: Black
Доволі активний апарат і батарея тримає непогано. Антени (всі) значно сильніші.
- Переваги:
- Зарядка в основному режимі досить швидка.
- Недоліки:
- Раз в пару днів перезавантажується по своїй волі..
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: BronjaM. Колір: Black
Сервіс- відмінний! Про телефон багато сказати не можу, бо в користуванні ще мало, але відмічу батарею, швидку зарядку та й в цілому багато корисних функцій. Трохи важкуватий, але ж всі розуміють що така ємність батареї впливає на вагу пристрою. В цілому покупкою задоволені
- Сатип М***Відгук від покупця. Продавець: BronjaM. Колір: Black
Хароший мочний ігровий рекомендую усім за день Сіда 7 процентів батареї
- Едуард Ч***Відгук від покупця. Продавець: BronjaM. Колір: Black
Все чудово
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Жодних
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: BronjaM. Колір: Black
Телефон важкий)))
- Продавець BronjaM
Дякуємо Вам за відгук! Так вага смартфону 600 грам тому, що у нього батарея 22000 ампер), чим більше ампер батарея тим він важчий
- Володимир І***Відгук від покупця. Продавець: BronjaM. Колір: Black
Товар супер все працює.
Доставили швидко як треба було - Лана С***Відгук від покупця. Продавець: BronjaM. Колір: Black
Швидко відреагували та відправили дякую
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: BronjaM. Колір: Black
Сам перезагружается, сам меняет сети wifi может тупо вырубаться. Не покупайте это г***о.
- Продавець BronjaM
Дуже прикро що сталася така ситуація у вас Ми магазин який продає їх, а не виробляє. Зі свого боку кожен смартфон тестуємо перед відправкою. Але на жаль не все можемо протестувати.
Ми надаємо гарантійний талон з печаткою на кожен товар проданий. Ви також маєте гарантійний талон. Чому ви не звернулися до нас? У вас ще не пройшло 14 днів, ми вам відразу зробимо заміну пристрою. Будь ласка надішліть смартфон на заміну по адресі яку ми надіслали вам у вайбер. Дякуємо чекаємо. - Продавець BronjaM
Надішліть будь ласка гаджет на заміну, у вас гарантія 12 місяців. За адресою, яку ми надіслали вам у вайбер!
- Кристина Б***Відгук від покупця. Продавець: BronjaM. Колір: Black
Чоловік дуже задоволений телефоном. Отримала чудовий та приємний сервіс. Швидка доставка.
- Переваги:
- Дуже дуже довго тримає батарею.
- Юрій Р***Відгук від покупця. Продавець: BronjaM. Колір: Black
Отменный и мощный аппарат!
- Валентин Ч***Відгук від покупця. Продавець: BronjaM. Колір: Black
Очень шустрый классный телефон я очень доволен покупкой особенно выручает когда нет света
- Юрій П***
Батарею дійсно довго держить
- Вадим Ш***Відгук від покупця. Продавець: BronjaM. Колір: Black
Дякую, ще ознайомлюся, доставка швидко
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Представник брендуДякуємо за оцінку!
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Телефон сам перезавантажується без причини
- Переваги:
- Велика батарея
- Недоліки:
- Погано натискаються кнопки, сам перезавантажується
Представник брендуДобрий день, передайте смартфон до сервісного відділу, спробуємо якомога швидше виправити негаразд.
- Олег Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
22к батарая,праює півтори доби, не раджу телефон
- Переваги:
- Недоліки:
- Батарея
Представник брендуДякуємо за Ваше звернення. Підтверджуємо, що така поведінка смартфону не є нормальною для цієї моделі, він має тримати заряд значно довше. Для вирішення, просимо Вас звернутися до сервісного відділу "Розетка" та передати пристрій на діагностику. Це дозволить фахівцям точно визначити причину та швидко усунути негаразд.
- Игорь П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
+ цена
+ выдающийся по ёмкости аккумулятор (одной зарядки хватит на 2 дня активного пользования)
+ довольно яркий кемпинговый фонарь на своей отдельной кнопке
+ быстрая и мощная зарядка в комплекте (с 20 до 100% телефон зарядился за 1,5 часа)
+ программирумая на 3 функции боковая кнопка
+ частота дисплея
+ хорошая комплектация - шнурок для ношения, наклееная плёнка и отдельно стекло, мощная зарядка в комплекте
- габариты именно, а не вес, к весу вы привыкните бысто (если вы не ребёнок и не рахит), а габариты вы не дените никуда - толщина под 3 см, про ношение в карманах ветровки/джинс можете забыть, разве что в большом внутреннем кармане куртки/пальто, а так в сумке/рюкзаке
- звук - в плане громкости всё ок, но качество звука внешнего динамика среднее, что-то немного глушит/искажает
- чехлов/сумок под него на рынке не много
Представник брендуДякуємо за розгорнутий відгук і високу оцінку!
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Користуюсь приблизно два роки. Протиударна заявка так собі, випав з рук на асфальт, так захисне скло екрана в хлам, скло задньої камери знищено (жодний сервіс не бере в ремонт, вибачте немає запчастин) Знайшов вихід - знайшов скло камери, на сервісі поміняли за 15 хв. Врахуйте чохли орігінальні космічна ціна, якість низька. Після падіння десь раз на тиждень зависає перезавантажується сам по собі -живе своїм життям. Важкий треба звикнути. З плюсів батарея велика ємкість якщо не грати в ігри тримає більше тиждня, якщо все включено дві сімки блютуз, вайфай плюс ігри відсоток заряду тане на очах. Зарядка швидка десь за годину. Якщо треба підзарядити інший телефон дуже швидко заряджає, павери відпочивають в цьому плані. Ігри тяне шикарно, на ультра. Взагалом враження з недоліками позитивне не жалкую, що купив.
- Переваги:
- Ємкість батареї, живий, бігає на іграх на ультра
- Недоліки:
- Переодично телефон підвисає починає перезавантаження (можливо після падіння) NFC не завжди працює
Представник брендуДякуємо Вам за детальний відгук! Нам шкода, що у Вас виникли складнощі, і ми цінуємо, що Ви повідомили нам про це. Для оперативного та кваліфікованого вирішення подібних випадків чи післягарантійного обслуговування, просимо Вас звертатися за контактним номером, який вказаний у гарантійному талоні в коробці.
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Після останнього оновлення почав вимикатися динамік і вилітати камера. А коли вона не вилітає, то знімає в перевернутому вигляді...
- Переваги:
- Хороша батарея, екран, протиударність
- Недоліки:
- Дуже криво працюють оновлення
Представник брендуДобрий день, зверніться будь-ласка до служби сервісу Розетка, для передачі смартфону на діагностику, спробуємо якомога швидше виправити негаразд.
- іван ч***Відгук від покупця. Продавець: Cartic. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
павербанк з gps та автомобільною фарою. те, що я і шукав
- Переваги:
- батарея, ліхтар
- Недоліки:
- цегла
- Олейник М***Відгук від покупця. Продавець: DMS. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Работает как самолёт.Звук приемлемый но надо привыкать.Ударник и влагу не проверял,рука не поднимается.В целом топ.Флешку на 2Т тянет.
- Переваги:
- Батарея огонь,держит 7 дней в активном использовании.Камера ночного виденья работает отлично,вопросов нет.
- Недоліки:
- Нет записи звонков.(по крайней мере для меня это плохо).