- Игорь Ш***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 145 x 210. Розмір наволочки: 50x70
Фу якість жах
- Наталья И***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 145 x 210. Розмір наволочки: 50x70
Дуже сподобалося
- Переваги:
- Приємне на дотик
- Недоліки:
- Юрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 50x70
Tонка тканина, швидко зкошлатилась.
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 50x70
Якість
- НадеждаВідгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 50x70
Швидко відправили , гарно запакували ) якістю постільної білизни задоволена
- Переваги:
- Все чудово
- Недоліки:
- Вера Г***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 50x70
Постіль за свою ціну хороша ! Рекомендую!
- Орест Ф***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 145 x 210. Розмір наволочки: 50x70
Гарна постіль якісна доступна м'яка ніжна і проста.
- Переваги:
- Україна 5 Еней :)
- Недоліки:
- Ніяких хібашо що вона на одну подушку :/ шось промаза .
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 50x70
Все чудово
- Антон І***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 50x70
покупаю не первый комплект, четвертый если быть точным, все супер, главное приятная на голое тело ;)
- Переваги:
- Качество за приемлемые деньги
- Недоліки:
- нету
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 70x70
Йшло тиждень - укр пошта. 70 грн взяла укр пошта за доставку.
Продавец завернув білизну просто в харчову плівку да і все. От таке шикарне пакування. Якість на 2 . Синтетика, аж сурипить. Ну в принципі сама дешева білизна це була в продавця, то і якість відповідна. - Віта М***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 50x70
- Вероника П***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 70x70
Чудова постіль!!) дуже задоволена ще і за таку вартість. Дуже дякую. Вона приємна на дотик, дуже мягенька, почала навіть висипатись в ній. Колір той що треба було. Приємний сервіс і курʼєр привіз прям під дім. Ще раз дякую і хочу замовити ще!
- Переваги:
- Якість, колір, приємна до тіла, сервіс
- Недоліки:
- Оксана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 145 x 210. Розмір наволочки: 50x70
Все чудово! Вчора отримала замовлення. Відправили вчасно). Були питання з доставкою, тому окремо дякую відправнику за реагування!
Комплект сподобався, зауваженнь наразі немає).
Дякую!- Переваги:
- Ціна, швидкість відправлення та колір)
- Недоліки:
- Не бачу).
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 70x70
Прислали не той колір, гроши на вітер...
- Переваги:
- Недоліки:
- Погана якість тканини
- Продавець Sonini
Доброго дня. Який колір Вам прислали?
- Андрій С***
Добрий день, раніше відповісти не міг. Колір дуже темно-сірий
- Максим И***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 145 x 210. Розмір наволочки: 50x70
Очень приятное до тела)
- Переваги:
- После стирки не разлезлось, мягкое, советую для покупки!
- Недоліки:
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 70x70
Прислали не той колір, розміри жахливі, того хто дірку на підковдрі зблку шив треба самого через неї просунути
- Переваги:
- Матеріал непоганий
- Недоліки:
- Розміри: 175х215 підковдра, коли ковдра 180х210
Простирадло 180х200 яку не вистачає заправити навіть під матрац 140х200
- Швец В***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 70x70
дякую за замовлення, все сподобалося, швидко відправили, дуже приємно спілкуватися з працівниками )
- Переваги:
- дуже приємно тканина на дотик)
- Недоліки:
- не знайшла
- Янина И***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 50x70
Товар был доставлен быстро, качество отличное и указанным размерам соответствует.
- Переваги:
- Качество, соответствие размеру
- Недоліки:
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 70x70
Качество отличное, единственное, немного отличается цвет, от того , который на фото. После нескольких стирок могу сказать, что этот комплект прослужит долго!
- Переваги:
- Очень хорошее качество
- Недоліки:
- Цвет на фото немного отличается от того, который в действительности
- Куктенко А***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 145 x 210. Розмір наволочки: 50x70
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 70x70
Хороший комплект)
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 50x70
Надеюсь что розетка перестанет работать с такой шарашкиной канторой.
- Переваги:
Получила сегодня посылку и очень расстроена. Качество очень плохое швы кривые и постель прислали ещё и мятую
- Недоліки:
- Масса и нежелание признавать ошибки. Продавец предложил вернуть за мой счёт и потом как нибудь они мне вернут деньги
- Yaroslava Y***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 145 x 210. Розмір наволочки: 50x70
- Виктор П***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 145 x 210. Розмір наволочки: 70x70
- Ксенія Д***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 50x70
Спасибо большое. Комплект отличный) Хорошо стирается, быстро сохнет, цвет не меняется.
Заказываю уже второй раз.
Сервис на высоте. Очень быстро. Всегда на связи.- Переваги:
- Хорошо стирается, быстро сохнет
- Недоліки:
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 50x70
Спасибо за быстрый и качественный сервис
- Переваги:
- Очень приятный комплект,прекрасно выглядит после стирки,практически не нуждается в утюге
- Недоліки:
- Пока нет
- Leonora R***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 70x70
Все отлично! Несмотря на то, что синтетика на ощупь приятная, быстро сохнет, за пол года не видоизменилось после стирок.
Для своих денег отлично.
Буду заказывать чёрный комплект.- Переваги:
- Все ок
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Юлия Ю*** КучмийВідгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 70x70
Комплект отличный! Покупала ещё зимой, за время использования никак не видоизменился. Хоть и синтетика, но достаточно приятная. Красивый оттенок. Магазин тоже работает отлично)
- Переваги:
- Качество, очень красивый оттенок.
- Виктория Т***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 145 x 210. Розмір наволочки: 50x70
Доставка очень быстрая,все пришло во время. Но сам производитель просто ужас. Постельное белье синтетическое, электризуется. Заявляют 100% хлопок, в итоге в составе микрофибра. Швы проштопаны белыми нитками, хуже, Чем прошить вручную. Попросила розетку вернуть товар, так как постельное синтетическое,заказала 2 комплекта, производитель не связался со мной. Я позвонила сама,по номеру в накладной. На что мне ответили, что данные на обратную отправку скинут в Вайбер и отправим новой почтой,за доставку оплачиваю я. В итоге никто ничего не скинул!! Я писала им в Вайбер, в ответ ничего. На новой почте они оформили пустую посылку из под моего имени! Якобы они отправили. Прошу розетку убрать этот товар, не обманывайте людей!!!
- Переваги:
- Нет!!
- Недоліки:
- Синтетика, производитель не принял возврат, обманывают людей!
- Sonini
Доброго дня. 1. В описі товару вказано що це мікрофібра, ми не обманюємо що це 100% бавовна. 2. Доставку оплачує клієнт, це вказано на карточці товару. 3. На який номер телефону ви писали за повернення 4. Чи була постіль у користуванні або у пранні?
- Виктория Т***
Спустя месяц спасибо за ответ! За это время любой человек куда-то денет эту постель. Состав ткани был изменён,при заказе был хлопок. Звонила на номер указанный в накладной и менеджер регистрировалась обращение, можно было сразу ответить,что возврата нет и не морочить голову покупателю
- Nika K***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 70x70
Постельное отличное, доставка была через несколько часов, что приятно удивило. Все круто! Серый цвет отливает немного в синий, выглядит красиво. Зелёное одеяло не просвечивает
Но мы немного прогадали с размером, что не критично- Переваги:
- Быстрая доставка, красивое белье
- Валентин М***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 70x70
Було замовлено в листопаді.
На сьогоднішній день стан не погіршився.
Якість досить приємна. - Александра Т***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 50x70
Ожидала что качество будет лучше, а по факту отвратительная синтетика. При частом пользовании этой постили, на долго точно не хватит.
- Переваги:
- Красивый цвет
- Недоліки:
- Качество ткани , синтетика
- ЯнинаВідгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 70x70
Решила дополнить отзыв. Был мой же отзыв 5-го ноября, когда я купила комплект.
он все такой же красивый, хороший цвет.
Но! Как же он кошлатиться!
А ведь комплекту всего 3 месяца. Я думала, что год прослужит. Очень обидно.- Переваги:
- Красивый цвет, совпадает размер, не остаются пятна
- Недоліки:
- Качество так себе. Быстро появляются катышки.
- Алена Р***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 50x70
Всё отлично, все понравилось. Очень приятная на ощупь ткань. После стирки отлично выглядит.
- Переваги:
- Максим Ч***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 70x70
Постіль якісна. Колір відповідає зображенню. Після прання все чудово - як нова. Дуже хороший оператор магазину і швидка доставка в день замовлення. Рекомендую!
- Переваги:
- Якість, ціна.