- AI аналіз відгуків270 відгуків: позитивні — 74%, нейтральні — 13%, негативні — 13%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 70x70
- Переваги:
- М'яка на дотик тканина, приємна до тіла, колір темніший ніж на фото, але сподобався
- КристинаВідгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 70x70
Отличный комплект постельного белья за такую цену. Очень красивый, приятный, удобный. Размер большой, нет змейки на пододеяльнике, цвет немного отличается от цвета на фото. Доставили быстро. Всем довольны.
- Переваги:
- Цена, тактильные ощущения, цвет
- Alex B***
Все супер, цена, цвет, качество, за эту цену лучше быть не может
- Алексей Л***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 50x70
Пережил с нами много чего. До сих пор в целости и сохранности.
- Переваги:
- Удобно и качественно
- Недоліки:
- Дарья К***Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 70x70
Колір відповідає картинка. Зробила фото зі спалахом і без. Дякую продавцю!
- Переваги:
- Яскраво-новорічний колір, ціна
- Недоліки:
- Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 70x70
норм белье , стирал раз 6 , рекомендую
- Surgan L***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 50x70
Хорошее белье,быстрая доставка ,уже месяц пользуемся ,цвет темнеее чем на фото,больше похож на гранат,но уже 4 раза стиралка,цвет не полегчал,очень довольна,хорошее постельное
- Переваги:
- Очен ют понравилось
- Інна Т***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 145 x 210. Розмір наволочки: 50x70
Якість дуже хороша. "катишків" не має. Приємне до тіла.
- Анастасия Я***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 145 x 210. Розмір наволочки: 50x70
Очень красивое постельное, темно бордового цвета. Материал приятнейший к телу. Все понравилось!!! Отдельное спасибо за быструю доставку. Буду заказывать еще.
- Переваги:
- Цвет, материал
- Недоліки:
- Дима М***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 70x70
Прикольное бельё. Спать на нём приятно, после стирки не линяет и не выглядит помятым.
- Переваги:
- Цвет. Не теряет цвет после стирки
- Natali K***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 70x70
прекрасна постіль) але колір більше бордовий,а не такий яскравий червоний як на фото) для мене це плюс))
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 70x70
Отличный комплект! После стирки не поленял) цвет немного темнее чем на фото, но тоже нравится. Спасибо!
- Дмитренко Н***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 70x70
ОЧЕНЬ КЛАССНЫЙ ПОСТЕЛЬНЫЙ НАБОР, МОЯ ЛЮБОВЬ❤️
- Переваги:
- Качество, удобство, цена
- Недоліки:
- Цвет не красныйа больше бордовый
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 50x70
Моментальная отправка.Товар понравился.Спасибо)
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 50x70
- samael83.83Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 70x70
Темнее чем на фото.
- Переваги:
- Дёшево, приятный на ощупь, быстро сохнет при стирке.
- Недоліки:
- Немного другой цвет чем на фото
- Валентина П***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 70x70
Отличная постель
- Переваги:
- Не выстиралась и не поменяла цвет.материал приятный
- Недоліки:
- Пока не обнаружила
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 50x70
Очень довольны покупкой! не думали, что за такую цену можем получить такое хорошее постельное белье. Не парит, приятное на ощупь, нет затяжек, ткань довольно износостойкая. Цвет на самом деле отличается от фото, он ближе к бордовому, что очень порадовало, ведь мы как раз такое и хотели. Рекомендую всем!
- Переваги:
- Ткань, цвет, цена
- Недоліки:
- Не обнаружили
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 145 x 210. Розмір наволочки: 50x70
Купила, не шкодую, якість норм
- Переваги:
- Бюджетно, красиво
- Недоліки:
- Не має, як для такої ціни
- Анжелика Д***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 145 x 210. Розмір наволочки: 70x70
- Беркела Х***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 50x70
За таку ціну супер
- Артём Ч***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 145 x 210. Розмір наволочки: 50x70
Качество отличное. Всё получила просто супер. Рекомендую
- Екатерина С***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 50x70
Гарно витримує прання
- Аделіна Д***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 145 x 210. Розмір наволочки: 70x70
Дуже приємна до шкіри, не втрачає колір, не облазить. Дуже задоволена якістю за таку ціну
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 70x70
Очень классный и приятный на ощупь комплект! Цвет более темный чем на картинке , больше в бордовому
- АнтонінаВідгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 70x70
Замовляю даний набір в такому кольорі уже вдруге. Дуже подобається виробник і якість.
- Переваги:
- Якісно та доступно
- Дмитро О***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 50x70
Якість дуже не погана
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 50x70
Быстро отправили, хороший товар
- СофияВідгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 145 x 210. Розмір наволочки: 50x70
Приятная ткань))
- Переваги:
- Рекомендую
- Недоліки:
- Алиса К***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 50x70
Дуже гарна та якісна постіль! Усім рекомендую
- Переваги:
- Якість, яскравий колір
- Недоліки:
- Катя К***Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 145 x 210. Розмір наволочки: 50x70
Задоволена)
- Божена С***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 50x70
Постельное белье понравилось, качественное, не линяет, не расстраивается, материал приятный.
Буду заказывать ещё.
Осталась довольна!- Переваги:
- Не линяет, не растягивается, приятный материал
- Недоліки:
- Ирина П***Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 50x70
Все супер, рекомендую
- Переваги:
- Супер качество, не линяет, не разтягивается.
- Михаил Т***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 50x70
Хорошее качество,очень понравилось,цвет правда не такой сочный как на фото.
- Михаил А***Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 70x70
Покупали на подарок! Все супер!
- Чертков А***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 145 x 210. Розмір наволочки: 50x70
- Олег О***Відгук від покупця. Продавець: Sonini. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 50x70
Очень удобное и хорошего качества