Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Смарт-часи HUAWEI Watch GT 4 41mm Light Gold (55020BJA)

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Валентина К***

Сьогодні я отримала подарунок від чоловіка.. Такі чудові часи.. Не знаю, як вони будуть в роботі, але виглядають вони просто чудово!

• Дмитро В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 41. Колір корпусу: Golden. Колір ремінця: Gold

Дуже вдала модель. Гарне співвідношення якості, функціоналу та ціни.

Переваги:
    Чудовий годинник із гарним функціоналом
    Недоліки:
    Гаманець в Україні працювати не буде
  • Іван Д***

Якісні матеріали, збірка, елегантний, красиво виглядає на руці.

Представник бренду

Дякуємо за відгук!

• Дмитрий Т***

iPhone 13 (IOS 17) - не приходять повідомлення з месенджерів У додатку здоров'я всі галочки стоять, в налаштуваннях годинника теж.
    Погода відображається не коректно (прибріхує на пару градусів), хоч і пише синхронізовано з телефоном.

Годинник не виконує навіть базові функції виходить. Хочу повернути товар

Представник бренду

Добрий день,
      Стосовно сповіщень - радимо перевірити коректність підключення ще раз.
      Стосовно прогнозу погоди - різні сервіси надають різний прогноз погоди, погода є мінливою, тому різниця в пару градусів точно є нормальним явищем.

• Дмитрий Т***

Розібрався із повідомленнями, все працює. У підтримці huawei Україна допомогли, дякую їм.