- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 116. Колір: Білий
Приємний і зручний
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 152. Колір: Білий
Маленькі, розмір 152 іде на 6-7 років, у мене донька середньої статури зріст 148 см.
- Марія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 140. Колір: Білий
Хороший комплект, зручний
- Альона П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 146. Колір: Білий
Гарна якість!
- Переваги:
- Мʼякеньке, якісне.
- Алина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 128. Колір: Чорний
Розмір в Розмір. Для перестрахування взяла ще 134, але він великий
- Переваги:
- Розмір 128 відповідає
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 134. Колір: Чорний
Супер набір. На дівчинку зростом 129 см 134 сів гарно!!!
- Переваги:
- Комплект, зручний під фудболку
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 158. Колір: Чорний
Якість Бембі перевірена роками! Купуємо одяг Бембі з народження і вже доросли до 158 см.
Завжди купую їх одяг розмір в розмір. Ніколи не підводили, завжди є невеличкий запас на зростання дитини.- Переваги:
- Завжди гарна якість і натуральний склад тканини
Представник брендуЩиро вдячні за позитивний відгук про нашу продукцію! ТМ Бембі докладає значних зусиль аби задовольнити всі вимоги щодо дитячого одягу. Раді вас бачити серед наших покупців.
- Лариса Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 158. Колір: Чорний
Дуже добре. На худеньку дівчинку гарно
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 152. Колір: Дуже світлий кораловий рожевий
Дякую, якісний товар
Представник брендуВітаємо!
Щиро дякуємо за позитивний відгук та за те, що обираєте нас для найдорожчих!
З повагою,
Команда Bembi
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 128. Колір: Дуже світлий кораловий рожевий
На стрункій дитині ростом 128-розмір 128 сидить ідеальнов реалі колір більш пудровий.
- Переваги:
- Сидить гарно,колір,крій.
- Недоліки:
- Хотілося б більш якісну резинку ,але ок
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Оля Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Зріст: 116. Колір: Дуже світлий кораловий рожевий
Комплект приїхав. Але я замовляла розмір 146 - приїхав чомусь 116. Не перевіряла в пункті видачі так як довіряла .Це як може бути?
Тому мій відгук негативний