Відгуки покупців про Веб камера Smart Full HD 1080p для комп’ютера та ноутбука з мікрофоном і автофокусом | Вебкамера 1920×1080 для стрімів, відеодзвінків і онлайн-конференцій
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір: Beige
Купувала для свого пк, для конференцій та відеодзвінків. Камера працює, алее... Засвічує просто жахливо. Не важливо, яке освітлення, обличчя виглядає як аркуш паперу з очима та губами. Якщо закрити камеру рукою та потім прибрати, то перші секунди картинка виглядає чудово, а потім камера починає кожні пів секунди збільшувати автоматичну експозицію та знову все засвічує. Фільтри через obs зовсім трохи допомагають, але це як зробити змазану фотографію, а потім накинути на неї фільтри в інстаграм, все одно буде не дуже, просто трохи чіткіше. Але працює, прийшла без подряпин, і за два дні
- Переваги:
- Прийшла швидко, ціла, працює, картинка має потенціал
- Недоліки:
- Засвічує неймовірно, немає софта де це можна виправити, погано підключається в дискорді (доводиться чекати, пробувати ще раз, чекати, і лише після кількох спроб вона погодиться з дискордом)
- Продавець Світло Є
Вітаємо, Марина!
Дякуємо за детальний зворотний зв'язок.
Раді, що камера приїхала швидко, цілою та повністю робочою. Нам прикро, що ви зіткнулися з проблемою автоматичного налаштування яскравості (експозиції) в дискорді та під час звичайних дзвінків.
Оскільки ця модель працює за технологією Plug-and-Play (без встановлення окремих драйверів), вона використовує стандартні автоматичні налаштування системи Windows або MacOS. Проте ви можете легко вимкнути автоекспозицію та налаштувати картинку вручну раз і назавжди.
Після цього камера зафіксує ці налаштування, і картинка більше не буде змінюватися кожні пів секунди. Стосовно Дискорду — спробуйте в налаштуваннях самого додатку (Голос і відео) вимкнути апаратне прискорення для відео або змінити кодек, це зазвичай прибирає затримку при підключенні.
- Юлія Я***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір: Beige
Швидка доставка. Усе дуже сподобалось, окремо хочеться відзначити що якість відео перевершила усі очікування!
- Переваги:
- Гарна якість збірки та відео, дуже демократична ціна
- Продавець Світло Є
Добрий день, Юлія! Щиро дякуємо відгук!
- Анастасія Л***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір: Beige
Чудова вебкамера для ваших цілей)
- Переваги:
- Гарна картинка відео. Ціна = якість.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Світло Є
Добрий день, Анастасія! Щиро дякуємо відгук!
- Давід Г***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір: Beige
Користуюсь вже майже 2 місяця, то можу доповнити свій відгук. Вебка чудова, якість зображення гарне не висне Тому рекомендую придбати.
- Продавець Світло Є
Добрий день, Давід! Щиро дякуємо відгук!
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Black
Гарна камера, співвідношення ціна/якість
- Юрій А***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Black
Гарна камера. Для відеоконференцій саме те.
- Переваги:
- Є налаштування фокусу.
- Недоліки:
- Немає.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Black
Хорошая веб камера за свои деньги!!!
- Переваги:
- Неплохое качество видео
- Недоліки:
- Пока нету
- Антон Щ***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Black
Дуже задоволений покупкою! Камера прийшла швидко. Підключилася без жодних проблем, зображення чітке, кольори природні, автофокус працює добре, мікрофон також приємно здивував якістю. Для відеодзвінків, онлайн-конференцій підходить чудово. Повністю відповідає опису та навіть перевершила мої очікування. Рекомендую продавця та цей товар!
- Переваги:
- Чудове зображення, мікрофон працює добре.
- Уляна Б***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Black
Чудова якість за свої гроші
- Таня Т***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Black
Дякуємо! Товар дійшов швидко, камера працює, все супер!)
- РусланВідгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Black
Топ за свої гроші і швидка доставка
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір: Beige
Камера виправдала свої очікування. Хороше зображення.
- Переваги:
- Хороше зображення
- Продавець Світло Є
Добрий день, Вадим! Щиро дякуємо відгук!
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Black
Гарна камера, працює добре. Компактна
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Black
Придбав цю камеру до монітора. Працює, нарікань немає.
- Переваги:
- Швидке і просте підключення без встановлення драйверів.
- Недоліки:
- Відсутня шторка об'єктиву
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Black
Камера чудова!
- Переваги:
- Все чудово працює
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Black
Веб-камера працює нормально
- Андрей А***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Black
Працює відмінно, раджу всім
- Переваги:
- Якість відео
- Недоліки:
- Не виявив
- Євген Б***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Black
Впринципі непогана якість зображення (в порівнянні з бюджетними ноутбуками може і краще). Швидке підключення. Але через дуже поганий звук (як в погрібі) довелось повертати.
- Переваги:
- ціна, якість зображення
- Недоліки:
- звук
- Продавець First Toys
Добрий день! Нам дуже прикро, що товар Вам не сподобався, більшість клієнтів задоволені функціоналом товару, отримуємо багато позитивних відгуків. Кошти за Ваше замовлення було повернуто.
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Black
Чудова камера, особливо за таку ціну. Непогана якість зображення, швидко доставили, ніяких проблем з драйверами не було.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Алла О***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір: Beige
Швидко відправили, все працює
- Переваги:
- Все працює, картинка чітка
- Продавець Світло Є
Добрий день, Алла! Щиро дякуємо відгук!
- Харінчук Є***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір: Beige
Замовили камеру для ноутбука бо вмонтована погано працює.Ця проста у використанні просто підключили і все працює.Звук і зображення гарні.
- Продавець Світло Є
Добрий день, Євгенія! Щиро дякуємо відгук!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір: Beige
Звук дуже поганий, його неможливо використовувати. Але зображення норм /-
- Переваги:
- Зображення
- Недоліки:
- Звук найгірший що я чув у житті: 1 він тихий неймовірно; 2 звук як із бочки.
- Продавець Світло Є
Вітаємо, Олександр!
Дякуємо за зворотний зв'язок та за те, що відзначили хорошу якість зображення веб-камери.
Ми вже зв'язалися з вами в приватних повідомленнях і надали детальні рекомендації щодо налаштування звуку. Хочемо зазначити, що у веб-камерах цього сегмента основний фокус виробника зроблено саме на якісну оптику та передачу Full HD відео. Вбудовані мікрофони мають базові характеристики, тому рівень гучності та чіткості звуку часто залежить від системних налаштувань Windows (чутливості мікрофона) та активації програмного шумозаглушення у додатках для зв'язку (Zoom, Discord, Skype тощо), які допомагають прибрати ефект "бочки".Сподіваємося, наші поради допоможуть покращити роботу пристрою.
Якщо виникнуть додаткові питання — ми завжди на зв'язку!
- Людмила Н***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Black
Дякую. Якісна камера як для навчання так і для онлайн дзвінків рідним
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір: Beige
Якість зображення чудова
Звук розбірливий, але неякісний - диринчить
Кріплення - взагалі ніяке. Кріплення сбоку на екран - це просто обман. В такому положенні камера взагалі не фіксується, падає. Зверху екрана також надійно не фіксується, тільки й те що не падає, якщо на неї не дихати.
І ще. Так, ніяких додаткових драйверів встановлювати не потрібно, але в кожному додатку, в якому ви будете використовувати камеру, треба в налаштуваннях переключити відео і за потреби звук на використання USB Camera/Audio- Переваги:
- Якість зображення
- Недоліки:
- звук, кріплення
- Продавець Світло Є
Вітаємо, Юрій!
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку якості зображення.
Конструкція даної моделі призначена для встановлення камери зверху на монітор або для використання на плоскій поверхні (столі). Для надійної установки зверху переконайтеся, що задня ніжка-упор щільно притиснута до корпусу монітора.
Оскільки камера підключається за технологією Plug-and-Play без сторонніх драйверів, операційна система Windows розпізнає її автоматично. Вибір пристрою (USB Camera) у налаштуваннях конкретної програми — це стандартний крок для будь-якої веб-камери, щоб програма знала, який саме пристрій використовувати.
Якщо у вас виникнуть питання, ми з радістю проконсультуємо вас!
- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Black
Настроить было легко, всё хорошо работает, спасибо. Рабочая лошадка.
- Переваги:
- Цена по акции
- Владимир Д***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Black
Резюмируя данную камеру, можно сказать, что это шикарная камера за такую цену.
Хотите больше функционала - готовьте кошельки.
Пользуюсь не долго, но посмотрим, как она поведет себя на дальней дистанции.
В целом - рекомендую.
За фотки не судите строго - особо не заморачивался с освещением. А освещение - это основное.- Переваги:
- - Низкая цена; - отличное качество за такую цену; - работает, как говорится, "из коробки" - вставил штекер в USB порт и готово; - есть резьба под штатив; - есть микрофон, но им не пользовался; - ручной фокус, вращением пластикового кольца вокруг объектива; - поворотная.
- Недоліки:
- Не назвал бы это недостатками, а скорее пожеланиями: - автофокус был бы лучше, но за такую цену глупо ожидать разнообразия функций; - или нет, или не нашел, но хотелось бы приближать/отдалять изображение.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Black
Камерой доволен, на свои деньги работает отлично
- Переваги:
- Цена, микрофон
- Владислав В***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір: Beige
Отличная камера за свои деньги – аккуратная, удобная, никаких дополнительных программ не требует. Для работы/учёбы подойдёт отлично, для стримов вряд ли, качество картинки весьма средненькое.
- Переваги:
- Цена, формфактор, работает с коробки
- Недоліки:
- Качество картинки
- Продавець Світло Є
Добрий день, Владислав! Щиро дякуємо відгук!
- Дмитро Ф***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Black
понравилось
- Переваги:
- цена и качество
- Альона К***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір: Beige
Все пришло швидко, товар якісний і відповідає зазначеним характеристикам. Дуже задоволена
- Переваги:
- Гарна якість,легко підключати
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець Світло Є
Добрий день, Альона! Щиро дякуємо відгук!
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір: Beige
Зручна у використанні, гарна якість зображення, звук чітко передає. За свої кошти топ
- Продавець Світло Є
Добрий день, Олена! Щиро дякуємо відгук!
- Ирина Ч***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Black
Чудова за таку ціну
Низька ціна - Недоліки:
- Не знайдено
- Татьяна Я***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Black
Відправили швидко, все поацює, мені подобається
- Сергій Ч***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Black
Отличная картинка, хороший звук , даже вечером при освещении только монитора хорошая картинка , главное не дорого .
Советую к покупке !!!- Переваги:
- Хорошая камера за такие деньги
- Недоліки:
- Пока не выявлено
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Black
Хороша камера
Коштує своїх грошей- Переваги:
- Все нормально працює
- Недоліки:
- Поки немає
- ДавідВідгук від покупця. Продавець: Світло Є. Колір: Beige
Якість зображення у Full HD дійсно чудова — картинка чітка, яскрава та природна навіть при неідеальному освітленні. Автофокус працює швидко, тому зображення завжди залишається різким без потреби щось налаштовувати вручну. Вбудований мікрофон передає голос чисто, без сторонніх шумів, що дуже зручно для відеодзвінків, онлайн-навчання та робочих конференцій. Камера легко підключилася до комп'ютера без встановлення додаткових драйверів і відразу була готова до роботи. Також чудово підходить для стрімів та спілкування з друзями. За свою ціну — відмінна якість і функціональність. Однозначно рекомендую до покупки!
- Переваги:
- Швидка доставка
- Продавець Світло Є
Добрий день, Давід! Щиро дякуємо відгук!