Відгуки покупців про Телевізор Ergo 65JUQ7500

Оцінка користувачів 4.39/5
  • Марина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний. Модельний рік: 2025
    Недоліки:
    Все добре
  • Ярослав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 60". Колір рамки: Чорний. Модельний рік: 2025

За таку вартість телевізор доволі непоганий, але має проблеми з пультом керування(разове натискання перегортує кілька вкладок). Голосовий пошук працює у 2-х випадках з 100. у 60-й моделі не знайшов панелі ручного керування та кнопки пошуку пульта.Хоча пульт конектиться через блютуз, його потрібно скеровувати в сторону телевізора.

Переваги:
    Вартість
    Недоліки:
    пульт керування

Вітаємо.
      Дякуємо, що поділилися своїми враженнями від використання телевізора ERGO 60JUQ7500.
      Нам прикро, що ви зіткнулися з незручностями під час роботи з пультом дистанційного керування. Описана поведінка з множинним спрацьовуванням при одноразовому натисканні та нестабільною роботою голосового пошуку не є штатною і може бути пов'язана з налаштуваннями пульта, рівнем заряду елементів живлення або потребувати додаткової діагностики. Також рекомендуємо перевірити наявність оновлень програмного забезпечення телевізора.
      Щодо функції пошуку пульта: для моделі ERGO 60JUQ7500 така функція передбачена виробником і активується спеціальною кнопкою на корпусі телевізора. Якщо ви не можете її знайти, будь ласка, надішліть фото нижньої частини та бокових граней телевізора ми допоможемо визначити її розташування: [email protected].

• Поліна К***

Я трохи переживала через негативні відгуки про цей телевізор, але все ж наважилась його придбати і не пошкодувала. У мене все працює чудово, жодних нарікань немає.

Мені особливо нема з чим порівнювати, але для звичайного користувача подивитися фільм, серіал чи відео на YouTube більш ніж достатньо.

Багато хто писав про поганий звук, але особисто я цього не помітила: навіть музику слухаю і все добре. Також бачила скарги на пульт, але в мене з ним поки проблем не було.

Для тих, хто має обмежений бюджет, це дуже гарний варіант. Однозначно рекомендую.

Представник бренду

Дякуємо за Ваш вибір та довіру до ERGO! Гарного користування та яскравих емоцій від перегляду!

• Николай П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний. Модельний рік: 2025

Покі працює.все норм.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Підключує трошкі пульт
      Представник бренду

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нехай телевізор ERGO дарує лише приємні враження.

• Лілія Л***

Гарний телевізор, яскраві кольори,швидкий.

Недоліки:
    Немає.

• Ілля Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний. Модельний рік: 2026

Вранье про hdmi 2.1, все 4 порта hdmi 2.0

Из-за этого полноценный HDR на PS5 не работает, не рекомендую, если берете для приставки только из-за этого.

Вітаємо!
      Нам прикро, що у Вас склалося таке враження під час користування телевізором ERGO. Звертаємо Вашу увагу, що модель ERGO QLED 43JUQ7555 оснащена портами HDMI 2.1.
      Для коректної роботи HDR та ігрових функцій на PS5 рекомендуємо перевірити налаштування консолі, параметри зображення телевізора, а також використання HDMI-кабелю, який підтримує необхідну пропускну здатність. У різних режимах роботи та залежно від контенту доступність окремих функцій може відрізнятися.
      Якщо потрібна додаткова допомога з налаштуванням - служба технічної підтримки із задоволенням допоможе: 0 (800) 501 - 643, [email protected].

• Олександр Р***

Перевір настройки портів.
      Я так колись замучився кабелі перебирати, а потрібно було лише включити ручками 2.1.
      Телевізора в очі не бачив, так що можливо там і нема цієї ...

• Данило Л***

Очень понравился

Представник бренду

Дякуємо за Ваш вибір та довіру до ERGO! Гарного користування та яскравих емоцій від перегляду.

• Игор М***

Телевізор показує супер картінка чітка і яскрава. Пульт погано конектиця треба нажимати домік і клавішу стрілка разом на пару секунд для конекту трохи гоніво я вже думав повертати його!

Переваги:
    Недоліки:
    Пульт блютуз трохи глюче.

Вітаємо.
      Дякуємо, що поділилися враженнями про Ergo QLED 60JUQ7500. Раді чути, що ви задоволені якістю зображення та яскравістю телевізора.
      Щодо пульта - схоже, він періодично втрачає Bluetooth-з’єднання з ТВ, тому й потрібно повторно виконувати підключення через кнопки "Дім" та стрілку.
      Ще рекомендуємо перевірити:
      - перевірити або замінити батарейки;
      - виконати повторне сполучення пульта ближче до телевізора;
      - за можливості перевірити наявність оновлення ПЗ телевізора.
      Якщо ситуація повторюватиметься й надалі, рекомендуємо звернутися до нашої служби підтримки: 0 (800) 501 - 643,
      [email protected].

• Игор М***

Непрацює невідгукуєця на пульт

Переваги:
    Брак
    Недоліки:
    Поки нема

Вітаємо.
      У такому випадку для початку рекомендуємо перевірити кілька моментів:
      - замінити батарейки у пульті;
      - спробувати увімкнути телевізор кнопкою на корпусі;
      - відключити телевізор від мережі живлення на 5–10 хвилин та повторно увімкнути.
      Якщо телевізор і надалі не реагує на пульт, можлива несправність самого пульта.
      Для подальшої перевірки рекомендуємо звернутися до нашої служби підтримки: 0 (800) 501 - 643,
      [email protected].

• Игорь Р***

Всё норм

Представник бренду

Щиро дякуємо за Ваш вибір і відгук! Ми дуже раді, що телевізор ERGO виправдав Вашу довіру і очікування. Гарного перегляду і яскравих вражень!

• Данило
    Переваги:
    Все інше наче нормально.
    Недоліки:
    Є битий піксель. Немає кнопки для пошуку пульта, як заявлено у інструкції.
    • Олексій Г***

В інструкції написано як увімкнути додаткове меню кнопкою живлення де буде пошук пульта

• Володимир К***

Кнопка є!

Представник бренду

Вітаємо.Рекомендуємо звернутися в службу технічної підтримки - посиланняНаші спеціалісти допоможуть у вирішенні проблеми та у разі виникнення складних несправностей нададуть контакти найблищих сервісів в Вашому регіоні.

• Руслан П***

Модель залишає доволі негативне враження у використанні. Зокрема, спостерігаються постійні проблеми з підключенням Bluetooth — пульт регулярно втрачає зв’язок із телевізором. Окрім того, для увімкнення пристрою часто необхідно направляти пульт безпосередньо на телевізор, що виглядає застарілим рішенням.

Інтерфейс працює нестабільно вже з перших хвилин після запуску: помітні підвисання та загальна некоректна робота системи. Якість зображення також не відповідає заявленому рівню — екран виглядає тьмяним і не створює враження технології QLED.

З урахуванням зазначених недоліків, доцільно розглянути альтернативи: доплативши незначну суму, можна придбати більш якісну модель від перевіреного виробника.

Переваги:
    Немає і не може бути
    • Олексій Г***

В налаштуваннях екрану за замовчуванням увімкнено еко режим, спробуйте увімкнути режим фільм

Вітаємо!
      Нам дуже прикро, що робота телевізора вас розчарувала. Найімовірніше, виникла проблема з коректністю роботи системи, яку зазвичай легко вирішити шляхом її перевстановлення.

Рекомендуємо звернутися до служби технічної підтримки

• Юрій К***

маю цей тв вже 5місяць все добре але іколи сам вимикаеця... я так розумію захист від перевантаження.....

Представник бренду

Щиро дякуємо, що обрали телевізор ERGO QLED 60JUQ7500 та поділилися своїм досвідом користування. Нам дуже приємно чути, що загалом ви задоволені роботою пристрою.
      Щодо ситуації із самовільним вимкненням: така поведінка не є типовою для телевізора і не обов’язково пов’язана із захистом від перевантаження. Причин може бути декілька, зокрема:
      - налаштування таймера сну або енергозбереження;
      - особливості електромережі (перепади напруги);
      - оновлення програмного забезпечення або тимчасові збої.
      Рекомендуємо перевірити налаштування телевізора (таймер вимкнення, режими енергозбереження), а також, за можливості, підключити пристрій до стабільного джерела живлення. Важливим моментом залишається перегляд контенту через офіційні додатки, оскільки контент у браузері зазвичай піратський та не сприймається телевізором.
      Якщо ситуація повторюється, радимо звернутися до нашої служби підтримки: 0 (800) 501 - 643, [email protected].

Після 32 дюймів 55 має саме той вау еффект, дуже гарна картинка, звук
    Операційка працює добре, трішки шустріша за андроїд, пульт малий-зручний)
    Memc раджу вимкнути, від нього дуже болять очі, хоча, комусь може і зайде фітча яка добавляє кадрів та робить картинку більш реалістичною, мені фільми з цією технологією дивитись не зайшло)

Недоліки:
    Для мене їх немає

• Олександр Л***

Получил. Очень даже хорошо! Можно брать. Звук и обьём- супер.

Представник бренду

Щиро вдячні за ваш вибір! Бажаємо приємного перегляду і безліч захопливих вражень разом із телевізором ERGO.

• Надія Б***

Дуже задоволені покупкою .Телевізор дуже простий у налаштуванні,справився син 11 років.Ergo потішив хорошою якість зображення,звуком за бюджетною ціною.Магазин Розетка теж завжди на висоті,швидка відправка,завжди на зв'язку по русі замовлення.Дякую за рекомендацію кріплення)))Дякую,будем замовляти ще у вас

Переваги:
    Якісне зображення,хороший звук і доступна ціна
    Недоліки:
    Не знайшли

• Олександр Л***

Оригинальный Телевизор идёт с джойстиком( оригинальным). Так ,вы воруете джойстики или продаёте фальсификат!!??!!??

Переваги:
    Но отримав
    Недоліки:
    Не знаю

Доброго дня! Дякуємо за звернення.
      Весь товар на нашому сайті, представлений продавцем Rozetka, є оригінальним.

До комплекту постачання входить:

Телевізор
      Пульт з голосовим управлінням
      Ніжки
      Шнур живлення
      AV-перехідник 3.5 мм jack
      Батарейки ААА х 2 шт.
      Інструкція з експлуатації

З більш детальною інформацією можна ознайомитись у розділах «Характеристики» та «Опис».

• Тетяна П***

Купили дітям в дитячу кімнату, яскравий, гарний звук, їм подобається

Переваги:
    Зображення

• Ольга Б***

Телевізор сподобався. Та є один значний недолік: інколи телевізор вимикається сам по собі. Буває рідше, буває дуже часто. Це проблема.

Переваги:
    Ціна, якість зображення
    Недоліки:
    Телевізор час від часу самовільно вимикається
      Представник бренду

Дякуємо вам за відгук та вибір телевізора Ergo. Раді, що загалом модель вам сподобалась.
      Щодо ситуації з самовільним вимкненням — це не є нормальною поведінкою пристрою, тому хочемо допомогти вам вирішити це питання. У подібних випадках причиною можуть бути налаштування енергозбереження або автоматичного вимкнення.
      Рекомендуємо перевірити:
      - розділ «Енергоспоживання» та вимкнути автоматичні режими енергозбереження;
      - таймери сну або авто-вимкнення;
      - розширені налаштування зображення (де також може бути активоване автоматичне регулювання підсвітки).

Якщо після цього ситуація повторюється, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки:0 (800) 501 - 643, [email protected].

• Анастасия К***

Татові на день народження подарували, він в захваті, були трохи труднощі в настройках, но смогли розібратись. Говорять що гучний, великий, гарні кольори.

Переваги:
    Батьки самі настроїли, в захваті що можна дивитися все, через телефон управління.
    Недоліки:
    Поки мовчать, все подобається.

• Володимир П***

Довго вагався, чи варто міняти старий 32-дюймовий ТВ на цей Ergo 43JUQ7500, але після першого ж вечора зрозумів — це зовсім інший рівень. Коли ставиш їх поруч, старий телевізор здається просто тьмяною іграшкою.

Дуже круто реалізовані ігрові функції: HDMI в режимі «Enhanced» пропускає все, що потрібно для сучасної консолі. Навіть звук через вбудовані динаміки непоганий, хоча для повного занурення в Dolby Atmos з часом планую додати саундбар. Окремий лайк за те, як телевізор працює з фоновою підсвіткою — створює справжню атмосферу кінотеатру вдома. Якщо шукаєте доступний квиток у світ якісного 4K та сучасного геймінгу — це воно!

Переваги:
    Повідомлення Gemini Ідеальний 4K QLED для Xbox та Mac: неймовірна чіткість тексту, розкішний Dolby Vision у кіно та плавний геймінг завдяки VRR і швидкій Google TV.

• Дмитро А***

Гарне зображення, досить не поганий звук.
    За такі гроші ідеальний варіант.

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Відсутні.

• Валерий Н***

За такой ценой хороший телевизор. Звук немного не приятный. Цвет хороший. Регулировка громкости плохая. Тихо не работает.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Тембр и регулировка громкости

Вітаємо.
      Вбудовані динаміки телевізора забезпечують достатньо гучний і чіткий звук для повсякденного перегляду. Разом з тим, сприйняття звучання може бути індивідуальним, тому рекомендуємо скористатися передвстановленими звуковими режимами або налаштувати власний профіль відповідно до ваших уподобань.
      Якщо ж хочеться більшої потужності, глибших басів чи об’ємного звучання, телевізор підтримує підключення зовнішніх аудіопристроїв (саундбарів або колонок) через Bluetooth чи HDMI.
      Також вдячні вам за зауваження щодо регулювання гучності — ми обов’язково передамо його нашим спеціалістам для врахування у подальшій роботі.

• Людмила Г***

Насолоджуються якістю кольорів! Зручний пульт!

Представник бренду

Щиро дякуємо за вибір ERGO! Нехай новий телевізор дарує комфорт та задоволення щодня.

• Олександр

Гарний телевізор

Представник бренду

Щиро дякуємо за вибір! Бажаємо приємного перегляду та яскравих вражень від вашого телевізора ERGO.

• Богдан П***

Экран сосочный
    Звук нормальный
    За такую цену лучший вариант на данный момент
    После моего 10 летнего 4к LG на IPS матрице прогресс ощутим в плане картинки
    Чувствуется что бренд из днища прошел большой путь и уже весьма похвален
    Пожелание бренду поработать над звуком чтоб было как у LG

Переваги:
    Сосочный экран без засветов
    Недоліки:
    Хлипенький пульт
      Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися досвідом використання телевізора ERGO 43JUQ7500!
      Нам дуже приємно чути, що ви оцінили якість зображення та прогрес наших моделей.
      Також дякуємо за зауваження щодо звуку — ми обов’язково передамо ваш відгук нашій команді розробки. Постійно працюємо над покращенням якості техніки, щоб наші користувачі отримували ще кращий досвід.

Бажаємо вам приємного перегляду!

• Павло К***

Лайк за ''сосочний екран''

• Петро Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний. Модельний рік: 2025

Телевізор відповідає очікуванням. Зображення чітке, звук норм, легко налаштувався, стильний вигляд. Рекомендую

• Віталій

Непоганий телевізор, гарне зображення, можливо налаштувати і звук під свої потреби

• Олександр Ф***

Якісний звук і картинка. Хороший. Можна запускати трансляцію фільмів з телефону через Wi-Fi .

• Ирина К***

Хороший телевизор

• Вадим

Телевизор до сих пор не получил. Сервис Розетки просто отвратительный. Оператор чата сначала морозился, потом начал врать. 4 раза задал один вопрос, ответ на который так и не получил.
    Заказал 2 телевизора: 32 дюйма и 55 дюймов заранее с доставкой почти через неделю, что б успеть получить заказ и поздравить людей в праздники.
    В день доставки отменил все планы, чтоб дождаться доставку.
    Пришло оповещение, что доставка будет через 2 дня! Связался с поддержкой с вопросом почему произошла задержка заказа? На что мне ответили, что никакой задержки нет и вы подучите свой товар в сроки. Когда я отправил скрин с ориентировочным временем доставки через 2 дня, мне сказали ожидать. На этом все. Никакого ответа мне не пришло. Через 4 часа я снова пишу в поддержку, что мне никто не ответил. Приходит ответ, что доставка будет через 2 дня. На вопрос «в чем причина задержки?» оператор начинает врать, что у меня указывается доставка «НЕ раньше выбранной даты», на что я скидываю скрины, где четко написано дату и время доставки. Так же добавляю снова этот товар в корзину, чтоб показать, что никакого «не раньше» там нет. Есть четкое время и дата доставки, которое я могу выбрать для моего удобства получения! Никакого ответа я не дождался. Мне так же продолжают врать в чате и отвечать шаблонными фразами.
    «Спасибо» сервису Розетки, что помогли сделать «сюрприз» близким в праздники!
    В следующий раз выберу другой магазин, когда буду выбирать подарок. На Розетку расчитывать теперь нельзя.
    А ведь это был единственный магазин, которому я доверял на 100%, увы, разочаровался.
    Может получу наконец телевизор и дополню отзыв о товаре. Пока что так.

Недоліки:
    Сервис Розетки

• Василь П***

купив такий з початку собі, потім батькам, всі задоволені, краще, швидше ніж аналог ксяомі

Переваги:
    за свої гроші СУПЕР
    Недоліки:
    не виявив

• Оксана К***

Я з в лишала відгук про дану модель,а тепер хочу доповнити свій відгук,через півтора місяці після придбання товару, він,нажаль, перестав працювати ,не вмикався від слова зовсім...так як телевізор на гарантії відправила,за свій рахунок,в ремонт....довго тягнувся цей ремонт,могли б запропонувати щось в замін,але мовчок,як від виробника,так і від розетки....але не пройшло і "пів року",аж цілий місяць,після моїх дзвінків на всі телефони, які знайшла,мені повернули кошти-Слава Розетці

Переваги:
    Сервіс "Розетка",повернули кошти за товар швидко
    Недоліки:
    За пересилку товару попала на грошенятка,розчарована сильно
      Представник бренду

Дякуємо вам за зворотний зв’язок і за те, що поділилися своїм досвідом користування телевізором ERGO QLED 60JUQ7500.
      Нам щиро прикро, що ви зіткнулися з несправністю пристрою та тривалим процесом гарантійного обслуговування. Це не той рівень сервісу, на який ми орієнтуємося у роботі з клієнтами.
      Перепрошуємо за незручності, пов’язані з ремонтом, відсутністю своєчасної комунікації та необхідністю самостійно ініціювати звернення. Ваш відгук передано до відповідного підрозділу для аналізу та покращення сервісних процесів.
      Дякуємо за терпіння та за те, що, попри ситуацію, питання було вирішено шляхом повернення коштів.
      Сподіваємося, у майбутньому ми зможемо змінити вашу думку про бренд ERGO на краще.

• Сергій

На будущее, возврат и ТД можно делать либо на отделениях розетка, либо (но тут не уверен) за счёт розетки.. по крайней мере если товар с Европы, то он отсылается на склад розетки в Киев, и ты за это не платишь..

• Сергій Ф***

Дуже якісне зображення і звук.Багато функцій,ще з усіма не розібрався до кінця.Дуже задоволений

Недоліки:
    Поки нема

• Юрій П***

Телевізор хороший настрій тепер. Висить тепер як малюнок "чорний квадрат", коли немає електрики в будинку!

Переваги:
    Висить.
    Недоліки:
    Навіщо придбав не знаю.

Дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже радісно, що телевізор дарує вам гарний настрій — навіть у режимі «арт-об’єкта».
      Раді, що обрали ERGO! Якщо потрібна допомога або консультація — завжди поруч!

• Сергій

Придбай до нього зарядну станцію тепер)

• Ольга Б***

Доброго дня, все поки добре.

Недоліки:
    Поки не знайшли.