Відгуки покупців про Сковорода Benson гранітне антипригарне покриття глибока з кришкою 24 см (BN-518)

Оцінка користувачів 3.71/5
  • Володимир З***
    Відгук від покупця. Продавець: Vander. Діаметр: 28

Все відмінно. Все супер. Всі задоволені.

Переваги:
    Рекомендую
    Недоліки:
    Невиявлено
    • Продавець  Vander

Щиро вдячні Вам за покупку та відгук! Раді, що сковорідка Вам сподобалась. Багато наших клієнтів вже оцінили її якість та зручність у використанні!

• Олег С***
    Відгук від покупця. Продавець: SKL SHOP. Діаметр: 28

В описі вказано гранітне покриття, а на упаковці мармурове.

Переваги:
    Розмір, матеріал, ціна
    Недоліки:
    Не дуже надійне кріплення ручки
  • Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: SKL SHOP. Діаметр: 28

Містка сковорода, якісно зроблена. Навіть вага дозволяє без утримання за ручку перемішувати без проблем. Нарікань нема. Рекомендую.

Переваги:
    Містка, якість виробу і все інше
    Недоліки:
    Незнайшов
    • Продавець  SKL SHOP

Дякуємо за відгук, Миру вам і гарного дня!

• Марина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: SKL SHOP. Діаметр: 26

Скільки разів намагалася приготувати, стільки разів їжа пригорала.
    Купувала схожу пательню іншого бренду в іншому місці, таких проблем не було. На цій сковорідці не готую, гроші на вітер

Недоліки:
    Пригорає
  • Алексей Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Діаметр: 26

Три роки експлуатуємо три кастрюлі від цього виробника - вельми задоволені. Коли дві пательні від Біолу (22 і 26 см) запросилися на пенсію, вирішили придбати їм заміну від Бенсона. Коли на Новій Пошті видали коробку, засумнівався, а чи дві там пательні. Бо дуже вже залегкі. Але ні, все на місті. Вже двічі користувались - питань немає. Гріється швидко, їжа не пригоряє, миється легко. Що ще потрібно? Були сумніви, щодо роботи з індукційною поверхнею, але все працює добре. Не певен, що при такій малій вазі буде комфортно смажити м'ясо, але для цього у нас є пательня-гриль. А от для яєшні чи овочів - гарне придбання. І наприкінці про магазин: нарікань немає. Все чітко, швидко, як то має бути. Запаковано, крім заводського пакування, в окрему коробку і аж надмірно ретельно. В такій упаковці можна було і кришталь відправляти насипом. Респект і подяка за таку роботу в умовах війни!

Переваги:
    Вартість, покриття, кришка в комплекті, вага, індукція.
    Недоліки:
    Вага.
  • Даниил К***
    Відгук від покупця. Продавець: Berling official

Через месяц начало все прилипать к поверхности

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Berling official

Сковорода понравилась, выглядит крепкой и надёжной, тушить и жарить в ней хорошо. Не приглрант легко чистит я. Отправили быстро. Но товар был плохо упакован,

Переваги:
    Глубокая. Вместительная,
  • Ярош Т***

Ще не користувалась.