Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Комплект постільної білизни MirSon Бязь Marco (12-0712 + 16-5803) 2 x 143 x 210 см (2200000800473)

Оцінка користувачів 3.18/5
на основі 64 відгуки
  • Юлия Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Добрый вечер!
    Хотела бы оставить свой комментарий.Все было прекрасно,красиво и приятно на ощупь ровно до первой стирки.стирали на низкой температуре и маленьких оборотах,но увы избежать линьки не получилось.Теперь это выглядит как дешевое белье из хостела.Причину так и не поняла,либо краска плохая,либо вообще нельзя покупать двухцветное постельное белье.Увы покупкой осталась недовольна

Дякуємо за відгук!
      Ми перепрошуємо за незручності.Інформацію передали постачальнику для покращення якості тканини.Ми зробимо все можливе для покращення якості нашої продукції.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Чикита
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Все як і замовила,забрала на розетці,відразу попрала,трохи зачепила кішка нитку одну і витягнула,але це вже сталося після покупки,а так постіль виглядала достатньо акуратно.

• Анастасія К***

Кольори водночас і прості,але разом комплект візуально не поганий.

• Андріана Р***

Приємна на дотик тканина,катишків чи затяжок не бачила,доволі універсальний дизайн враховуючи що коштує не так і багато.

Переваги:
    Доступність по ціні.
    Недоліки:
    Не виявила

• Поліна С***

Розміри вірні,тобто як і зазначено в описі.Шви теж рівненькі.

• Сніжана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Постіль не кошлатиться,тільки принесла додому відразу попрала,тканина стала мякіша,тепер все чудово.

• Микола К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 2 x 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Нажаль, тільки недоліки.

Переваги:
    Не знайшов
    Недоліки:
    Якість, особливо після першого прання

Дякуємо За Ваш відгук!
      Ми приносимо вибачення за незручності.Інформацію передали постачальнику тканини для покращення її якості.

• Світлана Б***

Якість та ціна на одному рівні,відповідно за таку ціну матеріал доволі щільний та має насичений колір.Співідношення ціни до якості відповідне.

• Владислав М***

Замовлення отримав вчано,якісний та приємний на дотик матеріал.Не кошлатиться вже не вперше замовляю саме цей комплект.

• Соломія К***

Тканина приємна на дотик,не линяє після прання та ще по такій гарній ціні.Однозначно постіль класна.

• Валерій Ю***

Чудове співвідношення ціна/якість.
    Доставка по графіку. Все прозоро і чітко.

• Марта В***

Замовляли бежевий прийшов рожевий, після першого прання рожевий став білим, сірий верх також линяє. Тканина доволі тонка, не коштує своїх коштів.

Переваги:
    Недоліки:
    Линяє, колір не відповідає заявленому але яка різниця якщо після прання на малій температурі всодно вилиняє(

Дякуємо за відгук.
      Перше прання постілі ми рекомендуємо за температури до 40 градусів, делікатний режим, мінімальна кількість обертів при віджимі. Можливо не були дотримані усі умови щодо догляду, тому постіль втратила свій колір.
      Щодо невідповідності кольору при отриманні, дану інформацію вже передано виробнику тканини, для поліпшення якості.

• Виктор П***

Не то как выглядит на фото

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Ірина

Як виглядає?
      Фото?

• Виталий П***

Постіль жахлива. Після першого прання схожа на ганчірку, вся полиняла.

Переваги:
    Жодних. 1100 на вітер
    Недоліки:
    Жахлива якість. Після прання стала невідомого кольору.

• Олександр Ф***

Якість дууууже погана. Це НЕ набір постільної білизни - а швидше набір марлевих відрізків. Товщина - якщо зложити в четверо - тоді стане більш-менш подібне до того, яке має бути. Я ще такого ніколи не бачив - аж страшно надівати було.

2-3 прання - тижня 2 користування - і вже все в катишках. Перші картишки буквально ще першого тижня користування появилися. Відчуття, наче крихти хліба в ліжку - спати не комфортно.

колір облазить, зараз жовний не жовтий, а якийсь сіро-жовто-зелений, всеодно що той другий колір перейшов на світлу частину - виглядає погано.

НЕ рекомендую купувати.
    Даремно витрачені кошти.

Переваги:
    нема (була б ціна, якби воно коштувало 300 грн)
    Недоліки:
    дуже тонке, 10 ночей і вже в катишках, трохи облазить

• Аліна

Полиняв колір, тканина покрутилась

• Оксана З***

Постельное отвратительное !!!!Мало того что тонкое колючее синтетика так еще и леняет!В жизни больше такое покупать не буду !Хуже качества я еще не видела негде !!!

• Людмила О***

Відмінна якість

Переваги:
    Буду сподіватися що гарне прання

• Семенюк М***

Не купуйте! Перше прання і бежевий колір став сірий з залишками попереднього!!!

м

• Нерушев М***

Білизна невідповідає вказаної якості. Просвіщається.

Переваги:
    Недоліки:
    Прозора

• Михаил М***

Просвічується, як наша минула білизна, яка стала такою після 4 років користування. Щільність матеріалу не відповідає дійсності.

Тобто фактично теж саме, що ти замовив 3 метри тканини за ціною 3 метрів, а тобі прийшов 1 метр, а продавець тобі пише "Ну... нам дуже шкода". Враховуючи те, що це не поодинокий випадок, бо видно купа аналогічних відгуків можна вважати це свідомим шахрайством від продавця з надією, що дурний покупець не побачить різниці й таким чином принесе продавцю більше прибутку.

Буду писати в розетку та намагатися розібратися з цим випадком, бо бачу відповідь представника на аналогічні ситуації не мають на меті нічого більшого, окрім "Нам дуже прикро, будемо старатися краще"

Переваги:
    Швидко доставила розетка
    Недоліки:
    Огидна якість, щільність матеріалу не відповідає дійсності.

• Ирина Г***

Взяли другий комплект
    Все чудово і якість і пошив , тільки колір не співпав
    Не те що страшно , але мінус одна зірочка

Переваги:
    Якість , пошив , дизайн
    Недоліки:
    колір не бузковий , а сірий

Доброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину.

• Александр К***

Безумно тонкий материал, даже не соответствует плотности указаной в характеристике на сайте. Откровенно не стоит он этих денег.
    Да еще и на выдаче не дали раскрыть чтоб посмотреть.
    Rozetka я разочарован !!!

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Тонкое, ОООЧЕНЬ ТОНКОЕ.

• Аліса

Чудова якість

• Андрей

Купили два комплекта постельного белья от этого производителя, один комплект не кошлатится, а этот просто ужас (где-то 5-7 стирок).

• Ирина К***

Катишки пішли, колір втратила зразу

Недоліки:
    Полиняла, втратила колір. Дуже тонка тканина. Цих грошей не варта

• Ирина К***

Катишки пішли, постіль зразу полиняла. Тканина тонка

• Світлана Д***

Качество ужасное. Катышки сразу практически. Полное разочарование. Брала этого производителя два детских, там все отлично

Переваги:
    Недоліки:
    Кошлатится
  • Роман П***

Якість постілі куди гірше за "турецькі з ринку". Постіль тонка і просвічується. Колір більше схожий до лимонного, ніж бежевого.. віддає жовтизною

Переваги:
    Недоліки:
    Тканина просвічується, якість середня
  • Ирина К***

Чудова якість.

• Журавская Л***

Хорошее качество! Очень Понравилось ! Всё на замочках! Супер

Переваги:
    Не леняет

• Алексей Б***

Постельное очень понравилось. Мягкая ткань, не кашлатится. После стирки цвет остался таким же. Все строчки хорошо прошиты. Я доволен.

Переваги:
    Мягкая, света как на картинке, не линяет, не кашлатится
  • Яна М***

Классное постельное. Не кашлатится. Ткань плотная. В сочетании с набором подушек и одеяла этой фирмы - вообще замечательно.

• Никитин Е***

Ткань ужасная, вся в зацепах, местами неравномерна. Это еще ни одной стирки.

• Ігор

Через місяць постіль покрилась катишками. Спати неприємно, вигляд постілі жахливий

Переваги:
    Недоліки:
    Описано вище
    • Антон О***

Підтримую. Та ж сама історія. 2 тижні. Ще й розміри підковдри трохи менші 195х215

• Маргарита С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 160 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70

По качеству ничего плохого не могу сказать, ткань легкая. акуратно выполнены швы и строчки, молния и значок ножки присутствуют (бирочку срезала) в комплекте две наволочки, Одела только одну вторая будет как запасная), простынка, и пододеяльник. Покупала как пробный набор, испытание пробой прошел.