Відгуки покупців про Сковорода для млинців Edenberg EB-3388 22 см з антипригарним гранітним покриттям

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Олександр Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Діаметр: 22

Взяли на подарунок

Переваги:
    Недоліки:
    Не має
  • Ніна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Юзон. Діаметр: 22

Сковородка отличная уже пробовала жарить блины всё ок

Недоліки:
    Не має
    • Продавець  Юзон

Вітаємо! Нам дуже приємно читати Ваш відгук. Раді, що Ви задоволені своїм замовленням.

• Сергей М***

Блины жарит

• Світлана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Діаметр: 22

Дуже погана якість

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Morango. Діаметр: 20

Дякую за таку зручну пательню! Смажила і з олією, і на сухій пательні-все чудово: не пригорає, не пристає. Рекомендую всім.

Переваги:
    Легка, нічого не пригорає, легко миється, зручна ручка.
  • Александр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: LioniS. Діаметр: 24

Навіть перший млин виходить якісним на цій сковорідці, і не лийте багато олії, це зайве. Сама сковорода легка і зручна так що можна зробити багато млинів з задоволенням.

• Продавець  LioniS

Дякуємо! Користуйтеся із задоволенням.

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: SKL SHOP. Діаметр: 24

Не рекомендую до покупки

Переваги:
    нема
    Недоліки:
    Найгірше антипригарне покриття, що я зустрічав. Не працює на індукційній плиті
  • Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: УправДом. Діаметр: 24

Шикарная сковородка! Блины получаются как в ресторане, очень легкая и поверхность просто супер.

Переваги:
    Цена, качество, легкость
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  УправДом

Добрый день, Екатерина.
      Благодарим за покупку и отзыв. Желаем Вам хорошего настроения и надеемся увидеть снова в числе наших покупателей.

• Наталья
    Відгук від покупця. Продавець: УправДом. Діаметр: 20

Дякую продавцю за швидку доставку та відмінне пакування товару. Якість супер! Окремо хочу подякувати консультанту за тактовні відповіді на мої питання та поради при виборі!

Доброго дня, Наталія.
      Щиро дякуємо за відгук та теплі слова. Нам також було дуже приємно спілкуватись з Вами. Бажаємо Вам гарного настрою, та чекаємо нові замовлення.
      З повагою, магазин "Управдом".

• Николай Г***
    Відгук від покупця. Продавець: УправДом. Діаметр: 20

Хороший пример качественного товара сделанного на заводе в Украине , а не в кооперативных мастерских Китая!!! В руках хорошей хозяйки...ета... чудо -посуда , дает красивые, вкусные блины....РЕКОМЕНДУЮ

Переваги:
    Легкая,удобная, достаточно уплотненное дно, удобная ручка - не скользит в руках,приятній цвет,
    Недоліки:
    НЕТ
    • Продавець  УправДом

Николай, спасибо за отзыв и высокую оценку. Желаем Вам хорошего настроения и будем рады видеть Вас снова в числе наших покупателей.

• Максим К***
    Продавець: УправДом. Діаметр: 22

Индукцию поддерживает?

• УправДом

Добрый день, Максим.
      Данная модель не подходит для индукции. Есть аналогичная модель этого производителя, которая подходит для индукционных плит, вот ссылка
      посилання