Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Велика подушка ортопедична 65*42*15 см з ефектом пам`яті, меморі, з наволочкою на блискавці

Оцінка користувачів 4.31/5
  • Наталія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Benefit for you. Розмір: 35x50

Дуже задоволена!!! Не вірила, що можна нормальну подушку купити, так, щоб голова не боліла. Але, це - те, що треба! Думала, що маленька, але в самий раз. Замовляю ще для мами. Дякую.

Переваги:
    Сон міцний, зранку, як новенька
    • Продавець  Benefit for you

Дякуємо за відгук. Новенька подушка вже прямує до Вас!

• Алёна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Benefit for you. Розмір: 35x50

Подушка — просто супер! Спать стало намного комфортнее, шея не затекает, просыпаюсь выспавшейся. Подушка мягкая, но хорошо держит форму, не проваливается. Приятная на ощупь, не жарко на ней. До этого часто болела шея по утрам — теперь всё прошло. Очень довольна покупкой, советую попробовать!

• Ольга В***
    Відгук від покупця. Продавець: Benefit for you. Розмір: 35x50

У мене було багато ортопедичних подушок. Ця одна з найкращих. Дякую за такий гарний товар.

• Продавець  Benefit for you

Щиро дякуємо за відгук! Особливо цінно отримати таку оцінку від людини, яка вже має досвід з ортопедичними подушками. Раді, що Ви задоволені.

• Анна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Benefit for you. Розмір: 40x60

Подушка від якої не болять вуха. Вона настільки зручна і приємна, що на ній одразу хочеться спати. Купила на подарунок мамі середню - те що треба. Дітям 8 можна взяти маленьку, а чоловікам і велику.

Переваги:
    Відповідає на всі 100% заявленим характеристикам. Дійсно зручна і одразу хочеться спати на ній
    Недоліки:
    Хочеться купити її всім рідним і друзям, а це не дешево.)))))
    • Продавець  Benefit for you

Дякуємо за такий теплий і живий відгук! Дуже приємно читати, що подушка стала настільки зручною, що на ній хочеться засинати одразу. Окрема подяка за поради щодо розмірів — впевнені, це буде корисно іншим покупцям.

Нехай мама, діти й чоловік сплять із комфортом, а ми завжди раді допомогти з новими подарунками для близьких.

• Людмила Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Benefit for you. Розмір: 40x60

Нормальна, зручна подушка, чоловік на ній спить і дискомфорт відсутній.

Переваги:
    Зручна
    Недоліки:
    Не виявлено, час покаже.
    • Продавець  Benefit for you

Дякуємо, що поділилися враженнями! Дуже приємно, що подушка підійшла та забезпечує комфортний відпочинок.

• Ніна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Benefit for you. Розмір: 35x50

Задоволена! Якісна, приємна, сплю добре. Одну купувала на подарунок, одну собі. Привезли в гарненькому пакеті з ручками. Дякую.

Переваги:
    Якість
    • Продавець  Benefit for you

Дякуємо вам за такий приємний відгук! Нам дуже приємно, що подушка вам сподобалась і що ви задоволені якістю та комфортом. Раді, що вона стала гарним подарунком і принесла приємні враження. Гарного вам відпочинку та солодких снів!

• Дмитрий И***
    Відгук від покупця. Продавець: Benefit for you. Розмір: 35x50

Классная подушка, удобно спать.

Переваги:
    Мягкая и удобная.
    • Продавець  Benefit for you

Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що подушка подарувала вам комфортний сон. Нехай служить довго.

• Володимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: Benefit for you. Розмір: 35x50

В рази краща за пір'яну. Міцний сон. Перші рази можливо треба трішки звикнути, якщо раніше не було ортопедичної подушки як у мене

Недоліки:
    На білому чохлі видно кожну волосину ))
    • Продавець  Benefit for you

Дякуємо за такий теплий відгук
      Дуже раді, що подушка допомогла зробити сон міцнішим — після пір’яних справді відчуття зовсім інші. І так, ортопедичні подушки інколи потребують кілька ночей на “знайомство”

А білий чохол — то вже ціна краси та естетики, він любить збирати докази життя навколо себе

• Борис Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Benefit for you. Розмір: 35x50

Якісний товар за помірну ціну. 4зірки лише через довге відправлення, майже тиждень чекав. Купляв ще одну від adresto- так це камінь в порівнянні з цією подушкою. Товаром дуже задоволений, всім рекомендую.

Переваги:
    Комфортно та м'яко
    Недоліки:
    Довго чекав на відправку від продавця
    • Продавець  Benefit for you

Дякуємо вам за відгук і високу оцінку нашого товару! Дуже раді, що подушка вам сподобалась і виправдала очікування

Хочемо також зазначити, що наша продукція виготовляється в Україні з турботою та увагою до якості — це не дешевий імпортний аналог, тому ми особливо цінуємо вашу довіру.

Щодо термінів відправлення — перепрошуємо за очікування. Ми завжди намагаємось відвантажувати замовлення максимально оперативно в порядку їх надходження та постійно працюємо над покращенням швидкості обробки.

Дякуємо за рекомендацію та будемо раді вашим наступним замовленням!

• Вячеслав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Benefit for you. Розмір: 35x50

На фото товара есть перфорация маленькие дырочки на самой пене, в реальности их нет, зачем тогда вставлять фото в карточку товара не ясно . Сама пена как многие писали в отзывах действительно твердовата , да она мнется легко, но сама пена эффект памяти не такая как раньше , я покупал две подушки этой фирмы лет 5 назад с такой же пеной и она была мягче в разы , а когда пришла эта подушка сейчас, то показалась очень твердоватой. Может изменилось производство. Но я уже поспал на ней пару часов , пока мне подходит , не смотря на то что вы описал выше. Возможно она еще после несколько месяцев сама станет мягче и податливее , покажет время . Запахов посторонних не обнаружил. Минусы: высота подушки завышена , можно убрать пару см или продавать разных размеров например низкая и высокая для разных людей , я обычный парень обычного телосложения, мне показалось что она высоковатая. Следующий минус немного твердоватая , но время может изменить этот параметр наверное , наволочки можно ставить в комплект две и с разных тканей ( помню раньше брал подушку и там наволочка была очень колючей после использования пол года или даже меньше и катышки появились достаточно быстро , это был огромный минус тогда , сейчас мне кажется они убрали тот материал спустя 5 лет и этот материал наволочки вроде не видно волосков которые потом колят и появляются катышки ), мелочь но приятно было бы одну стираешь другую используешь , пена сама без перфорации , на фото одно , в реальности пена не премиум . Плюсы: наволочка лучшего качества чем раньше, надеюсь не будет колить через время и не появятся катышки , несмотря на твердость при первом контакте с головой , она подается давлению головы и это лучше чем латекс которого нет еффекта памяти как у этой подушки , тебе не нужно больше крутится на кровати как раньше со старой перьевой подушкой , эта подушка сразу подстраивается под твое лицо и тебе ничего не раздражает и ты засыпаешь максимально быстро , лежать просто на ней тоже приятно сидя в телефоне или читая книгу , не нужно ее мнуть по 10 раз как перьевую подушку и искать идеальное положение, идеальное положение у этой подушки везде и сразу это большой плюс пены с эффектом памяти . Плюсы возможно перекрываю все минусы выше , так что несмотря на них подушка стоит своих денег. 4/5 звезд

Переваги:
    Мягкая наволочка , пена с эффектом памяти все равно проминается под давлением головы. Не нужно искать идеальное положение головы просто положил и все и быстро засыпаешь
    Недоліки:
    Твердость небольшая , высота подушки высоковата, пена без перфорации как на фото
    • Продавець  Benefit for you

Дякуємо за такий детальний і розгорнутий відгук — здається, він може зайняти перше місце за обсягом і кількістю інформації Це дійсно цінно як для нас, так і для інших покупців.

Хочемо трохи уточнити важливі моменти:

5 років тому ми не виробляли та не продавали подушки з меморі-піни, тому порівняння з «нашими попередніми моделями» є некоректним. Ймовірно, мова йде про іншого виробника.
      Жорсткість подушки — параметр індивідуальний. При цьому ви самі зазначаєте, що подушка зручна і добре підлаштовується під голову, що підтверджує її функціональність.
      Висота подушки повністю відповідає заявленій у картці товару — ми вказуємо реальні розміри, щоб покупець міг обрати оптимальний варіант заздалегідь.
      Піна в цій моделі використовується сертифікована та належить до якісних (premium) матеріалів, навіть якщо візуально вона відрізняється від очікувань.

Окремо приємно, що ви відзначили комфорт, швидке засинання та покращену якість наволочки — для нас це ключові характеристики.

І так, ви абсолютно праві — подушка варта своїх коштів, особливо з урахуванням того, що ви придбали її з безкоштовною доставкою

Дякуємо за ваш досвід і зворотний зв’язок!

• Валентина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Benefit for you. Розмір: 35x50
    Переваги:
    Зручна подушка, з нею комфортніше засинати, ніж зі звичайною
  • Максим Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Benefit for you. Розмір: 35x50

Все було б чудово як би фото відповідали дійсності! .Наволочка не відповідає вигляду як на фото,замки на самій наволочці теж.Мяка основа теж не виглчдає так чк на фото. Замініть фото та не виставляйте як оригінал,тоді питань не буде.Цим фактом неприємно був здивований.

Переваги:
    Мʼяка та добре тримає форму
    Недоліки:
    У самій подушці ніякої
    • Продавець  Benefit for you

Дякуємо за ваш відгук. При цьому ви самі відзначили, що подушка м’яка та добре тримає форму, а це якраз говорить про її якість та комфорт у використанні.

Щодо зовнішнього вигляду — товар на фото відповідає комплектації та виробу, який ви отримали. Відтінок, форма чи вигляд окремих елементів можуть незначно відрізнятись через освітлення під час зйомки або особливості партії тканини.

Нам шкода, що у вас склалось інше враження, але жодного введення в оману у фото товару немає.

• Тетяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Benefit for you. Розмір: 40x60

Подушка тверда, має неприємний запах, не відповідає заявленим характеристикам, покупкою не задоволена

Переваги:
    Недоліки:
    Тверда, неприємно пахне..
    • Продавець  Benefit for you

Дякуємо за Ваш відгук. Нам щиро прикро, що подушка не виправдала очікувань.
      Хочемо звернути увагу, що вироби з memory foam після розпакування потребують часу для повного відновлення форми та структури. Рекомендуємо залишити подушку у розпакованому вигляді на 24–48 годин у добре провітрюваному приміщенні. Легкий технічний запах після вакуумного пакування є допустимим і повністю зникає після провітрювання.
      Дана модель — одна з найм’якших у нашій лінійці memory foam і розроблена для комфортного сну як на боці, так і на спині. Проте відчуття жорсткості завжди індивідуальне.
      Якщо після адаптаційного періоду подушка Вам не підійде — ми без проблем оформимо повернення. Для нас головне, щоб Ви залишилися задоволені покупкою.
      Будь ласка, зв’яжіться з нами у приватні повідомлення — обов’язково вирішимо ситуацію.

• Тетяна В***

Гроші за подушку мені повернули, досить швидко, що говорить про порядність та відповідальність..

• Продавець  Benefit for you

Дякуємо за ваш відгук! Про непорядність з нашого боку не може бути й мови — ми завжди відкриті та чесні з нашими покупцями. Наша задача, щоб людина залишилась задоволена покупкою, тому ми даємо можливість спокійно обрати подушку, яка підходить саме вам. Якщо ж модель не підійшла — ми без проблем оформлюємо повернення. Для нас важливо, щоб кожен покупець отримав комфорт і гарний сервіс.