- Гірострат П***Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 3
Шикарна вещь!
Брав кілька років тому. В подорожах зажди є проблеми з кількістю розеток. За ці кілька років куди б не їхав - цей подовжувач завжди зі мною. Легкий (відносно). Перевагою можна вважати підключення дротів в різних напрямках і вони не заважають один одному, але це і мінус - бо все стирчить в різні сторони, має вигляд їжака (біль перфекціоніста). Вдома також став в нагоді, в основному займається зарядкою всіх гаджетів і ноуту.- Переваги:
- Якісна збірка, легкий, міцний, 2*USB
- Недоліки:
- Кабель займає занадто багато місця (в подорожі)
- Romick2005Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 3
Вперше я побачив цей продовжувач у готельному номері під час подорожі у Німеччині. І настільки він був класним і стильним, що мені одразу зазотілося його придбати.Ось через 3 роки я помітив його на Розетці. Одразу додав у список бажань. І як тільки прийшло повідомлення про знижку ціни і безкоштовну доставку JustIn, то я не вагаючись замовив одразу два. І не жалкую, бо надзвичано компактна і корисна ця штуковина.
- Переваги:
- Виготовлений із якісного твердого пластику, дуже компактний, має також можливість кріплення до стола (за рахунок однієї із розеток, куди вставляється кріплення), дуже товстий і надійний 3-ох метровий кабель теж на вищому рівні. А два 2.1А юсб виходи швидко заряджають не лише мобідьні телефони. Також має захисні шторки і від пилюки і від дітей ).
- Недоліки:
- Трохи висока ціна, але він того вартий. Така якісна річ цього варта. Мені б хотілося хоча б чотири юсб виходи, але то дише мої забаганти.
- Желізняк С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 3
чудова якість матеріалів і збірки
USB заряджає відмінно
навіть не знаю як ми жили до того без цього продовжувача- Переваги:
- Необхідна річ в хаті
- ЭдуардВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 3
Пользуюсь одной уже более года, докупил еще две. Внешний вид очень понравился. Шнур толстый, крепкий. Добротный пластик розеток.
Детский замок работает так, что иногда самому приходится помучаться, чтобы воткнуть зарядку.- Переваги:
- Дизайн, прочность, usb
- Недоліки:
- РостиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 1.5
Чудовий ергономічний виріб з міцних та якісних матеріалів, замінює собою зарядні пристрої тим самим збільшує кількість вільних розеток, непогано впишеться в будь який інтер'єр. Можна брати навіть з собою в дорогу замість декількох зарядних пристроїв, особливо допоможе коли у подорожі доступна лише одна розетка не у зручному місці. Виробник з даним девайсом взяв у свій час премію "red dot award".
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 3
Користуюсь вже пів року. Задоволений. Якість хороша та дизайн чудовий
- Анастасия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 1.5
Я в полном восторге! Наконец-то я нашла удлинитель, который позволяет мне подключить и спрятать зарядку от макбука в икеевском столе Алекс! У кого такая проблема - смело берите.
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 3
Вещь - бомба! Очень удобная штуковина, пригодится везде, где есть потребность в дополнительных розетках. Удачное решение, классный дизайн! Уверен, при бережной эксплуатации прослужит долго!
- Переваги:
- Компактный, кабель 3 метра, крепление на мебель, юсб-гнёзда
- Недоліки:
- Чуточку дороговат, а так... всё чудесно!
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 1.5
Користуюся десь півроку. Закріпив під столом і забув - все зручно.
Увімкнено три прилади: wi-fi маршрутизатор, Ajax-Hub, настільна лампа, та один USB порт на ІР-камеру. Перегріву не спостерігав.- Переваги:
- Дизайн, якість, USB, наявність кріплення до поверхні і короткий шнур
- Недоліки:
- не виявив
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 3
Очень хороший переходник, но нужно было брать с разъемом под вилку вместо usb
- Переваги:
- Хороший провод переходник с usb портами
- Недоліки:
- Слабые порты usb, не очень мощные, с трудом подключаються вилки
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 1.5
В цілому задоволена. Продовжувач виправдав очікування. Перевірила, всі отвори працють. USB заряджають швидко. #мояраспаковка
- Переваги:
- Зовнішній вигляд, компактність
- Недоліки:
- Незнайдено
- Женя Р***
Ви тільки пам'ятайте, що оцінку Ви поставили товару, а не Розетці. І через те що остання привезла Вам б/ушний товар, Ви чомусь поставили погану оцінку самому товару.
- Алексей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 3
Універсальний і підходить для багатьох потреб, особливо враховуючи наявність USB-роз'ємів. Можна легко кріпити до різних поверхонь і так само легко звідти знімати.
- Переваги:
- Міцна конструкція, приємний дизайн, надійність, довгий та витривалий кабель і штекер
- Недоліки:
- Занадто тугий захист від дітей, дорослі теж іноді тяжко його пробивають.
- ГалинаПродавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 3
Дорога річ, але купила по скидці і вона того варта. Дуже зручно користуватись ЮСБ портами.
- Переваги:
- Стильний і зручний подовжувач
- Недоліки:
- для звичайного подовжувача, без скидки дорого
- Поповчак В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 3
Качество на уровне, рекомендую!usb соответствует заявленным характеристикам
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 1.5
За недолгий период эксплуатации недостатков не выявил, хотелось бы ещё выключатель вместо одной розетки как вариант. Usb работает, если пару лет проживет, то будет круто
- Переваги:
- Удобность, дизайн, компактность
- Недоліки:
- Пока не выявил, но не мешало бы ещё иметь выключатель как на сетевых фильтрах
- Дарина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 3
Покупала для того что бы зафиксировать на изголовье кровати (зарядка телефонов и все такое), крайне довольна покупкой, товар полностью выполняет свои функции, мало того, опасения с тем что 1.2 это вольтаж на ОБА usb не оправдался, я в восторге от покупкию
- Переваги:
- Фиксируется на мебель, удобное размещение разьемов, оба USB рабочие нормально, длинный кабель.
- Недоліки:
- Крутится немного.
- Дарина К***
Купила еще и второй, на рабочий стол. все еще очень довольна устройством.
1) занимает мало места.
2) функциональное
3) крепится где нужно
4) не нужно таскаться с "вилками"
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Товар сподобався.
- Переваги:
- Компактний, стильний вигляд
- Недоліки:
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 3
Дуже якісний та зручний. 3 метри довжина кабелю. Дуже задоволена
- Переваги:
- Якість!!!
- Представник бренду
Добрий день. Дякуємо Вам за відгук та вибір продукції Allocacoc!
- ЄгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 3
Гарна штука в дорогу
- Переваги:
- Якісна та зручна
- Недоліки:
- Швидка зарядка відсутня
- Представник бренду
Добрий день, Єгоре! Дякуємо за покупку та відгук. Тривалого користування на довгий час!
- Игорь Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 3
Повесил в офисе под стол, держится очень солидно уже больше года. Удобная штука: розетки всегда под рукой, usb хоть и медленно стабильно заряжают разные устройства. Можно отсоединить и использовать в другом месте.
- Переваги:
- Качество сборки и пластика, универсальность
- Недоліки:
- Небольшая мощность usb
- Назарько О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 1.5
Все работает чётко, оба порта usb заряжают норм, забрал самовывозом из точки выдачи. Удобно сделали с регистрацией в очереди.
- Переваги:
- Сам бренд, уже есть в пользовании эти удлинители. Дизайн, качество пластика и провода. Крепление к столу не использую.
- Недоліки:
- По сути нет.
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 1.5
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 3
Купил. Достаавили быстро за сутки. Пользуюсь три дня. Пока все норм. Телефон заряжает норм. Удлинитель хорош и качественно выполнен.
- Переваги:
- Качественный
- Недоліки:
- Пока не нашел
- ГостьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 3
Качество хорошее, рекомендую!
- Переваги:
- Качество, надёжность
- Недоліки:
- Арвид Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 3
Клёвый фильтр.
- Переваги:
- Компактный и стильный.
- Недоліки:
- Нет.
- Андрей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 3
Использую в поездках, так как в гостиницах розетки зачастую либо заняты аппаратурой (TV, тюнер, холодильник, и.т.п.), либо расположены в самых неудобных местах. А с этим удлинителем и ноут, и зарядки телефона и фонаря, и USB зарядка запасной батареи - всё под рукой в удобном месте.
- Переваги:
- 4 розетки плюс два USB
- Недоліки:
- габарит, но от этого никуда не дется
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 3
все супер! дуже зручний, виправдав мої сподівання!
- ВадимПродавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 3
Супер вещь, уже больше года пользуюсь таким
- Переваги:
- Качественный
- МаксимПродавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 3
відгук до моделі Allocacoc PowerStrip Modular пишу тут,бо там не дає задати питання. Де на ньому вимикач? Я так розумію,що він має бути між кабелем та розетками,бо якщо мова йде про модульний вимикач,то він іде після розеток і логічно має вимикати послідуючі модулі,якщо такі за ним будуть?
- Переваги:
- нове слово техніки,незвичайна конструкція
- Недоліки:
- мало інформації
- Гірострат П***
Саме на цій моделі вимикача немає
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 1.5
Очень удачный удлинитель. Легко фиксируется на мебели, удобен в эксплуатации. Хорошо заряжает от usb
- Переваги:
- Компактный
- Недоліки:
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 3
Берите, не пожалеете, 16 Ампер, защита от детей (не заметная при включении приборов), ну и как на меня дезаин, зарядка, крепление мне не пригодилось но оно тоже с умом спроектировано. Своих денег стоит особенно со скидкой
- Переваги:
- Прикольный, функциональный, на столе смотрится
- Виктор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 3
Со своей задачей справляется!)
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 3
Пользуюсь данным удлинителем больше года, и всё бы хорошо, но недавно случайно заметил что он слегка пробивает на ноль (а еще на корпус юсб разьема) и на землю (старая советская проводка в доме поэтому земли нет), если заземлять вручную то на нуле ток вырастает, но исчезает с корпуса юсб и прочих мест где его не должно быть. Теперь это меня беспокоит, хотя когда я про всё это не знал то удлинитель устраивал на 100%.
Также из минусов могу заметить что "защита от детей" иногда бывает подклинивает и вставить штепсель у моей девушки не получается. - СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 3
Якісні матеріали та виконання, гарний вигляд. Наявність USB дуже корисна, адже можно підзарядити гаджети не шукаючи блок живлення.
На корпусі вказано що USB видають 2 А, але по факту схоже що лише один порт на то спроможний. Другий порт не зміг зарядити телефон One plus 7T, індикатор зарядки є, але батареєю не заряджає.- Переваги:
- Якість, орігінальність
- Недоліки:
- 1 USB порт не можна використати для зарядки телефону.
- Дима Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 3
норм в общем
- Переваги:
- неплохое соотношение цены и качества, дизайн, компактность
- Недоліки:
- долго заряжает по юсб, мне кажется хлипковата электрика
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-сірий. Довжина кабелю: 3
Якісна збірка, складає враження надійного і якісного виробу. Липучка досить міцно тримається вже три місяці. Шторки захисту від дітей дещо тугі, тож часом важко вставити вилку, особливо якщо це не повнорозмірна європейська вилка.