- Дарья Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Отличный материал и расцветка оооооочень крутая. Я довольна - очень. Класно все. Нравится, на кровати смотрится круто!
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Марія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Бязь хорошая,плотная.Расцветка классная,сын в восторге.Цвет насыщенный.
- Переваги:
- Расцветка
- Анна З***
Добрий день. Напишіть, будь ласка, усадку дає? Наволочки на яких застібка?
Дякую.
Представник постачальникаДоброго дня! Якщо ви будете дотримуватись рекомендацій по доголяду, то - ні.
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Пользуюсь уже примерно пол года. Качеством доволен, цветом тоже. Не поблекло, не полезло, никак в худшую сторону не изменилось.
В общем и целом, качество просто топ! Выглядит всё так же эффектно и радует глаз, рекомендую к покупке. Параллельно с этим комплектом брал другой, тот пошел катышками, а этот всё как новый- Переваги:
- Качество, цвет, износостойкость
- Даниил П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Дуже задоволений придбанням білизни!Якість відмінна:тканина природня-бавовна,фарба після прання ні трохи не змінила кольору.Надковдра залишилася у зазначених розмірах-не обвісае у куточках ковдри.Майстриням-респект:всі шви оброблених,жодної нитки не стирчить,візуалізація малюнку гармонійна.Блискавка на підковдрику-чудове рішення:під час прання різні речі не потрапляють у середину.У комплекті дві пошиванки на подушку-відмінно,бо наволочка найшвидше брудниться з усієї білизни.А найголовніша приємність-Зроблено в Україні!Бажаю успіхів і процвітання вашому виробництву.
- Переваги:
- Вже описані.
- Недоліки:
- Тьлькі побажання:повзунок на блискавці краще без хвостика.А пошиванки з блискавками.
- Зинаида К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Постель-бомбезная! Купила внуку на подарок-был очень доволен. Спасибо огромное! Качество очень хорошее, интересный современный дизайн, отличный подарок для парня. Рекомендую!
- Переваги:
- Возможность купить по скидке
- Недоліки:
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Сподобався комплект.
- Переваги:
- Ціна і якість. Після першого прання кольори залишилися яскравими. Щільність тканини теж нормальна, як і пошив.
- Недоліки:
- Не виявив
Представник постачальникаДобрый день, уважаемый Александр! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Брала для дорослого сина. Залишились задоволені.
- Переваги:
- дизайн і якість
- Недоліки:
- не виявила
Представник постачальникаДобрый день, уважаемая Елена! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Гарний стильний комплект білизни. Брала по акції, проте думаю, що ціна трохи висока наввіть з урахуванням знижки. Але я просто закохалася у прінт, тому не жалію про покупку. Пошиття якісне, тканина 100 % бавовна. Після прання виглядає нормально.
- Переваги:
- Дизайн, якість.
- Недоліки:
- Трохи зависока ціна.
Представитель поставщикаДобрый день! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!
- Прищепов С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
приятная на ощупь ткань, похоже, высокого качества, красиво смотрится
- Переваги:
- приемлемая цена за качественный товар
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Стильный комплект постельного белья, изготовленный с плотной и приятной на ощупь ткани.
#мояраспаковка- Переваги:
- Красивый дизайн, плотная ткань
- Недоліки:
- Пока что не обнаружил
- ПокупательВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
А мне все отличное.Не знаю что кому там черно белое. Да, комплект в серых тонах. Но, он реально крутой!И по качеству бомбический. Я довольна товаром очень) Мне и ребенку понравился.Рекомендую.
- Швед Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Шикарный комплект постельного белья, ткань класная, красивая и прочная. Стирать еще не пробовал, надеюсь не полиняет.
- Переваги:
- Цена по акции, качество
Представитель брендаДобрый день, уважаемый Дмитрий! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!
- Євгенія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Користуємося 4.5 роки. Звісно не весь цей час тільки цією білизною)) Але нею найчастіше, бо дуже приємна натдотик, доволі щільна, за цей час ніде не розійшлась по швах та не прохудилася, зберегла колір (звісно якщо покласти поруч нову, то, вважаю, різниця буде, але дуже слаба), навіть змійка працює, але у неї відірвався пулер та й то, з моєї провини.
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
- Пулер на бігунку відірвався.
Представник постачальникаДякуємо за чудовий відгук! Дуже раді, що комплект постільної білизни MirSon Бязь Premium служить вам так довго і зберігає свій вигляд і якість. Це дійсно показник високої якості!
Що стосується пулера, то шкода, що так сталося, але, на щастя, це можна легко виправити або замінити.
Якщо вам подобається наша продукція, можливо, вам також буде цікаво спробувати простирадло на гумці. Вона дуже зручна і завжди залишається на місці, що додає комфорту під час сну. Якщо бажаєте лишу посилання посилання
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 220 x 240. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Чудова постільна білизна. Дрихнеться норм
- Переваги:
- Не линяє
- Недоліки:
- Василь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
користуюсь вже 2 рік, гарний комплект, не кошлатиться, якість відповідає ціні.
- Переваги:
- не кошлатиться
- Недоліки:
- ФлоріанВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Чудовий принт,якість на свою ціну відповідна.Дякую виробнику і Розетці за можливість купувати легко.
- Станислав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Прання ніяк не погіршило. Розмір, якість, все добре
- Переваги:
- Чудова білизна, задоволені
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 160 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Постільна білизна сподобалась. Цікавий дизайн та гарна якість. #моєрозпакування
- Переваги:
- Цікавий дизайн, ціна
- Недоліки:
- Не виявила
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Якісна тканина і пошив. На дотик дуже приємна білизна. Покупкою задоволена.
- Александра Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Пока довольна. Хорошо вписался в мальчиковую спальню.
- Переваги:
- Красивая расцветка, тактильно приятная ткань.
- Наталя П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Набір класний, тканина досить щільна, приємна на дотик, не холодить, не електризується. Я задоволена покупкою.
- Переваги:
- Натуральний щільний і, сподіваюсь, зносостійкий матеріал.
- Недоліки:
- Поки що не виявлені.
Комплект отличного качество, все укомплектовано. Товар достоин внимания, расцветка очень насыщенная. Очень. Мне понравилось..В использовании хорошо все, не берется катышками..абсолютно.
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Витусевич О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Комплект очень классный, здорово смотрится. Довольна очень.
- Переваги:
- все плюсы
- Недоліки:
- Василь О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Хороша якість. Після прання малюнок не змінився, нічого не полиняло. Розміри відповідають дійсності. Покупкою задоволений.
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Товар пришёл быстро, качественно упакован и размеры соответствуют. Рекомендую, не знаю у кого как по цвету у меня всё в этом отлично пришло. В дальнейшем думаю ещё закажу что-то, но уже на подарок.))
- Переваги:
- Качество пошива и материала.
- Недоліки:
- Не нашёл, при том то я критик во многом.)
- Ганна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Приємне на дотик, цікавий малюнок.
- Переваги:
- Відповідає заявленим в описі опціям
- Недоліки:
- Любдовчак Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Все як на фотках. Впринципі все якісно пошито, без дефекту. Ціна трішки зависока, але якість заспокоює. Після прання змін не відбулося. Дякую.
- Кокорева Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Купила для дорослого онука. Комплект справив приємне враження.Зразу ж випрали при температурі 30 градусів.Після прання всі кольори залишились такими ж яскравими. Усадки майже не дало. Дизайн-неповторний.Загалом через розетку в цьому році придбала вже 6 комплектів (не могла устояти перед добрими знижками).Але тепер надовго вистачить всій родині, тому що кольори не линяють, дизайни яскраві.Дякую розетка.
- Переваги:
- Приємний на дотик, яскраві фарби, професійна упаковка, швидка доставка
- Недоліки:
- На даний час немає
Представник постачальникаДобрый день, уважаемая Надежда! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!
- Саша П***Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Заказывали комплект постельного белья. Очень довольны качеством пошива и самим материалом. Способное вписаться под разный интерьер. В соотношении с ценой просто подарок. Спасибо розетке
- Переваги:
- Качественное постельное белье
- Недоліки:
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 160 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Чудовий комплект
Представник постачальникаВітаємо!
Щиро дякуємо Вам за відгук.
Нам дуже приємно, що комплект постільної білизни MirSon виправдав Ваші очікування та Вам сподобався.
Ми приділяємо особливу увагу якості тканини та пошиттю, щоб кожен виріб був комфортним у використанні.
Дякуємо за довіру та вибір MirSon!
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Дякую,постільне супер
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за відгук!
Раді, що комплект Celeste із бязі Premium вам сподобався
Нехай дарує затишок і комфорт щовечора.
Дякуємо, що обираєте MirSon!
- Альона Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Дитині сподобалася.
- Мартинюк Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Все отримала таке ж як на фото Слава Богу,і принт такий же і сам колір.Простинь по розміру норм.
- Мілана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Переживала що не вгадаю з розміром.Але все підійшло,в пранні зручна.Катишків чи затяжок не виявила
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Прикольний принт.Тканина на дотик приємна.Я ще купиоа підковдру з таким же принтом в гостьову кіманту,прати легко,не кошлатиться,колір до сих пір презентабельний.
- ВеронікаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 143 x 210. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Гарно,дякую,зовсім не жаль грошей!
- Переваги:
- М'яка тканина