Відгуки покупців про Тихий гібридний сонячний інвертор 12V, 1.5 кВт
Є в наявності
- Григорій С***Відгук від покупця. Продавець: GMV shop
Інвертор реально тихий, вмикає вентилятор за необхідності і контролює його швидкість. Вміє змішувати сонячну панель з акумом чи мережкою. Рекомендую.
- Переваги:
- Написав в коменті
- Недоліки:
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: GMV shop
За свою ціну кращий варіант. Все працює, але потрібно уважно налагоджувати, продавець та чатГПТ в цьому допоможуть
- Андрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: GMV shop
В цілому інвертор нормальний, свої функції виконує але справжня його номінальна потужність це ~ 1.2 кВт ну або китайських 1.5кВт
Холодильник на ньому запускається спокійно навіть просадок по вольтажу немає.
Користуюсь ним тільки 3 дні але інвертором задоволений
Інструкція повністю на англійській мові і от її потрібно читати уважно, бо за замовчуванням налаштування на інверторі стоять на свинцево-кислотні акумулятори і 30А струму.
Спочатку інвертор був шумний але коли поставив 10А струму заряду на 150Агод гелевий акумулятор то шуму вентилятора майже не чуть
В меню можна подивитись вихідний вольтаж, ватність та вольтампери, а також відсоткове навантаження на інвертор
Панелі сонячні покищо до нього не підключав, тому за роботу на панелях нічого сказати не можу- Переваги:
- Компактний
Зі своєю функцією інвертора справляється - Недоліки:
- Покищо не знайшов
- Святослав С***Відгук від покупця. Продавець: GMV shop
Гарний інвертор. Повністю відповідає опису. Дуже швидка доставка і гарний сервіс. Менеджер відповідає швидко. Рекомендую цей товар і цього продавця
- Переваги:
- Швидкість доставки
Гарний сервіс
Відповідає заявленим параметрам
Гарна ціна - Недоліки:
- Не виявив
- GMV s***
Пане Святослав, дякуємо за відгук! Хай все працює так, як треба :)