Відгуки покупців про Підгузки Helen Harper Soft&Dry New Midi Розмір 3 (6-10 кг) 54 шт (2316772)
- Konstantin S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
сам бы носил
- Переваги:
- легкие, недорогие
- Недоліки:
- не обнаружили пока
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Покупаю уже 3ю пачку. В этот раз пришли в новом дизайне. Качество лучше цены!
Подгузник тонкий, хорошо сидит на ребенке 6.5 кг, впитывает 2-3 пописа и остается внутри сухой. Без запаха вообще!
Наполнитель комкается и реально их надо менять часа через 2 не больше. На дневной сон хватает так как во сне ребенок намного реже писяет. На ночь пользуемся более дорогими подгузниками.- Переваги:
- Лучшие не дорогие подгузники
- Недоліки:
- За эту цену их нет
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Прекрасні підгузки за таку ціну, на літо те що треба
- Переваги:
- ціна + якість
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
В сравнении с украинскими чоколино - просто бомбезные, но отдыхают по сравнению с раскрученными брендами, нашей девуле массой в 7200 подошли,. Держат в принципе неплохо, протечки достаточно редкие, при замене раз до трех часов. Какулю как то держат, не химозные, качество по цене в 3.07 грн/шт. считаю отменным!
- Переваги:
- Цена/качество
- Недоліки:
- Держат наверное максимум 3 часа, больше в принципе детеныша не држим ни в каких памперсах
- Ирина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Мне для малышки на всю ночь хватает отлично - примерно на 12 часов.
- Переваги:
- Не протекают
- Недоліки:
- не заметила
- олегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Пользуемся 7 месяцев всё хорошо.
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Підгузки дуже сподобались, особливо на літо. Не викликали алергіїї, що дуже сподобалось
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно чути, що підгузки вам підійшли. Ми раді, що вони забезпечили комфорт без алергічних реакцій. Здоров'я та комфорт малюка – наш пріоритет!
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Без индикатора, хотя и так в принципе понятно пописял ребенок или нет.
На малыша 5 кг немного высоковаты, но по объему наполнения когда сходит по делишкам как раз- Переваги:
- Тонкие, нежмучие
- Недоліки:
- Без индикатора
- Литвиненко Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Отличные памперсы хорошо впитывают, на ночь хватает, не протекают. Доставка очень быстрая
- Переваги:
- Не протекают
- Назар Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Досить хороші підгузки, особливо за таку ціну. Дитині підійшли. Всім задоволені
- Переваги:
- Ціна, не протікають, м'ягкі, не викликали алергії
- Недоліки:
- Не виявили
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Дуже якісні памперси,і не викликають алергію!!
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно чути, що підгузки вам сподобались і підходять без жодних алергічних реакцій. Комфорт і здоров’я малюків — це наша головна мета!
- Дарья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Гарна якість за доступною ціною. Не протікають. Абсолютно без запаху.
- Переваги:
- Якість. Ціна
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 70
Не протікають ,за розміром підійшли,дорікань немає
- ЛіліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 70
Хороші підгузки, добре тримають вологу, бюджетний варіант. Єдиний мінус - це те, що немає ззаду резиночки, а так досить непогані.
- Переваги:
- Недоліки:
- Відсутність резинки ззаду
- Ксенія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 70
Беремо вже в 3 раз цю фірму
Дуже все подобається - Кристина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 70
Дуже хороші не протікають
- Богдан Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Хороші памперси за низькою ціною.Перейшли з хагісів різниці не бачимо
- Переваги:
- Ціна ,якість
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо Вам за відгук та найвищу оцінку. Дякуємо, що обираєте Helen Harper!
- Іванка Л***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Дуже сподобались, не протікають, ніч витримують
- Переваги:
- Ціна, якість
- Анна И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Хороші підгузники.
- Марина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Хорошие подгузники за такую цену! Не протекают, свои функции выполняют. На день смело можно использовать.
- Алла К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Очень понравились, аллергии нет, высокие по спинке и мне это нравится.
- Переваги:
- Качество, цена!
- Виктория В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Долго думала, но все же заказала. Подгузники нам пришли с рисунком "птички". Тоненькие, мягенькие, без посторонних запахов и отдушек. Эластичные боковушки оказались лучше резиночек на спинке (не так надавливают).
Погузник нас не подвёл ни ночью, ни днём на прогулке. Три канала для впитывания отлично выбирают влагу и задерживают ее, распределяя равномерно и не сбиваясь в комок. После "грязных делишек" смена чем раньше, тем лучше, но это относится к любым подгузникам. Протек у нас был всего один раз, но такое и с более дорогими подгузниками случается. Как по мне отличный вариант тем более по такой цене (брала по акции) и можно менять чаще. Аллергии у нас не вызвали, но это все индивидуально.- Переваги:
- Мягенькие, попа сухая, не протекают, цена
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Отличные подгузники, за такую цену. Ночь выдерживают, не протекают, не парят, и что, для меня, самое главное нет раздражений.
- ОЛЕНА К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Постоянно берем подгузники этой фирмы. Качество выше цены. Не протекают. Липучки-застежки - крепкие. Специфического запаха нет.
- Сергей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
- Переваги:
- Цена,попа не преет,не протекают. Подгузниками полностью довольны.
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Нам памперсы понравились. Единственный минус - отсутствие резинки на спинке. Сам памперс мягкий, раздражения или покраснения не вызвал. После +/- 4 часов ношения (по большой нужде не ходили за это время) попка сухая, протечек не было. Тестировали несколько дней - все хорошо. На ночь пока не одевали, но днем все отлично
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Хорошо впитывают, не протекают (проверено 7-часовым сном), нет раздражения и опрелостей
- Переваги:
- хорошо впитывают, не протекают (проверено 7-часовым сном). Нет раздражений и опрелостей
- Недоліки:
- merima.dobrodushnayaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
отличные,рекомендую
- Переваги:
- Недорогие,впитывают,без ароматизаторов
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Отличные подгузники. Не протекают, нет раздражений. Выдерживают ночь. За такую цену просто супер. Буду заказывать ещё.
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Не хлопок, а полиэтилен. Для попки младенца не особо приятно будет, поэтому можно использовать не дольше 3х часов. Почти не протекают, если часто менять. Использую как дополнительные, на 1-2 часа
- Переваги:
- Цена, редко протекают
- Недоліки:
- Качество материала из которого сделан подгузник
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Упаковка 56 шт оказалась не чешской, а турецкой. Визуально разницы вроде нет, но присутствует лёгкий химический запах. До этого покупали мальнькую упаковку, остались довольны.
- Переваги:
- Хорошо сидят, крепкие застёжки, неплохо впитывают.
- Недоліки:
- Нет резиночки на спине.
- ОляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Хороші підгузки... Тонкі, без запаху.. Одні з не багатьох які нам підійшли
- Переваги:
- Хороші липучки
- Недоліки:
- Немає резинки на спинці
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що наші підгузки вам сподобалися і вони виявилися підходящими для вашої дитини. Ми завжди працюємо над удосконаленням наших виробів, тому ваша згадка про відсутність резинки на спинці буде важливим аспектом для нашої команди. Дякуємо що обираєте ТМ Helen Harper!
- Альона М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 70
Гарні підгузки, не протікають, подразнення немає, раніше користувалися Хаггіс, то нічим не гірші, а по ціні, то взагалі супер. Рекомендую.
- Переваги:
- Ціна, не протікають.
- Недоліки:
- Поки не виявили.
- Денис З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Хорошие памперсы за такую цену, ничем не хуже хагис
- Переваги:
- Цена, не протекают
- Недоліки:
- Нельзя оплатить картой пакунок малюка
- Игорь
Можно оплатить картой.
- Илона Г***
Можно я сегодня заказала с нее
- Алёна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Добре
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 54
Моїм дівчатам з вагою понад 7 кг трійка підходить нормально, якщо вчасно змінювати. Ніч витримують добре.
- Переваги:
- Без запаху, тоненькі, алергії не викликають, добре вбирають вологу, не протікають. Чудово підходять і на день, і на ніч.
- Недоліки:
- Немає індикатора наповнення