- Юлия Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Супер! Беріть на розмір більші! Моя дитина має 8кг, 3-4 розмір підійшов ідеально
Представник постачальникаЮліє, доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
З усіх питань Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22.
- Олександра І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Трусики дууууже мало мірять, брали попередній розмір і вдягли разів 5
Ці також взяли більші, хоча написано що 14 кг, але навіть на дитину 11 кг малі
Два рази викинуті гроші на смітник- Недоліки:
- Не відповідають розміру взагалі, застібки грубі і дуже давлять
Представник постачальникаДоброго дня, Олександро!
Нам дуже прикро, що Ви розчаровані покупкою та дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ми рекомендуємо Вам спробувати інші розміри, які можуть більше відповідати Вашим очікуванням і краще підходити Вашій дитині.
- Альона Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
На 10,7 підійшли, але от на 15 думаю будуть малі. Сидять дуже плотно.
- Переваги:
- Якість, колір
Представник постачальникаАльоно, доброго дня!
Дякуємо Вам за оцінку і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
З усіх питань Ви завжди зможете звернутися на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22.
- Анастасия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Чудові трусики
Представник постачальникаАнастасіє, доброго дня!
- КаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Нажаль не можу сказати про якість товару так як розміри не відповідають дійсності.
Заявлено, що трусики підійдуть для дитини вагою 11-14 кг, моя дитина вагою 11350 почуває себе дискомфортно, так як трусики щільні та скрізь тиснуть.
Від розетки зворотнього звʼязку дочекатись не можливо, компанія хагіс заявляє що я не вірно обрала розмір, хоч вага і підходить, але є різні моделі і мала б звертати увагу на це.
Представник постачальникаДоброго дня, Карино!
Зверніться до нас на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22 для більш детальної консультації.- Дарья Б***
Так вони дійсно мало мірять, я купила плавки розмір 2-3 вони пишуть до 11 кг. Моя дитина 8 кг і вони тиснуть замалі.
- Башунова І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Тканина щільна, якісна. Резинки не щільні, але добре прилягають до ніжок, кнопочки з одного боку, зручно вдягати.
- Переваги:
- Якість, форма
- Недоліки:
Представник постачальникаІрино, доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
- Позднякова О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Ребенку комфортно , а это главное! Качество на высоте , расцветка прикольная.
- Переваги:
- Качество !
- Недоліки:
- Их нет.
Представник постачальникаОльго, доброго дня!
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Трусики класні, добре сидять. Доставка супер швидка, дуже дякую
- Переваги:
- Зовнішня тканина як звичайні плавки. Щільно прилягають. Яскравий малюнок. Один раз вже використовували
- Недоліки:
- Поки що не знайшла
Представник постачальникаАнастасіє, доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук!
Ми раді, що Ви обрали з лінійки TM Huggies підгузки-трусики, які ідеально підходять Вашому малюку.
- Юлія С***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Уракування має невелике відкрите типу віконечко. Тому плавки прийшли чи то брудні чи то запліснявілі. Товар не забрала
Представник постачальникаДоброго дня, Юліє!
Нам дуже шкода, що Ви розчаровані покупкою та дякуємо Вам за те, що Ви про це написали. Для нас дуже важлива Ваша думка про якість нашої продукції. Зверніться до нас на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22 для більш детальної консультації.