- Надія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 36
Якість відповідає ціні. Приємно купляти підгузки українського виробника.
- Юлия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Чудові підгузки! Раніше купляла Ліберо, але через війну вони подорожчали та й не було їх в наявності, спробувала бамбік, і вони такі класні виявилися! Подразнень немає, не протікають, вистачає одного підгузка на ніч, а ціна набагато приємніша за хагіс та ліберо.
Велика подяка тим, хто працює в ці складні часи, розетка виручає, бо там де ми зараз перебуваємо, з дитячими товарами туго, але хоч нова пошта) - Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Користуємось із задоволенням!
Крутезні щей за таку ціну!
Кращі ніж фірма Pampers в 100разів.
Рекомендую однозначно!- Переваги:
- Ціна, якість, виробництво.
Не викликають алергії, дитина спить цілу ніч.Без запаху що тішить. - Недоліки:
- Вікторія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
І нам підійшли ) Не маломірять, не протікають. М'якенькі.
- Переваги:
- Бюджетні.
- Недоліки:
- ---
- Мария П***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Отличные памперсы. Надеваем даже на ночь. Резиночки не тугие. Малышу не передавливают ножки, но и содержимое не пропускают.
- Переваги:
- Не вызывают аллергии, приятные на ощупь, хорошо впитывают, не маломерят.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 36
Хорошие подгузники за свою цену, на ночь хватает вполне, при том что ребенок есть 3-4 раза. Нет запаха, в отличии от сильно ароматизированных Памперсов, не было аллергии.
Единственный "минус" - подгузники какие то квадратные, немного неудобно надевать на ребенка.- Переваги:
- Цена, нет запаха, впитываемость
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Очень хорошие, цена отличная не промокают, мягенькие)
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Хороші підгузки! Не розумію, чому вони настільки дешевші за аналогічні інших виробників.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Не виявила
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Класні памперси, одягаю на день, оскільки на ніч боюсь, що протечуть, хоча, не пам'ятаю такого))
По якості кращі для наш сідничок за Даду.
І, якщо пересилка безкоштовна, то й по ціні дешевші.- Переваги:
- Якість та комфорт
- Недоліки:
- Не має
- Панченко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Дитині 5 місяців і за цей час ми спробували дуже багато різних виробників памперсів. І зупинилися на Bambik, які в свою чергу ніяк не поступаються дорогим та відомим іншим виробникам. Памперси дуже подобаються, не протікають, не викликають подразнення шкіри. Ціна відповідає якості, а якщо по акції придбати, то взагалі супер! Дякую магазину Розетка за хороше обслуговування та швидку доставку! Рекомендую!
- Переваги:
- Хороша якість.
- Недоліки:
- Не бачу)
- Оксана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Не протікають вночі, якщо добре зафіксувати.
- Вита Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Хорошие, тонкие, не протекают
- Переваги:
- Тонкие, не протекают
- Людмила О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Неймовірно, але факт - вони нормальні, і нічого не тече, як пишуть нижче. Але найголовніше, що не має алергічних реакцій!
Наші постійна підгузки памперс преміум кер і бамбік я взяла просто щоб спробувати. Тепер спокійно їх можна замовляти як альтернативу та й економія з ними очевидна.- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
- Запах
- Руслан П***
підтверджую, з півроку користування, без запаху, неалегренні (т.я. на інших виробників були висипи), на ніч використовуем преміальній більш "дихаючий" підгузник (прибл.вдіві дорожчий pampers). Все влаштовує
- Леся П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Ці памперси досить надійні, користуємося вже пів року і навіть не думаю їх міняти на інші. Рекомендую!
- Переваги:
- Надійні
- Недоліки:
- Поки нема
- Надія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Підгузники супер. Постійно тут замовляю.
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Хорошие памперсы. Надеваем даже на ночь.
- Надія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Памперси гарної якості на день. Звичайно, що на нічний сон беремо трусики дорожчі. Завжди купую на Розетці, бо дешевше ніж у інших магазинах.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Отличные
- Недоліки:
- Ефимчикова М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Брала с опаской, но оказались отличные подгузники для дня! Не вызывают реакции, ничего не протекает. Экономия очевидна!
- Переваги:
- Недоліки:
- Нет резиночки на спине
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Хороші підгузки. За таку низьку ціну цілком нормальний товар! В моєї дитини ні подразнень, ні підтікань не було
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявила
- Мошенко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Хороші бюджетні памперси на день. На ніч беремо трусики дорожчі. На свої гроші досить хороший товар.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Колосова К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Шикарные подгузники по низкой цене! Сначала скептически отнеслась, взяли на пробу и я не ожидала что отлично себя поведут))) Пишут что протекают, ни разу не протекали. А главное - резиночки не давят ножки!
- Переваги:
- Цена за достойное качество, резинки не давят
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Чудові підгузники. Радує якість матеріалів, застібок. Гарно утримують вологу та не протікають. В дитини не викликають реакції та подразнень. Спробували як альтернативу еліт софт та памперс - результат навіть перевершив очікування враховуючи їх вартість.
Дуже задоволені товаром та якістю від ураїнського виробника- Переваги:
- Якість матеріалів, утримання вологи, м'якість, не викликають подразнень
- Недоліки:
- не виявлено
- Марія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Дуже хороші памперси, нам підійшли, не має висипу на шкірі малюка, ідеально підходять для денного використання.
- Переваги:
- Ціна, качество,
- Недоліки:
- Для нас немає
- МаргаритаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Отличные подгузники. До этого пользовались памперс и хагис, ничем не уступают. Была приятно удавлена, что производитель украинский. Хорошего качества
- Переваги:
- Не протекают, удобные в использовании
- Инэсса С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Очень хорошие памперсы за такую цену,не передавливают,хорошие липучки ,не пропускаю
- Переваги:
- Хорошо впитывают
- Катя В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Дуже хороші памперси за таку ціну. Немає попрілостей. Витримують цілу ніч
- Переваги:
- Ціна та якість
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Хорошие памперсы,нашему малышу подходят, спасибо Розетке за оперативную доставку
- Переваги:
- Соотношение цены и качества
- Надія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Памперси хороші. Мені подобається. Не парять. Дитина сухенька. Ніч витримують.
- Екатерина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Качество хорошое нам нравиться аллергии нет
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Супер памперсы
- Переваги:
- Цена, качество
- Алина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Перешли с Памперс Актив беби.
Намного лучше. - Анна К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Хорошие подгузники : не парят, нет раздражений или аллергии, тонкие. Если сын выпил с вечера не очень много воды,то одного подгузника хватит до утра. В сутки уходит 5-6 штук(меняю по необходимости). Липучки не отваливаются и нитки не торчат с резинок- была такая проблема в размере 3.
- Галина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 36
Випадково натрапили на ці підгузки і вирішили спробувати. Враховуючи наше розчарування в Хаггіс, які дуже маломірять і не справляються вдень (про ніч вже мовчу), то особливих надій не мали. Проте, Бамбік по якості приємно здивували, вони тонкі і приємні (чим нагадують японські), добре тягнуться резинки, тому можна гарно закріпити підгузок на дитині. Були епізоди з протіканням, проте після того як погралися і зрозуміли як краще вдягати на фігуру нашої дитини, то після цілої ночі протікань нема.
- Переваги:
- Вартість, мʼякі, алергію не викликали, не маломірять, не протікають
- Недоліки:
- Відсутній індикатор вологості, проте і так зрозуміло коли він повний
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Классные подгузники! После Хаггис элит софт перешла на эти и не пожалела. Эти дешевле,видно,что чуть хуже. Но за такие смешные деньги и такое количество штук....я поддерживаю отечественного производителя. Раздражения нет у малыша, не протекают. Да, резиночки на спинке нет,но можно потуже застегнуть памперс и все в порядке. Бывает ночь выдерживает,бывает нет. Но тут зависит больше от малого больше. Памперсами довольна!
- Переваги:
- Цена и качество
- Недоліки:
- Иногда протекают,но тут больше из-за моей невнимательности и зависит от малого.
- УльянаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 45
Підгузки хороші м'які, не протікають, алергії немає, не маломірки, використали вже дві упаковки будемо купляти надалі.
- Переваги:
- .
- Недоліки:
- Не знайшла