- Олексій Т***Відгук від покупця. Продавець: BeMORe
Досі живий. Але після 6 кубу дров злетів з рукоядки, та прийшлося колхозити.
- Переваги:
- Легкий, зручний, прочна рукоять.
- Недоліки:
- Кріплення до рукоядки, на кльопках, які з часом стираются. Та лезо починає злитати.
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо Вам, що знайшли час і поділились враженнями по товару. Бажаємо, щоб товар прослужив вам якнайдовше та приносив лише користь і задоволення. З повагою, офіційний дистриб'ютор бренду Vitals.
- Максим О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Колун пушка. Великі цурки що неміг старим колуном порубать цей впорався легко.
- Переваги:
- Непомелимся з вибором за невеликі кошти для дома те що треба.
Представник постачальникаДобрий день
Щиро дякуємо за теплий відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви оцінили якість товару. Ваша думка дуже важлива для нас!
З повагою, офіційний дистриб'ютор бренду Vitals.
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Клоун сподобався. Вже прокололи дві машини дров. Політ нормальний
- Андрей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Важкий, віддачі у руки майже нема, колов сухий типу в'яз, важко але впорався на відмінно, колода приблизно 400мм у діаметрі та стількиж у заввишки.
- Переваги:
- Недоліки:
- Треба змінити кут заточки
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший колун. Гарно коле дрова. Поки проблем з ним не було
- Переваги:
- Довга міцна ручка
- Недоліки:
- Здається що не надійно тримається колун на ручці. Але поки проблем не було
- Виталий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Колун достойний, метал важкий та міцний, ручка зручна, прогумована. Для великих і сучкуватих пнів саме те. Для постійного використання трохи важкуватий для рук. Пластикова накладка розлетілась надів товсту гумову трубку і все норм. По ручці попадало пеньком не раз то поки не розлетілась. Вібрації гасить.
- Переваги:
- Колить пеньки нормально, крупка ручка і колун
- Недоліки:
- Трохи важкуватий для рук. Розлетілась захистна пластикова накладка
- Юрій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний колун. Важкий, довге та зручне топорище. Був резиновий захист, якого немає на фото - він тріснув одразу і злетів, треба щось придумати.
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший колун пишу відгук після 2х міс використання, вага 3кг для колки сучковатих та товстих пнів ідеальна. Якість метлу ОК не гірше чим у мого легкого фіскарса, якість ручки Ок, є невеликі недоліки захист топориська дуде погана (там стояла тоненька пластикава захисна тпубка розлетілась через 5хв використання довелось самому захищати дідовським способом обернути топорисько резиною для демпферу а зверху обмотати алюм дротом щільно та обмазати епоксидкою, так само епоксидкою залив у щілину між топориськом та колуном бо відчувалося що на ручці сидить не ідеально після цих маніпуляцій подальший політ нормальний. Впринципі раджу, за свої гроші хороший колун, я задоволений.
- Переваги:
- За свої гроші ок
- Недоліки:
- Погана посадка колона на топорищі, поганий заводський захист ручки. Вимагає самостійного доопрацювання
- ВалерийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный колун, колет супер, заточку пришлось поправить.
- Переваги:
- Колет супер, рекомендую, цена умеренная.
- Недоліки:
- Защита ручки плохая, очень тонкая порвалась при первой колке.
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вага 3 кг та ручка 90 см дозволяє ефективно рубати навіть товсті колоди з сучками. Розглядати до покупки колуни меншої ваги та довжини не рекомендую.
Сподіваюсь, що прослужить довго- Переваги:
- Якісний колун з правильною вагою та довжиною ручки
- Недоліки:
- Захисна накладка біля самого колуна, яка розвалилося після першого ж коління дров. Невже так складно зробити товщу та надійнішу?
Представник постачальникаВітаємо. Дякуємо за Ваш відгук і звортній зв'язок. У подальшому будемо намагатися робити нашу продукцію ще більш якісною.
- Дмитро К***Продавець: Rozetka
Заказал себе этот топор-колун Vitals A3-90F 3 кг с рукояткой из фибергласа 90 см. Покупкой доволен! Топор замечательно подходит для колки дров, очень комфортный в работе. В руках лежит удобно, прочная и легкая ручка, не скользит. Топор выдерживает большие нагрузки без повреждений. По цене как на меня доступный! Рекомендую к покупке!
- Переваги:
- Комфортный в работе, замечательно лежит в руках, отлично подходит для колки дров, доступная цена.